Sevgili Cafer

Konu sahibi son olarak 4368 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili cafer, bugün çok mutluyum. İş değiştirecem galiba kısmetse, mülakata girdim bugün. Bu hafta içinde cevap verecekler bana olm Cafer bir girersem varya artık türkiyede durmuyacağız :D

ITT cafer çok uluslu bir firma, Nato ihaleleri, Baraj,köprü,Havalimanı, silah sanayi, elektrik santralleri, petrol rafineleri vs. vs. ihalelerini alan ve Hepsini yapan ve dünyada 90 dan fazla şirketi olan bir firma, olumlu geçti bugün görüşme kabul edilirim gibime geliyor, Referansım patron sagolsun onun sayesinde gittim. Gerçi bizim firmada bu ITT nin alt koluymuş ya onu öğrendim bu sayede neyse cafer girersem artık sana her ülkeden kart atıcam fotoğraf çekecem :D tabi buraya girersem :D olm seni bile tanımam lan ben :D vallaha diyorum bak neyse şimdilik esen kal :D

Cafer gidiyorum ben, bir süre olmuyacağım olm, burası sana emanet... Kendine çok iyi bak gelene kadar, bir süre ne msn, ne face hiç bir şey yok bu süre ne kadar olacak ben bile bilmiyorum cafer, ama böylesi daha iyi olacak ben gelene kadar kendine çok iyi bak...

Hani olm ayrılık şarkımız nerde lan cafer :D Gitme kal diyemedim şarkısını yolla bana :D yada

gülmüyor yüzüm hayat zor oldu
güller susuz kurudu soldu
abdest aldım gene bozuldu...

Der Ve Zaja Gider... ;)

Sevgili ve muhterem Kintaro Cafer diye söze başlardım ama başlamıyorum. Napıyorsun lan at herif :D , çok tatil yaptın kalk artık... Uyanmazsan şaplağı yersin şimdi...

Neyse Cafo bak ne diyeceğim, kaşar insanlardan oldum olası nefret etmişimdir. Onlar sadece ekmek arası arada soğuk aparatif olarak yenebilecek insanlar. Sonrada birde üstüne namusluyum ayağına takılmıyorlar mı vah ki, ne vah... Hele birde yalancı göz yaşları yok mu D hayır bir şey değil çocuğa acıyorum lan yazık saf bilmiyor ne mal olduğunu kızın inanmış :D Susuyorsam başımdan attığıma susuyorum, Allah'a şükür bana yamanmadan başkasına yamadı kendini :D Şükür ediyorum lan cafer :D valla pankuş sırf bu yüzden kaşar ekmek yiyorum şuan :D

Bu arada olm lan, biliyormusun kaşar'a zam gelmiş :D 30 kuruş olmuş... :D sana ufacık bir gufte ile veda ediyorum. :D

Bana ait çizgiler
Dikkat et silinsin
İstersen aç gözlerini
Afedersin çokta :D :D :D

Cafo olm görmeyeli büyümüşsün sünnet ettirek lan seni bu sene :D kestirelim ucundan pilav yapar dağıtırız foruma, neyse o değilde 1 ay bana ilaç gibi geldi sporuma geri döndüm kaybettiğim bir çok şeyi geri kazandım 1 ay ın bana bu kadar güzel geleceğini tahmin etmemiştim. Cafer lan bu yaz benimle Azerbeycan Bakü ye gel Balkan Turnuvasına katılıyorum senide yanımda görmek istiyorum. Velhasıl kelam yazmak istediğim çok şey var ama :D birden yüklenmek istemiyorum sana, daha çok yüklenicem ben sana

Muhterem cafer, Sana çok uzaklardan :p koltuktan yazıyorum. Sabahtan beri deli gibi pes atıyoruz nasıl keyifli anlatamam sana :D neyse lan konuya giriyorum direk, arkadaşları nihayetinde evden kovabildim :p zorla gittiler. Allahtan Annemle babam Amcamlara gittilerde evde kafa dinleyeceğim uzun bir aradan sonra, neyse Gonca gülüm beni dinle şimdi :D bugün arkadaşlarla markette alışveriş yaparken olm bir tipler gördüm amanın aynaya baksa kendinden korkar. Onuda geçtim daha konuşmayı bilmeyen adamların yanında kız arkadaşları var. Vay anasını dedim :D bu ülkenin gençliği nereye gidiyor böyle, hele birde konuşmaları yok mu '' Fak '' dedim kendime konuşmayı öğrensinler önce :D konuşmaktan kastım normal bildiğimiz Türkçe kızlarda sular seller gibi türkçe konuşuyor :D neyse aldırmadan hemen Alkol reyonunu topladık :D olm bugün bana müstahak gibi tüm sevgililer çıkmış yollara el ele kol kola :D bir elaleme baktım yanında kız arkadaşı var sağıma baktım Sap, Soluma baktım Sap Arkamda Sap :D Adriana Limalarla, Maria Sharapovalarla olacağıma 4 sapla yanyana gidiyorum :D birde görsen doğal alanımızdayız ya nasıl hayvanlaştık uff yani :D velhasılkelam eve geldik :D pes attık içtik yedik

