Sevgili Cafer

Konu sahibi son olarak 4368 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sevgili cafer, bugün az yorgunum halen çalışıyorum. Sporda bugün sabah bacağımı incittim Ama mutluyum moralim güzel acaba neden, bir neden bulamıyorum. İş yernde gayet rahatız şuan ayakları uzatmış bir taraftan kağıt oynayıp sigara içiyoruz. Ofiste hafif kahvehane havası oldu ama olsun :p yoksa geçmez başka türlü mesai ve daha mesaimi bitirmeme çok var daha işlerde var ve hiçbirine başlamadık keyif tatlı geldi. Bugün spordan yırttım mutluyum cafer, neyse ben yazarım sana cafercim...

harika çok samimi bir günlük çok beğendim :D takip etcem :p

Caferciğinize güzel şeyler yazmanız dileğiyle :D
Hayırlı olsun.

Günlüğünüz Hayırlı olsun :)
Cafer'e sevgiler..

Arkadaşlar ilginiz için çok teşekkür ederim. :) Caferde hepinizin elinden öpüyor...

Sevgili ve pek muhterem cafercim, mübarek insan dünden beri niye sesin çıkmıyor bakim senin ? Küstün mü sen abiye yoksa, cafercim dün arkadaşlar vardı evde seninle pek ilgilenemedim. Dün gece 51 oynadık cafer, sonra birde üstüne Pes turnuvası attık tadından yenmezdi hepsini yendim. :p cafercim sonra gecenin 3 ünde mangal yakmışız ki, tüm cadde koktu gecenin bir yarısı güzelde oldu :p afiyetle yedik bir güzel, güzel bir sohbet başladı sonra aldı götürdü sabaha karşı 5.30 gibi 6.30 gibi evlere dağıldık nihayetinde bir duş aldım ve işe geldim... Bugün 7.30 da Karma Dövüş sanatları var cafer gelde bir kaç şey öğren işine gelir he neyse cafercim panpa ben buralardayım az daha

Sevgili ve pek muhterem Cafercim, Bak hacım bugün seni sevmiyorum he nefret ediyorum senden..., 3 - 5 arkadaş geldi eskiyi yaad ettik konuştuk durduk öyle...
Çıktık çatıya, tabi bu sefer az birazda demleniyoruz neredeyse istanbul ayaklarımızın altında insanlar o kadar kalabalık ki, yer yok millet birbirini ezecek neredeyse, ki eziyorda zaten görüyoruz televizyonlarda... Arkadanda Steelheart - She's Gone çalıyor. Öyle bir modayız, yani sözleri zaten yeterli...

Acaba dedik, belki karşımıza çıkacak insan kalabalığın içinde ama kim bilir o şimdi napıyordur ? Bunu çok sorduk kendimize ama bir türlü karar veremedik, belkide şuan başkasıyla ? hı cafer öyle değil mi sence, ama belkide başkaları bizim için bu soruyu soruyordur öyle değil mi ? Sonra sorular içinde kafayı yedik, ve zıbarmadık deli gibi konuştuk geçmişi hatalarımızı, bize yapılan hataları, kaybettiklerimizi, kazandıklarımızı ama sonuç 0 sonunda hayatında kimse kalmıyor işte, 3 -5 tane vefakar dost, gene aynı yerde bundan 10 sene önce liseden kaçıp geldiğimiz yerdeyiz... Değişen ne ? İnsanlar değişmeyen ne ? Biz, evet sadece biz. Biz yalan sölüyemiyoruz başkaları gibi, biz değişemiyoruz ilk başta neysek oyuz hep, ilk bizi tanıdıkları gibi, Aldatmıyoruz, Bağırıp çağırmıyoruz, küfür edemiyoruz başkalarının yaptıkları gibi. Biz değişemiyoruz ne yazık ki, ya sevdiklerimizi çok sıktık bunalttık, yada çok serbest bıraktık hayatımızdan başkasına uçup gittiler bu ayarı tutturamadık bir türlü, sorun bizde mi yoksa onlarda mı çözemedik, çözemiyeceğizde galiba arkadaş güzel bir laf etti '' Hayat hep iyi olanlarla mı oynar oyununu, yoksa iyileri kötü olmaya mı zorlar...?
Sence Cafer ? fikrin nedir hacım, bol bol sitem ettik geçen gece zaten halende devam ediyoruz.. Neyse Cafer öptüm.

Cafer napıyorsun bakim. Gene sustun dimi kenara geçip, demiyorsun ki ah abi vah abi şöyle böyle neyse deme lan zaten gelemem ben öyle şeylere bilirsin beni.. :)

Cafercim bugün bir çiçek aldım saksı feslehen aldım koydum evimin en güneş gören yerine suyunu verdim ve geçtim karşısına izlemeye başladım. Bir anlam veremedim sence cafer ? Niye bön bön baktım bugün 30 dk ve sonra neden istemsizce onunla konuştum ? Şizofrenmisin olm diyeceğini biliyorum, deme lan öyle değilim biliyorsun. Çiçekle konuşmam bittikten sonra yarım kalan 1 şişe viskim vardı koydum onu oturdum koltuğa ne düşündüm bende bilmiyorum. İnsana bazen gelirler ya banada öyle oldu galiba hiç yardım etmiyorsun cafer bu akşam çok ofside sın gözümde sana buradan '' S..çtın Cafer Bez getir '' Diyorum koş git lan altını bezle
Bana Zamanında hocamın hediye ettiği plak a güzel bir müzik koydum Farid Farjad dan Yıllar sonra ilk defa ağladım cafer en az 5 yıl olmuştur. Sen mendil tutmadın bana gene yatıştaydın olm atıcam seni yarenlikten he çok gözüme batıyorsun uyuz oldum sana
Öyle bir ruh halindeyim ki, artık bende hiçbir güç kalmadı harcıyacak kimseye, onca yitirdiğim şeyin ardından bir parçası kaybolan puzzle gibi tamamlıyamıyorum. hep o eksik parçayı arıyorum ve bulamıyacağım belli oldu neyse cafer ben gidiyorum. Öptüm say neyse anladın sen devamını

Sevgili Cafer, bugün sana evden yazıyorum mutlucak yazıyorum hemde :D bilmem neden ama içimde belirsiz bir mutluluk var :D Bugün güzel şeyler oldu panpiş iş yerine gitmedim gene müdür arayıp durdu açmadım :p Neyse Cafo Cafo dicem sana bugün güzeldi 4 arkadaş buluştuk Ben,Gökhan,Selçuk,Fatih öğlen dedik lan ramazan geliyor hep günah işliyoruz biraz sevap işleyelim 4 kişi öğlen namazını kılacaz işte bulduk bir cami girdik içeri neyse işte kıldık felan... Artık dualar bitmiş selam vericez, İlk sağa dönüp selamımı verdim. Tam sol tarafa selam vericem selçuk halen sağ tarafa bakıyor, Sola selam verince göz göze geldik ve selçuk bana göz kırptı :D ne namaz kaldı ne bir şey dayak yemeden çıktığımıza şükür ediyoruz. Hadi dedi selçuk atlıyalım arabaya namazıda aradan çıkardık biraz gezelim, ortaköy, bebek arası gittik geldik bugün akşama doğruda evlere dağıldık bugün eğlenceli bir gündü benim için :D

Cafer, Bir büyük viski şişesi ve ben içinde yüzen bir balığım... Evet böyle bir felsefi laf edesim geldi, uygun mu oldu bilmem ama çikolatam bitti, viskimde bitti dolapta kalan 4 tuborg kırmızıyı içmeyi düşünüyorum. Baktım gene kesmezse Tekel bayisine gitmek farz olacak kafam hafif hoş şuan Allahtan semt tanıdıkda polis felan vız gelir. Zaten bu kafayla karşıma çıkanın vay haline cafer...

Sevgili cafer, şuan iş yerinin çatısına çıktık arkadaşlarla mini piknik yapıyoruz :p güzel bir sandalye çektim uzattım ayaklarımı duvara kucağımda laptop hafiften sıcak vuruyor yüzüme rüzgarla soğuk bir bira içiyorum bir taraftan erafımızda ne kadar yüksek binalar olsa bile güzel oluyor Arkadanda Regga müzik açtım kendimi havai adalarında hissediyorum. O derece keyfim yerinde arkadaşlarda okey dönüyorlar çatıda :D şuan benden keyfilisi yok :D cafer

Merhaba Cafer napıyorsun, uzun süredir yazamıyorum sana yaklaşık 2 - 3 gündür biliyorum :p Niye dicen nerdesin nan sen dediğini duyar gibiyim, Cafer Dün maça çıktım Dünya Serbest Dövüş(MMA) Şampiyonası 1. Eleme Tur maçına çıktık Milli takım olarak 5 kişi çıkardı hoca maç'a '' Ben,Kerim,Selçuk,Halit,Yiğit '' İlk 5 li bizdik bir üst tura çıkmak için takımdan 3 kişi kazanması gerekiyordu hayır daha 10 arkadaşımda bizi izliyor, daha ilk elemede elenirsek 10 sporcu boşuna gelmiş olacak tabi bizde neyse ilk maç Hırvatist Milli takımı çıktı karşımıza Hırvatların boksunun iyi olduğunu duymuştum ama yiyince anlıyorsun İlk maça ben çıktım. Karşımda Boks ağırlıklı serbest dövüşçü var, Dibime girmesine izin vermedim ne yazık ki talihsiz bir biçimde ilk rounda burnumu kırdı, 2. roundda geldiğimizde yumruk yiyip atmaktan halim kalmadı, son round a geçtik 3. artık bittim sigara öldürüyor beni karşı taraf durmadan vuruyor açığını gördüm. Sağ Dizimle olduğum yerde zıplayıp kaşına doğru bir diz attım tutmaz diye düşündüm ama tuttu ve karşımdaki direk yere düştü, İlk knock Out maçımı almıştım Cafer benden mutlusu yoktu, sonra diğer çıkan arkadaşların 4 ü de Maçlarını alınca Seri başı olarak Elemelerden çıkmış bulunuyoruz.... Mutluyum cafer, burnumu kırmasaydım daha iyi olacaktı her şey ama bunada şükür

Geçmiş olsun =))) kazanmış olman güzel tebrikler :))

Teşekkür Ederim :) ama daha ilk elemeleri geçtik :) Şampiyonaya katılırsak Tv ler canlı olarak vericek, oradan daha detaylı izlersiniz artık :)

Cafer söylerse katıldılar izleyin diye neden olmasın :p

Sevgili cafer, napıyorsun nasılsın bakalım. Öncelikle bugün güzel başladı, her şey güzelken öğleden sonra gibi kötü olmaya başladı. 3.30 - 4.00 telefon geldi arkadaşın yeğeni ameliyat olacakmış 4 yaşında hastaneye kan vermeye gittik doktor kanımı test edicekti oturdum. İlk olarak ufak bir tüp alıcam dedi elime bir bant bağladı damarımı aradı adam 3 kere iğneyi soktu damarı bulamadı artık canım yandı taktı iğneyi kan çekmeyi bitirdikden sonra sağ elim boştaydı doktora bir yerleştirmişim. Doktor neye uğradığını şaşırdı. Diğer sayım yapan doktor elini omzuma attığında o acıyla döndüm bir tanede onun suratına vurdum oda yere düştü arkadaşlar zor sakinleştirdi beni nihayetinde kanı verdim ve evime geldim. İnşallah yararı olur neyse cafer buralardayım ben şimdi

Çok şey istemiyorum cafer, şu kafamı koyayım yastığa rahat rahat yatayım, gözlerimde kendiliğinden kapansın istiyorum. Yada biri bana ninni söylesin ninni söylemesede söylermiş gibi kelimeler etsin bana iki kelam etsin bana, başımı her gece yatağa koyduğumda kesintisiz ve deliksiz uyumak istiyorum.Neden ben cafer, herkes huzurlu uyurken artık bende uyumak istiyorum. Cidden bazen artık oynamıyorum diyorum, yoruldum, sıkıldım, bunaldım. Haketmiyen insanların, haketmedikleri kişilerle ve haketmedikleri yerlerde olmalarına tahammül edemiyorum...
Evet cafer sadece huzurlu uyumak istiyorum ve güzel rüyalara dalmak istiyorum. Derin ve kesintisiz...

7wdl3.jpg

Bugün rüya gibi bir gün geçirdim, KELEBEK yani Huzurum sagolsun bana güzel bir gün yaşattı, onun sayesindenmidir nedir, her şey güzel gitti hayatımda Yarın 9 da :) diye kararlaştırdık bir dakika bile geç kalmıyacağım...

Cafer bugün babam geldi şaşırdım. Tüm güzellikler üst üste mi geliyor yahu :D şaşırdım cafo :D Ama her şey Huzurum sayesinde oldu eminim ona :)

babamla oturup maç izledik, uzun bir aradan sonra özlemişim. Oturduk erkek erkeğe geçtik Tv nin karşısına bomba gibi maç İngiltere maçı 5 gol oldu bir keyiflendik sorma, açtık bir de bu ufak ohh hem sövdük, hem içtik, hem maç izledik keyifli bir geceydi benim için tekrar eski gibi olamasakta gene iyidik eskiye göre,

Sevgili cafer, bugün iyiydi maçlara çıkmak için ilk büyük adımı geçtik, artık Uluslar arası bir MMA dövüşçüsüyüm. Mutluyum Tüm uluslar arası organizasyonlara katılabilirim artık... Maçıma çıkmak için can atıyorum. Ama her şeyin vakti var.

8t069.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri