Sevgilinin onunla görüşmeyeceksin dediği kişi

Konu sahibi son olarak 3072 gün önce görüldü
endofme'nin yazdığını yazacaktım .p

keyfiyen söylemeyiz. bişey biliyosak söyleriz yada rahatsız edici bişey görmüşsek. İyiliği için.

burnunun dikine giderse eğer selametle.

Bazıları kız arkadaşlarından bile kıskanıyor karısını
Anlam veremiyorum

Ben bu durumlarda hep görüştüm, adam gibi adam Mastor. :alkis:

kendisinin embesil yerine konulduğu durumdur.
uzaklaşılmalıdır o tip sevgiliden, sizi sevgilisi olarak değil kuklasi olarak görüp gerizekali yerine koyuyordur. ha gerizekaliysaniz devam edebilirsiniz tabi, kisisel tercih (:

Boyle aksiyonlar evlilikte hic olmuyo ya :aeg:

Zaten o demeden görüşeceğim insanları tek tek seçerim,

1 elin 5 parmağını geçmez bu yüzden ne sıkıntı ne stres

Sevmediğim, hoşlanmadığım, haz etmediğim biriyle neden görüşsün ki.Bunu demeye bile gerek kalmadan anlar zaten.

Niye benim aklım fikrim hissim Yok mu da görüşme deyince ilişiği keseceğim

Var böyle ruh hastaları,içimizdeler.

yani "ESKI" sevgilinin onunla gorusmeyeceksin dedigi kisi
o isler oyle olmuyor cunku

Sevdiğim insanların fikirlerini önemserim ben. Mantıklı bulduğum sürece uygulamaya geçirmekte de sıkıntı yaşamam. Lakin aptal saptal bir şeyse vay haline.

edit fikir dedik emir demedik

Eger psikopat birini sevmediysen, gereksiz bir kiskanclik degilse kulak verilmeli..
hemen uygulanamayabilir belki zamanla mesafe konulur, bicak gibi nasil bitirceksin arkadasligi..

Bazi insanlarin hisleri kuvvetli oluyor :)

Bunu yapanların da kendilerinin önüne gelen herkesle konuşup muhabbeti kesmemesi… Bir nevi yansıtma yapıyorlar. Çünkü kendilerinden biliyorlar işi.

Bu talepte bulunabilmem için karşımdaki insanın kiminle iletişim kurup kurmayacağı bilincinin oturmamış olması lazım. Kendi hayatına dair böylesi bir kararı veremeyecek birinin benim hayatımda işi ne? Kaldı ki bizim evimizde dahi kimsenin birbirine, "görüşmeyeceksin etmeyeceksin" yönünde tahakkümleri olmaz. Bu nedenle bana çok uç bir durum geliyor.
Ne birinin bunu bana dikte etmesine tahammül edebilirim ne de karşımdaki insana böyle bir şeyi dayatma hakkını kendimde bulabilirim.

arkadaşlar sadakat içten gelir, ogretilemez.
istediğiniz kadar konusma diyin,içinde varsa engel olamazsınız.
o yüzden direkt iletişimi kesin

Geri