Gecenin Özlü Sözü ; Bir düşünür demiş ki ; Boşver :D

Sevgili cafer ne var biliyormusun, bu dünya ********lerin galip geldiği bir dünya... Yağ çekenlerin galip geldiği bir dünya, benim gibi yüzlerine karşı konuşamayanların galip geldiği bir dünya ne demişler doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış, ben hiç kimse gibi arkadan konuşmam elalem her haltı yer yalan söyler iyi olur, biz bir halt yeriz birde bunu doğru söyleriz suçlu oluruz. Bu yüzden herkes beni kötüler, '' Aman ondan uzak dur '', '' Aman dur o terbiyesiz forumda küfür etti '' vs. vs. herkesin kuyruk acısı var bu yüzden, Herkese Eyvallah etmeyiz suçlu oluruz, insanların suratlarına karşı '' Senin layığın erkek muhabeti deriz. '' Arkasından konuşmayız, kaşarsın derim ki dedim de yüzlerine karşı çoğu kişinin adam değilsin diyede söyledim. Bu devirde dürüst insanlar her zaman kaybediyor olduğu gibi... Hayatımda haketmediği sürece kimseye kelek atmadım. Bu dünya da sahip olduğum tek şey cesaretim ve verdiğim sözler .Kimse içinde sözümden dönmem, sözlerimi direkt olarak kişinin suratına karşı söylerim.... Herkes Herkesin avukatı olmuş, herkes herkese akıl veriyor. Millette salak bu akıl verenlere inanıyor, ama Şerefim ve namusum üstüne yemin ederim ki, böyle konuşanları bir yakalarsam cümle alemin içinde Hastanelik edene kadar döveceğim... Cesareti olan aklı kesen o zaman karşımdada söyler bu cümleleri...

Ve son guftem cafer, Tony montana Abimizin lafını değiştirdim benim demek istediklerimi aynen söylemiş. uzatmadan değiştirip copy paste yaptım.

Hepiniz koca bir pisliksiniz. Neden biliyor musunuz?
Çünkü hiçbirinizin ne olmak istediğinize dönük bir içgüdünüz bile yok. Kaşar olacaksanız bile adam gibi kaşar olun, Şerefsiz olacaksanızda adam gibi ******** olun...
Benim gibi insanlara ihtiyacınız var. Ben olmadan bir hiçsiniz.
Böylece parmağınızı uzatıp “Heyy İşte kötü çocuk diyeceksiniz!”
Peki bu sizi napıyor hee? İyi adam mı? Aksine daha beter ******** kılıyor.
Siz iyi değilsiniz. Ben her zaman doğruyu söylerim. Yalan söyleyen sizlersiniz.
Peki hala kötü adama iyi geceler dileyin. Hadii..

Cafer dün gece çok sağlam ve güzeldi,uzun bir aradan sonra gece dışarı çıkmak iyi geldi bana özlemişim istanbulu geceleyin, heleki Blackk gözümde tütüyormuşta haberim yok biraz kol gibi hesap geldi fakat güzel eğlendik iyiydi değdi yani neyse cafer daha işlerim var 2 de gitcem forum istanbula Dün gece tanışıp konuşmaya fırsat bulamadığımız kişilerle :D konuşmaya o yüzden ben yatıyorum uykumu almam lazım. Hadi kaçtım bay

Sevgili cafer ne var biliyormusun, bu dünya ********lerin galip geldiği bir dünya... Yağ çekenlerin galip geldiği bir dünya, benim gibi yüzlerine karşı konuşamayanların galip geldiği bir dünya ne demişler doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış, ben hiç kimse gibi arkadan konuşmam elalem her haltı yer yalan söyler iyi olur, biz bir halt yeriz birde bunu doğru söyleriz suçlu oluruz. Bu yüzden herkes beni kötüler, '' Aman ondan uzak dur '', '' Aman dur o terbiyesiz forumda küfür etti '' vs. vs. herkesin kuyruk acısı var bu yüzden, Herkese Eyvallah etmeyiz suçlu oluruz, insanların suratlarına karşı '' Senin layığın erkek muhabeti deriz. '' Arkasından konuşmayız, kaşarsın derim ki dedim de yüzlerine karşı çoğu kişinin adam değilsin diyede söyledim. Bu devirde dürüst insanlar her zaman kaybediyor olduğu gibi... Hayatımda haketmediği sürece kimseye kelek atmadım. Bu dünya da sahip olduğum tek şey cesaretim ve verdiğim sözler .Kimse içinde sözümden dönmem, sözlerimi direkt olarak kişinin suratına karşı söylerim.... Herkes Herkesin avukatı olmuş, herkes herkese akıl veriyor. Millette salak bu akıl verenlere inanıyor, ama Şerefim ve namusum üstüne yemin ederim ki, böyle konuşanları bir yakalarsam cümle alemin içinde Hastanelik edene kadar döveceğim... Cesareti olan aklı kesen o zaman karşımdada söyler bu cümleleri...

Ve son guftem cafer, Tony montana Abimizin lafını değiştirdim benim demek istediklerimi aynen söylemiş. uzatmadan değiştirip copy paste yaptım.

Hepiniz koca bir pisliksiniz. Neden biliyor musunuz?
Çünkü hiçbirinizin ne olmak istediğinize dönük bir içgüdünüz bile yok. Kaşar olacaksanız bile adam gibi kaşar olun, Şerefsiz olacaksanızda adam gibi ******** olun...
Benim gibi insanlara ihtiyacınız var. Ben olmadan bir hiçsiniz.
Böylece parmağınızı uzatıp “Heyy İşte kötü çocuk diyeceksiniz!”
Peki bu sizi napıyor hee? İyi adam mı? Aksine daha beter ******** kılıyor.
Siz iyi değilsiniz. Ben her zaman doğruyu söylerim. Yalan söyleyen sizlersiniz.
Peki hala kötü adama iyi geceler dileyin. Hadii..

Ne kadar agresif bir insansın :hih: Seni hiç sevmiyoruz bil istedim :hih:

:lelele:

:zuha::zuha::zuha:

Adaletini **** Dünya, harbiden lan oğlum nasıl insanlar nasıl kişilerle çıkıyor. Diyorum ki acaba bu malda ne buluyorlar, :icon_yokcanim: olm harbi hiç yakışmıyorlar göz var nizam var yani, tipini geçtim. Nasıl Biz Adriana ile yanyana gelsek sırıtırız bazıları ondan beter duruyorlar. Cidden bize o zaman Adrianalar, Angelina Joile ler, Jennifırlar yakışır bunu anlıyorum.... Öyle değil mi Kardeşim iFt ? Hayır çocukların tiplerini görünce halimize şükür edesim geliyor. Ne kadar iyiyiz lan biz diye...

Sevgili cafer çok güzel bir geceydi, yeni girdim lan eve nasıl bir şeydir bu :D sana bir selam çakayım dedim yavru :D daha yatmam lazım uykumu alamazsam göz torbalarım şişiyor :p neyse ben kaçar bays :D

Lan Cafer napıyorsun ? Artık büyüdün lan sen eşşek kadar adam oldun, sende gittin başka günlüğün kızıyla takılıyorsun :D takıl bakalım abin gene burada olm sen keyfine bak her sabah cama bakıyorum lan dünün aynısı diyorum kendime... Biliyormusun cafer, hani her hafta aynı halı sahada yenilip, ertesi hafta gene aynı sahaya çıkmaya benziyor. Acaba düşünüyorum da gelecekteki sevgili adayları ne yapıyordur şimdi ? onuda s*** et bir kadın çizeceksin cafer yada çizmeye gerek yok bir kadın olacak hazır boş olacak içi, sonra onu sen işleyeceksin, kalemle tüm özelliklerini yazacaksın, sonra onu alacaksın kimse görmesin diye en diplere saklıyacaksın kalbine gerekirse sende onda birlikte saklanacaksın ki kimse bulamasın kimse almasın onu senden, kimse sevemeyecek senden başka, 6 yıldır Grafik ile uğraşıyorum 7 program biliyorum fakat halen istediğim kızı çizemedim lan :) Bu kadar vahim mi durumum benim ? Yalan dünyada, Yalandan yaşamaya devam ediyoruz işte, benim bu yazımda işte doğmamış çocuğa mektuplar vol.1 gibi bir şey oldu... :) Neden herkes sahte cafer anlamıyorum ? Gerçekten anlamıyorum neyse yalandan yaşamaya devam :)

Accayip Güzel bir hava, Bu mevsimde böyle hava ? İnsanın içi şeyle doluyor böyle ımmm... Sen söyle cafer ?
Heh tamam yaşama sevinci evet, insanın içi yaşama sevinci doluyor. Kuşlar ötüyor falan güzel yani her şey güne de iyi başladım bugün...

