Sevgili Cafer

Konu sahibi son olarak 4368 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cafer sen söyle bir insan hep mi g...te gelir. Demek ki geliyormuş arkadaş bunu anlıyorum buradan, biz içimizden gelen bir şeyi sevdiğimize söylediğimizde bunu bana falanca kişi demişti tuaf diye bir cevap alıyoruz. İşte bu varya insanı öldürüyor. O zaman her söylediğim o kapıya çıkacak

Hayır Anlamıyorum ki abi, Doluya koyuyorum dolu almıyor, boşa koyuyorum boşta dolmuyor.

Zıçacam artık oluruna akarına ya böyle hayat mı olur. Anasını satim, 40 yılın başı değiştirdik kendimizi her şey bu kadar mı üst üste gelir ya, biz yumuşuyoruz.

Bizi patır kütür kırıyor bide bunu savunuyorlar ya o zaman daha çok kızıyorum. Kimseye Eyvallahı olmayan ben Eyvallah diyebiliyorum halen, cidden değişmişim ben cafer, birisi görse bu sen değilsin der. Ama napim işte cafer insan sevince demek ki bir şeyleri yutuyor. Bayağı geniş bir şey oldum bu iyi bir şey değil, hep kırılan ben oluyorum çünkü, ve kırıldığımla kalsam iyi üstüne devam ediyor. Birini aşamadan diğeri, diğeri sırayla geliyor sözleşmişcesine...

Cafer sonunda mutlu son, tüm hepsinden kurtuldum artık. 0 Bir adamım :)

Oruçlu Bir Günde Görmüştüm Seni , Elinde Susamlı Pideler Vardı , Bir Anda Tutuldum Aşık Oldum Ben , Hayatın Anlamı Akşam Ezanı.

Evet Cafo aynen böyle panpa, insanın fırıncı tanıdığı olmasın Millet beklerken ben girip alıyorm :D bu çok güzel bir şey :D Neyse Cafo İftar yaklaşıyor ben gider..

Cafo gene ben geldim, çok yedim vallaha yedim kilo alıcaz ramazan boyunca Tamda Fit olmuştum :p olmadı bu şimdi :D Hissediyorum bir şişlik var şuan miğdemde...

Sevgili Cafer, sana şuan işten uzakta :p Farklı bir yerden yazıyorum. İş potansiyeli ve işleri kontrol etmek için gezmekten ayağımıza kara sular indi... Şuan Matbaacılar sitesindeki işleri kontrol etmekle meşgulüz, halen devam ediyoruz. Anca oturabildik arkadaşlarla tekrar yazana kadar çav cafer

Bugün tam seninle hayal kuracaktım ki sonra vazgeçip play statıon'u kurup oyunlara dalmışım..anlayacağın sokmuşum hayallerine :D

Sevgili Cafercim, sana uzun zamandır yazmıyorum. İş güç vs. vs. fırsat bulamadım, yoğun yoğun çalışıyorum cafercim. Bugün her şey çok güzeldi, taa ki iftara 5 dk kala trafikte olana kadar... Arkadaşın arabadayız, eve doğru gidiyoruz. Kahretsin ki gene Haliç Tıkalı !!! arkadan siyah opel den birisi kornaya basıyor. Ama öyle böyle değil, uzun uzun basıyor kafa mafa kalmıyor, hava zaten sıcak adam 5 dk çalmaya devam etti, öyle ki ezan okunurken bile çalmaya devam ediyordu... Suyu içtim, Adam basmaya devam ettiği sırada kapıyı açtım indim ben dayanamadım, '' Ne basıyorsun lan hala '' diye bir çıkıştım, adamda '' Ne diyorsun sen '' diye arabadan inince olanlar oldu, tutamadım kendimi geldiği gibi suratına vurdum, vurmamla yere düştü arkadaşlar beni tekrar arabaya soktu diğer sürücüler indi yapmayın etmeyin diye, baktım arabadan bir bayan indi adamın başında ağlıyor adamın yüzüne su felan döküyorlar. Sonra birde kız çocuğu indi ufak daha 4 - 5 yaşında baba baba diye oda ağlıyor. Bir an nefret ettim kendimden, ama arabada ailesi olduğunu bilseydim çıkıp laf bile etmezdim... Adam 2 - 3 dakika sonra kendine geldi ayağa kalktı, az biraz yürüdü serdelendi tekrar yere düşer gibi oldu arabaya tutundu, çevredeki sürücüler adamı tekrar tuttular arabaya bindirip su felan çarptılar yüzüne, adam sonunda kendine geldi tabi şişmiş ve morarmış bir elmacık kemiği ile adam bir şey demeden yanımızdan bastı gitti, arkasındanda biz gittik, ama çok üzüldüm cafer be, bilseydim yapmazdım. Cidden yapmazdım, olmuşla ölmüşe çare yok cafer. Bir daha ki sefere, daha dikkatli olurum.

