Sevgili Cafercim, sana uzun zamandır yazmıyorum. İş güç vs. vs. fırsat bulamadım, yoğun yoğun çalışıyorum cafercim. Bugün her şey çok güzeldi, taa ki iftara 5 dk kala trafikte olana kadar... Arkadaşın arabadayız, eve doğru gidiyoruz. Kahretsin ki gene Haliç Tıkalı !!! arkadan siyah opel den birisi kornaya basıyor. Ama öyle böyle değil, uzun uzun basıyor kafa mafa kalmıyor, hava zaten sıcak adam 5 dk çalmaya devam etti, öyle ki ezan okunurken bile çalmaya devam ediyordu... Suyu içtim, Adam basmaya devam ettiği sırada kapıyı açtım indim ben dayanamadım, '' Ne basıyorsun lan hala '' diye bir çıkıştım, adamda '' Ne diyorsun sen '' diye arabadan inince olanlar oldu, tutamadım kendimi geldiği gibi suratına vurdum, vurmamla yere düştü arkadaşlar beni tekrar arabaya soktu diğer sürücüler indi yapmayın etmeyin diye, baktım arabadan bir bayan indi adamın başında ağlıyor adamın yüzüne su felan döküyorlar. Sonra birde kız çocuğu indi ufak daha 4 - 5 yaşında baba baba diye oda ağlıyor. Bir an nefret ettim kendimden, ama arabada ailesi olduğunu bilseydim çıkıp laf bile etmezdim... Adam 2 - 3 dakika sonra kendine geldi ayağa kalktı, az biraz yürüdü serdelendi tekrar yere düşer gibi oldu arabaya tutundu, çevredeki sürücüler adamı tekrar tuttular arabaya bindirip su felan çarptılar yüzüne, adam sonunda kendine geldi tabi şişmiş ve morarmış bir elmacık kemiği ile adam bir şey demeden yanımızdan bastı gitti, arkasındanda biz gittik, ama çok üzüldüm cafer be, bilseydim yapmazdım. Cidden yapmazdım, olmuşla ölmüşe çare yok cafer. Bir daha ki sefere, daha dikkatli olurum.