Cafer olm sana kaç yıl oldu yazmayalı :D neyse bomba gibiyim bu sıralar spor a ağırlık verdim. Yakında video çekicem o aşamaya geldim, yakında maçlar başlayacak.

O değilde ısrarla canımı sıkıyorlar, sanki bir b..k yapabilcekmiş gibi artisleniyor. Halbuki biraz daha devam ederse bilmiyor ki, akşam idmanında kum torbası olarak onu asacam tavana :D neyse yakındır cafer, az kaldı patlayacam.
Dua etsin birisinin hatırına hiç bir şey yapmadım, ama az daha devam ederse ağzını yüzünü dağıtıp eline vericem saçlarından ismimi yazıcam yere, ;) Az kaldı...

Cafer olm dün geceden beri geziyorum :D Güzeldi dün ve bugün. Gerçi bu sabah 7 de anca girebildik eve, Ece her zaman ki gibi kustu :D seviyorum o kızı benden önce ayılıp kahvaltı hazırlamış bana :D gözlerim doldu, kahvaltıyı edip diğer arkadaşlarla toplanıp Boğaza gittik orada biraz daha takıldıkdan sonra daha yeni eve girebilmenin verdiği mutluluğu yaşıyorum :D
Dün gece harikaydı benim için :D Tabi dün geceyi harika yapan insanlarda öyle, özlemişim cafer cidden özlemişim. Artık sık sık yazarım sana hadi öptüm say :D ... Bay :D

Sevgili cafer, olm napıyorsun lan uzun zamandır görüşemiyoruz :D Hiç bu kadar iyi olmamıştım he hayatımdan lağım gibi atıkları temizlediğim için gurur duydum kendimle, hayır gidip müneccimlik yapıcam :D bir yerde iyi para var la :D bu huyumu seviyorum. 5 dk sonra hiç bir şeyim kalmıyor, o değil de olm kızlar hakkındaki düşüncelerim Artık milyonlarca kez sabit olduğuna bir kez daha kanaat getirdim :D
O değilde yarın büyük gün, onun haricinde güzel her şey :D
Varlığımızla mutlu olamayanlar gittiğimizle mutlu olsunlar ki Bir S..e yarasın gidimişiz Cafo :D
O değilde, Yalancı insanların alayına isyan değil Alayının şerefine cafer :D şerefleriyle başbaşa bırakıyorum onları... :D

Havada bahar havası var. Millet sevgilisiyle geziyor, bizde ofislere kapanmışız çalışıyoruz bu güzel havada yemeğe çıktık çıktığımıza pişman olduk anasını satim. Nasıl heriflerle nasıl kızlar geziyor vay anasını ya sonra insan diyor ki '' Adaletiniz Seveyim Dünya '' Evet aynen böyle yok arkadaş adam konuşmayı bilmiyor. Ufacık boyu var. Ama yanında ona layık olmayan bir kız var. Ben anlamıyorum bu insanları miğdemiz bulandı kalktık hemen Halime tekrar şükür ettim. Çalışmaya devam ediyoruz cafer ne yapalım. İş güç yoğunluk devam arada buraya kaçamak yapıyoruz.

Havada bahar havası var. Millet sevgilisiyle geziyor, bizde ofislere kapanmışız çalışıyoruz bu güzel havada yemeğe çıktık çıktığımıza pişman olduk anasını satim. Nasıl heriflerle nasıl kızlar geziyor vay anasını ya sonra insan diyor ki '' Adaletiniz Seveyim Dünya '' Evet aynen böyle yok arkadaş adam konuşmayı bilmiyor. Ufacık boyu var. Ama yanında ona layık olmayan bir kız var. Ben anlamıyorum bu insanları miğdemiz bulandı kalktık hemen Halime tekrar şükür ettim. Çalışmaya devam ediyoruz cafer ne yapalım. İş güç yoğunluk devam arada buraya kaçamak yapıyoruz.

o ufacık boylu adamın boyundan büyük mal varlığı vardır (: günümüz para devri, maddîyat devri normal yani. Eskiden para araçtı şimdi amaç!

Etmeyin eylemeyin tipsiz olmak insanin kendi sucu mu.? =) Onlar sevmesin mi? Paraya da baglamamak lazim. Belki o kadinlar dis görünüme önem vermiyordur. Coook yakskli olup kendini anlamayan biriyle olmak istemiyordur.
Bu arada günlügün ismi güzelmis. Emeginize saglik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri