Sevgili Cafer

Konu sahibi son olarak 4371 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Demek öyle cafer :icon_cry: peh :T: :esne:
Sen abini satmadın bana yardım edemezsin hıh :bunepeki: :D :p

Yok al senin olsun istemiyorum artık caferi sözümü tutmadı :D

Sevgili cafer, sanki 40 yıldır tanıyor gibiyim :) nebilim değişik yani, ilk defa oldu yani, farklı geldi, dürüst geldi, ve en güzelide hoşgeldi sefa geldi... :=)

Hafif uyukluyorum cafer, yarın iş var... Ştandart yani şuan her şey tabi bir de o nun geç çıkması var :) böyle şimdilik cafo yatıyorum ben

b-189473-kelebek.jpg

:p

Sevgili cafer, dün gece güzeldi. Çok hoşuma gitti sesi, beklemiyordum hiç bu kadar iyi geleceğini ve bende kalkar kalmaz mesaj attım O na bakalım kalktığında okuyacak ne yazıcak merak etttim. :) Bu arada bu sabah 35 dk da iş yerine vardım. Hayret bu aralar çabuk varıyorum iş yerine çözemiyorum bende niye :D Herhalde yolları benim için boşaltıyorlar sabahları, aman :p boşaltmaları daha iyi hiç yoktan trafikte çile çekmek zorunda kalmıyoruz. Bu sefer diğer günlere daha güzel bir gün defter, bilmem niye ama bakalım güne onla başlarsam daha güzel olur sanki.

Sevgili Cafer, 1 hafta yokum olm :D Bodrum Geceleri bizi bekler :p Şükür istediğim tatile kavuştum biraz geç oldu ama olsun :p halen yıkılıyormuş oralar, bizde yardım etmeye gidiyoruz. Hazırlıklara başladık bile cafer bu sabah ilaç gibi bir haber oldu bu beklemediğimiz bir haber hemde... Gel senide götüreyim yaşın tutmaz ama abisi :D oraları sana göre değil :p Şöyle gidip tüm senenin acısını çıkartıcam Bekar adamım her yol mübahtır bana :p Neyse cafer seni kendine emanet ediyorum. Gelene kadar kafana göre takıl :D

Sevgili CAfer şuan bodrumda güzel bir hava var. Dün geceden kalmayım hala,başım çatlıyor minoset aldım,
Dün gece denize girdik beach party vardı geçen gene güzeldi cafer, eğlendik bol bol sabah 6 da girdik içeri daha yeni açıyorum Forumbahane yi çıkacam yemek yiyeceğim....

Cafer, olm çok mu şey istiyorum diyorum kendime, Abi bakıyorum millete, millet neler yapıyor. Bu sabaha karşı kafamdaki ideal kız portresini çizdim olm.

Kız dediğin kafası önde olacak,
kafasını kaldırıp sağa sola bakmıyacak, yok şu çocuk çok tatlıymış, yok şu çocuk şöyleymiş gibi,
Her yerde küfürlü konuşmayacak,
Her erkekle muhabet etmeyecek,
Yalan söylemeyecek,
Ne çok güzel olacak, ne çok çirkin normal.. Hareketleri ve davranışlarıyla seni kendine bağlıyacak,
Yerine göre giyincek, yerine göre etek, yerine göre pantolon, yerine göre şort, bunu o ayarlıyacak sen değil, herkes kendine yakıştırdığını giyermiş,
Çok erkeğin bulunduğu ortamlardan uzak duracak,

Çok mu şey istiyorum ? yoksa bana mı öyle geliyor ? Neyse cafer şimdi ben yatar bayy...

Zaja cafere fazla yükleniyorsun böyle bir hatun ancak masallarda olur :)

Hayali bile güzel okurken bende istiyorum diyesim geldi.

Bize düşmez böylesi kardeşim işte :) Anca Masallarda olur böyle ama napim işte insan istiyor :) Kısmet hepimizin başına

Türk Kızını Aya Gondersen,İlk Adımı Aydan Bekler. . . lan cafer haklıyım bu konuda türk kızları kendilerini ulaşılmaz erişilmez olarak görüyorlar ya, gülüyorum resmen onlara... Anasını satim bodrumda bile var böyleleri ya vallaha billaha sonra niye turist kızları daha çekici fark var arada dünyalar kadar...

İstanbul İstanbul İstanbul !!! Evet cafer bıraktığım yerdemisin bakim ? 2 gündür eve kızlar geliyormuş olm ? ne iş lan Ahlak masasına şikayet etmişler kapıya dayanmışlar ? Bırak elalemin günlüğündeki kızları ayıp olm :D

Neyse evi dağıtmamışsın güzel yavru ceylan :D Şimdi sana bir yemek hazırlıyayım karnın acıkmıştır senin, bu arada cafo lan Sabahları Ghost Busters müziği ile uyanmak güzel oluyor :D kendimi amerikan filmlerindeki jim carry gibi hissediyorum :D Azda benziyorum :p lan ne çok şeye benzetiyorum kendimi bende :D
Neyse Ciciş görüşürüz, öptüm say .... bay :D noktaları yerleri doldur google dan cafer :p

Sevgili cafer, napıyorsun minik penatım benim :D olm bugün hastaneye gittim lan kanım çok değerli çıktı :D sarı bir şey aldılar kanımdan gerisi yerine koydular. :D Dedim para vermeniz lazım üstüne ama, dinlemediler :D Neyse cafer eve gelene kadar kafam şişti, club müziği çaldı arabada dedim yeter buda kafa da :D Neyse eve geldiğimde hiç merak etmez dediğim insan merak etmiş, üstüne saat bile saymış yazmış çok mutlu oldum. Tahmin etmiyordum, çokta hoşuma gitti cafer. Sen hiç yapıyon mu lan böyle bir şey :D hı ? bak işte düşünen var olm sana ekmek yok lan :D Neyse cafer öyle iyi ya bu gece iyi moral oldu bana cafer bekleyen kişi çok iyi birisi olm beklediğimden fazla lan ilk defa böle bişi hissettim. Çok fazla ilk olmaya başladı korkuyorum olm. Bakalım daha neler olacak merakla bekliyorum ama iyi şeyler olacağı kesin.

Sevgili Kintaro cafer :D sana kintaro diyesim geldi bugün, evet kintaro cafer neyse evlat bak şimdi. Bugüne güzel başladım niye bilmiyorum, huzuluruyum, mutluyum, kafam sakin kahvaltımı yapmışım karnım tok sırtım pek, Starbucks dan kahvemi almışım ohh içiyorum. Neyse olm biliyormusun bazı insanlar bana çok uzak hele ki bazı insanlar var insanın çok yakınında belki her gün muhabet ediyorsun ama sana çok uzak, en azından bana çok uzak, çok uçuk bir noktada bazenleri acaba mı diyorum ama cıks diyorum sonradan bir nevi çünkü tuaf bir hayattayız cafer, herkes 2 paralık insanların peşinden koşuyor sonrada üzülüyorlar fakat hakediyorlar bunu, bakıyorum insanlara ne salaklarla beraberler birde ondan sonra onun acısını çekiyorlar çok saçma yok abi bizim insanımız iyi insanın değerini bilmiyorlar. Anca kötü olacaksın bizim insana iyi olursan yaranamıyorsun. Deveyi diken - İnsanı s....ken yaranır demişler çokta doğru demişler. Öyle yani insana bazı kişiler o kadar uzak gelir ki yaklaşamazsın bile bazen sırtın bile sana en uzak noktadır. Ama bu bambaşka sırtını hiç yoktan kese ile keseliyebiliyorsun. Ama bunda öyle bir şansında yok insanlar bazen o kadar yakınken çok uzak olabiliyor. SAdece konuşabiliyorsun cafer, sadece gülüyorsun onunla başka bir şey değil. Ne diyeyim ki cafer, öyle işte yani kintaro cafer...

Olm bir kerede çık yorum yap lan 1 kerede çık bir şey de dişimi kıracam lan, Anca bayanlarla konuş sen, git elalemin günlüğündeki kızlara asıl, sapık herif seni kınıyorum kintaro cafer.

Ne uzun yazdım lan uykum geldi vallaha, neyse kintaro cafer, he birde unutmadan değişken insanları sevmiyorum. Bir gün güzel diğer gün başka türlü duran insanlardan Nefret ediyorum, o yaptığını unutmuyacağım senin,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri