Sevgili Cafer

Konu sahibi son olarak 4370 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etmeyin eylemeyin tipsiz olmak insanin kendi sucu mu.? =) Onlar sevmesin mi? Paraya da baglamamak lazim. Belki o kadinlar dis görünüme önem vermiyordur. Coook yakskli olup kendini anlamayan biriyle olmak istemiyordur.
Bu arada günlügün ismi güzelmis. Emeginize saglik.

Asla tipsizlik açısından kastetmedim parasal açıdan irdeledim ben yoksa haddim bile değil insanları dış görünüşüne göre yargılamak.

Cafer olm :D ablalar basmış günlüğü :D sana vurmadılar dimi oğlum ?

Cafer bittim lan artık okey dönüyorum. Şu hayatta bir de benim istediğim olsa ne olur lan ? Neyse daha fazla yazmıyacam S...tir et diyip yatalım

Cafer bebeğim, napıyorsun minik pinatım :D olm o değilde hastayım lan hastalandım. Ama foruma yazabilecek kadar kuvvetim var :p onuda geçtim nette takılacak kadar kuvvetim var. O zaman tam hasta olamadım demektir. :D Sesli olarak kendimle çeliştim işte :D :D Onuda geçtim yarın işe gidesim yok yatasım var. Doktorcumu ziyaret etmenin zamanı geldi :D gitmem lazım yarın erkenden... Neyse ben buralardayım turluyorum :D

Cafer olm hastayım lan hala iyileşemedim. Bugünde gidemedim işe, demin iş yerini aradım...

Bağlayın lan o müdürü bana dedim :D
'' Bana bak müdür, ben hastayım biliyorsun bugünde yokum, Artistlik yapma öperim gelirsem ''
Diyemedim ya la :D :D Sonuç olarak izin aldım tabi ki de ama müdür 40 saat söylendi oradan kapa lan çeneni zıp zıp diyecektim gene diyemedim :D
Neyse dinleneyim az cafer.

Cafer olm nasılsın napıyorsun ? Bende iyiym nasıl olsun yalnız birazcık elim ağrıyor. Dün gece eğlenceden dönerken kafam atmıştı bir kişiye yolda yürürken adamın birisi sigara istemez mi ? Yok dedim bana var gibi geldi bir bakayım ben diye söyledi bana elini cebime attığı gibi suratına yumruğu yemesi bir oldu, adam kalkamadı tabi, sonra artık nasıl denk geldiyse adamın dudağı parçalayıp ön 2 dişini dökmüşüm. Adam yerdeyken çenesinden tutup çevirdiğimde, dişleri elime geldi bıraktım döndüm gittim evime, sayıyla veriyorlar bana böyle adamları. Bir gün cidden sağlam elimde kalıcak, Diş izleri çıkmış

lvpsq.jpg

Ohaaa olm dikkat et la az.kemik bile çatlar mazaallah.Geçmiş olsun kardeşim.
Kaba kuvvet lazımsa geliyim :D

Ohaaa olm dikkat et la az.kemik bile çatlar mazaallah.Geçmiş olsun kardeşim.
Kaba kuvvet lazımsa geliyim :D

Senin Ellerin dert görmesin kardeşim, ben hallediyorum :cici: hiç elini zarara sokma sen 3 - 5 vasıfsız insan için. Büyük olaylarda :p Takviye kuvvet :D

Sevgili cafer, sana keyifli bir istanbul gününde yazıyorum. :D
Şuan oturmuş Algida Nogger mini yiyorum Keyifli bir şey lan
Ofisin camından karşı mankenlik ajansındaki hatunları kesiyorum :D Gelene gidene bakıyorum.
Çalışmak gibisi yok lan :p Valla şuan benden keyiflisi yoktur. :D bir buzlu badem eksik o konumdayım şuan :D
Böyle keyifli olmayı özlemişim be cafer :D Neyse olm gel bak sanada vereyim dondurma :p :D

Allah hepinizin Belasını Versin, kendi bokunuzda boğulun inşallah... Karşımda değilsin, yoksa seni tavana asar kum torbası niyetine döverdim. Kendi pislik dünyada boğul sana yakışan bu Allahın belası

Sevgili cafer görüyorsun işte kimin ne mal olduğu bir bir dökülüyor ortaya, ;) Ben bir şey diyorsam doğrudur... ;) Neyse zamanı geldiğinde herşeyi uzun uzun yazıcam foruma arkamdan konuşan, elalemin avukatlığını yapanlarıda bizzat ismen teşhir edicem. Cesaretleri olursa hastanelikte edebilirim ;) Yeter ki karşıma çıksınlar... Vakti gelince Cafer vakti gelince az kaldı..

Piskopatlıkla alakası yok, Senin dalını kıranın ağacını kökünden sökeceksin.. !!!! Bu lafa katılıyorum.

Evet cafer benim abicim pazar sabahından merhaba sana merhaba ey insanlık... !!!