Cafer tatilden geldin artık olm kaç aydır tatildesin yazamıyorumda sana :D neyse bak şimdi dün gece arkadaşa uğradık arabayla kahretsin, 3 - 4 ay önce doğum gününde balık almıştım buna fakat gittiğimde gördüm ki balık ölmüş, biraz üzüldüm ama az sonra duyacaklarımla yıkıldım. Adam 2 aydır balığın ölüsünü akvaryumda tutuyormuş şaka gibi :D Dedim ne zaman öldü ? 2 ay önce arkadaşlarla bir kaldık öyle, 2 ay artık balığın rengi Mora dönmüş, suyun içine çökmüş :D suyun rengi değişmiş :D değişik bişi olmuş :D diyorum at artık, yok be olm kalsın diyor, dedim mumyalatcan mı ? Evet dio kalıcak öyle, hasta herif zamanında balığın suyunu değiştircekken balığı halıya felanda düşürmüştü balık yerde çırpındıydı :D yazık eziyetten kurtuldu garibim :D Sonra selçuk dediğim arkadaş balığı aldı wC ye deliğe attı sifonu çekti, naaptın olm ? '' Kanka, boşver o yolunu bulur su olm nasılsa ne olacak ? '' Töbe Töbe diyip :D kahve içip az pes attıktan sonra eve geldim yattım şimdi iş yerindeyim yavru ceylanım artık sana bol bol yazıcam hadi çav

Sevgili cafer cınım benim :D Ben deniz son kız :D buraya yazmaktan büyük mutluluk duyuyorum şuan :D Bundan sonra ben sana abiciğinle ilgili sorular sorcam sende bana yani ablacığına cvp vericeksin ! :D bugün ilk gün diye bişey sormuyore :p kendine cici bak canım görüşürüz :p

Sevgili cafer, bugün kabotaj bayramımı ? Yada istanbulun kurtuluşu Yada İ.E.T.T nin kuruluş yıldönümü felan mı ? bu sabah otobüse bindim beleşti, şaşırdım dedim abi bu ötmüyor, ötmez geç dedi :D tuaf tuaf şeyler yani cafer sonra metroya bindim oda öyle beleşti, o zaman bende osmanbey - mecidiyeköy arası, gittim geldim :D 3 kere bindim indim nasılsa beleş ya :p pişman değilim gene olsa gene yaparım :D sonra işe geldim işte cafer benim gibi adam bile erken kalkıyorsa yok dicek bişi :D

Cafer amcaaaa haydi gel içelim ...

[YOUTUBE]6TkOS8fiUsE[/YOUTUBE]

Sevgili cafer, sana birde gece yazıyorum. Bugün eve geldiğimde standart bir gün gibi geçti, bir farkı yoktu diğerlerinden aynıydı ama ilk defa eve gelip msn ni açınca gözlerim birini aradı ve göremedim. İlginç geldi bana bu ama sonra geldi iyide oldu yani geldiği şimdi gecem güzel oldu işte cafercim bu arada ice Tea içermisin şekerim ?

Sevgili cafer, sana birde gece yazıyorum. Bugün eve geldiğimde standart bir gün gibi geçti, bir farkı yoktu diğerlerinden aynıydı ama ilk defa eve gelip msn ni açınca gözlerim birini aradı ve göremedim. İlginç geldi bana bu ama sonra geldi iyide oldu yani geldiği şimdi gecem güzel oldu işte cafercim bu arada ice Tea içermisin şekerim ?

sen hep günlük yaz ya :D günlüğüne hitabına bitiyorum :D
takip ediyorum günlüğünün sapığı oldum :p :D

Cafercim sana şuan yazmak için yazıyorum desem sakın inanma :p Çünkü sorcak bişey yok :D Ama seninle bağlarımızı kuvvetlendirip abini kapı dışarı etmemiz lazım :D Sahi dur bişey sorim yeşilaycı olabilcek mi bu abin ? :p Neyse sen bırak bu abini benle takıl sat onu ben sana hem abilik hem ablalık yapcam :D:D:D:D Şimdilik çüzzz :D

Not: resmin harikaydı bayıldım hele gözlerin büyütmüşsün falan lsdmfsdkvksd :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri