Seçimi Kılıçdaroğlu Kazanacak...

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Bugün çok berrak bir rüya gördüm. Öyle ki uyanınca rüya olmasına şaşırdım (gerçekçilik anlaminda) rüyamda %51 oy ile rte kazanıyordu ve gerek ülke gerek sosyal medya aşırı sessizdi. Ne eleştiren var ne sevinen ne bu böyle deyip garip garip geziyordum sokaklarda. Sosyal medyada ne bi mesaj ne bi story hiçbir şey yok.
Sonrasında sevmedigim bi akrabamin evinin terasında buldum kendimi. Uçsuz bucaksız bi deniz manzarası. Ne şanslısın insan burada yaşlanmaz diyorum ve kapanış.

Kim kazanırsa kazansın bir kaos çıkacağı kesin bu sefer farklı olacak sanırım

Kılıçdaroğlu hangi seçimi kazanmış ki bunu kazansın
600x200

Bırak o kalbi.. ben sana sigara dumanımla yaparım o kalbi Lefty hanımcım...... belkide yapamam bilmiyorum denemem lazım.....

Söylemesi bile kulağa bir garip geliyor.... ama bu secimin kazananı kılıçdaroğlu olacak arkadaşlar.. bunu gönülden istediğim için değil, tamamen hissiyatımın bu yönde olduğuyla ilgili.. Bu pehlivan bu sefer doyacak... o yüzden fazla asılmayın artık film koptu......
Bu konu burada kalsın 14 mayıstan sonra gelip bakıcam... inşallah hislerim kafayı yemiştir... prdn cinlerim.

kilicdar oglunun cumhurbaskani olmasi icin mantik disi birseyler olmali

bu millet terörle birlesen bir itifaka oy veripde cumhurbaskani yaparmi ya

anna 14mayisda göster burayi

Balkon konusmasini istanbulda RecepTayip Erdogan yapacak Klicdanogluda gizliden dinleyecek

bu arada ben bin euroluk iddiaya girdim erdogan cumhurbaskani olacak diye

kilicdar oglunun cumhurbaskani olmasi icin mantik disi birseyler olmali

bu millet terörle birlesen bir itifaka oy veripde cumhurbaskani yaparmi ya

anna 14mayisda göster burayi

Balkon konusmasini istanbulda RecepTayip Erdogan yapacak Klicdanogluda gizliden dinleyecek

öğle vakti ıslak hayallere dalan bir çocuğun yorumu.

Eee hani seçim konusmak yasaktı Ankara bizi gözetliyordu hani…

Geri