Neler yapıyorsun evladım ? Hiç sevişemiyoruz bu ara kızmakta haklısin hiç gelmiyorsun abi diyorsun bama ee olm yalancılarla uğraşıyorum nasıl geleyim ? Ama artık hep buradayım olm. Bol bol hasret gideririz seninle biz bir laf var biliyorsun dimi cafer " Yüz verdik dayıya geldi sıctı halıya " ee çok doğru laf valla,

Hayır aga ben anlamıyorum insan niye yalan söyleyip sonrada onlara kulplar takar falanca şey için yalan söyledim neymiş efendim seni kaybetmemek içinmiş o zaman en başta yapmayacaktın hanım hanım her ilgisiz kalan kız erkeklerin her dediğine inansaydı etrafta kız kalmazdı sen aranıyormuşsun belli aradını bulamayıp kürkçü dükkanına geri dönersen iş işten geçer... Yalancı = şeytan bana göre insanda en büyük şytan... Ee nedemişler cafer ip büküle büküle kaytan, insan s.... s... şeytan olur. Yalancı insanlarda aynı böyle olur. Sanırım bu kadsr yeterli Caferim buralardayım ben yazıcam sana gene

Cafer bazı zamanlar şansım var bak kabul ediyorum. Ama bazı zamanlar var ki arkadaş bu kadar şansım kötü gider en basiti.... Marketten tatlı biber alırım sorarım acı çıkar mı ? Yok abi cıkmaz ama bir kaç tane olabilir der. Hayır arkadaş acı severimde yani ummadık acı baş yarar. Tam yemek yapacağım zaman ne zaman elimi bibere atsam. Hayır şöyle ki tombala gibi karıştırıyorum tadîyorum gene acısı bana denk geliyor. Şansmıdır nedir çözemedim gitti.... sonra 2. Biber i tadiyorum gene acı Allahım sanki sınıyorsun beni sen.... Caferim işte böyle bazen Şanssız anlarım oluyor. Gerçi o kadar şanslıyım ki bu aralar gökten bişi yağsa bize başka birşey düşer oda yoldan seker neyse susyorum. Neyse caferim görüşürüz

Evet Cafercim Yıllar sonra tekrar karşındayım, özledin mi beni ? Ne kadar zaman geçmiş aradan sana düzenli olarak hep yazardım. Yeter artık çok tatil yaptın, biraz çalışma zamanı mesai başı yapıyorsun evlat hadi şanslısın gene.

Sen ne hayırsız herifsin lan ? Annem hastaneye kaldırıldı geçmiş olsuna gelmedin, dövücem seni gördüğüm yerde, neyse o değilde yarın annemin sondajı çıkıyor mutluyum ama daha tedavisi bitmedi, barut gibiyim bebeğim patlamaya hazırım. Bir şey gelince her şey üst üste geliyor derler öyle oluyormuş sahidende.
Bir laf varya hani, g..tün kısmeti açılırsa .... bağdattan şahlanarak gelirmiş diye aynen öyle kardeşim. Bizim ki de o hesap işte şahlanarak geliyor.
Sonu ne olacak bilmiyorum, Olm o değilde, hamlamışım bugün anladım 1.5 saat ağır idman iflamı kesti, eskiden 3 saatlere kadar çıkardı neyse hiç bir şey geç sayılmaz.
Sana yazmaya bile üşeniyorum dostum, çok üşengeç oldum bu ara, annemle uğraşmaktan olsa gerek.
Neyse ben sana gene gelirim iyi bak kendine adios cafer.

Sevgili cafer bugün Milli oluyor abin ona göre, seçmeleri kazanmanın verdiği heyacanla bugün Milli Takımda yerimi alıyorum... :hi: Bu güzel oldu şimdi, sonunda :lutfen:

Eski ben oldum artık olm, Bu gün muayneler var bir sorun çıkacağını zannetmiyorum. Her şey güzel çünkü, eskisi gibi idmanlara çıkmaya başladım günde 15 dk boks idmanı ve üstüne kardiyo harika şeyler oluyor. Kendime şaşırıyorum bu ben miyim diyorum. Milli formayla fotoğrafı ilk buraya koyucam cafer cim. Merak etme her şey gayet güzel gidiyor şuan :)

öptüm seni beybi...

Sevgili cafer bugün sana telefondan bambaşka bir yerden yazıyorum. Her yerim acıyîp ağrısada sonunda değdi kendimi buldum resmen :) işte ben buyum dedim. Ama paslanmisim. Neyse 1 aylık idman sonuç verdi ve ufak tefek siyrik ve morluklarla atlattim olayı sonuç olarak 1.500 tl cepte kısa günün kârı bu cafer 2 3 gün işe gitmicem izin alicam bu suratla bir yere çıkmam bir süre en azından. Çarşamba pazari gibi suratım var şuan yarın sargılarla kaplı olacak :D o yüzden ağrı kesicimi alıp zıbarmayı düşünüyorum. Eski ben oldum be cafer.
Şimdi eve geçiyorum şimdi cafer bu gece güzel oldu hiç bu kadar keyif almadım uzun zamandır. Neyse görüşürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri