Sevgilinin onunla görüşmeyeceksin dediği kişi

Konu sahibi son olarak 3072 gün önce görüldü
Sizi yalnızlaştırmaya çalışıyordur odağını sadece o olsun istiyordur görüşün o kişi ile

Sevgili; henüz olmamış sevgilim, görüşmene müsade edeceğim tek tip dişi kjkjkjkj

Kimle görüşme dediğine bağlı. Makul gerekçeler sunuyorsa ve o kişi yakınım değilse, görüşmeme değil ama belli bir duvarın arkasında tutarım.

Ama yakınlarım yahut işimden kaynaklı olarak bir arada bulunduğum kişilere karşı bunun denmesini kabul edemem.

Hoş benim cancağzım bu tür konularla gelmedi bana hiç de olsun.

sevgilim baana onunla görüşmeyeceksin derse inadına görüşürüm... neyin doğru neyin yanlış olduğunu ben bilmiyor muyum ? Sadık bir insan olduğumu da görememişse gidebilir

İnadına demek ile “doğru yanlışı ben bilmiyor muyum?” durumu farklı iki şey dostlar. Etmeyin eylemeyin…

sevgilim baana onunla görüşmeyeceksin derse inadına görüşürüm... neyin doğru neyin yanlış olduğunu ben bilmiyor muyum ? Sadık bir insan olduğumu da görememişse gidebilir
sen ve ayşe kekonun birine aşık olup büyük konuştuğunuz ne varsa yaşayacaksınız diye çok korkuyorum jdşsjajj

İnadına demek ile “doğru yanlışı ben bilmiyor muyum?” durumu farklı iki şey dostlar. Etmeyin eylemeyin…
evet yazdıktan sonra fark ettim onu :d gerçi hayatıma alacağım aşiret beyefendi karışmaz diye düşünüyorum öyle birini bulucam :d

cok sasiririm birinin bana boyle bir sey demesine :d sanki cok insan seviyor musuz, surekli insan icindeymisiz gibi. topu ona pas ederek, ''git kendin konus benimle gorusmesini istemedigin insanlarla'' derim ve ne kadar akilli olup olmadigini izleriz. tabi zararsiz ve cocuksu bir kiskanclikla soyleniyorsa ''seni yerim cutie'' der, yanagindan makas alir, mua mua yapariz *angel emoji* hayat bazen bu kadar basit iste

Cafer ile arkadaşlığımı sonlandırmamı istemişti bir dönem jsdjdkajjdks sonra sonra ikna ettim gibi gibi....
Anneniz dışında biri size böyle bir kısıtlama getirmek istiyorsa dinlemeyin... Ya da dinliyor gibi yapın......

Sevgilim yok. Önce sevgilimle görüşelim de sonra onun istemediklerine bakarız… kfkfk
Şaka şaka bakmayız. Erkolar kapatılıp kezzap dökülsün üstlerine. Bb :p

Geri