Anna Karenina
Elmas Üye
Ne kadar inanarak söylemişim.... totem yaptım inşallah tutmaz.......
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kılıçdaroğlu hangi seçimi kazanmış ki bunu kazansın
Kazanır kazanır pazar günkü kalabalığı görmedin herhalde
Öyle ise endişe etmenize gerek yok... Sakince bekleyip görelim.Kazanır kazanır pazar günkü kalabalığı görmedin herhalde
Endişe eden seninkiler provokasyonlara oyunlara başladılarÖyle ise endişe etmenize gerek yok... Sakince bekleyip görelim.
Hayır.@Lefty Kılıçdaroğlu seçimi kaybederse forumu bırakacak mısın?
Sen en güzel çizimi yapmışsın zaten Annacığım.Bırak o kalbi.. ben sana sigara dumanımla yaparım o kalbi Lefty hanımcım...... belkide yapamam bilmiyorum denemem lazım.....
Hayır.Kaybetmeyecek zaten.
Bırak o kalbi.. ben sana sigara dumanımla yaparım o kalbi Lefty hanımcım...... belkide yapamam bilmiyorum denemem lazım.....
Söylemesi bile kulağa bir garip geliyor.... ama bu secimin kazananı kılıçdaroğlu olacak arkadaşlar.. bunu gönülden istediğim için değil, tamamen hissiyatımın bu yönde olduğuyla ilgili.. Bu pehlivan bu sefer doyacak... o yüzden fazla asılmayın artık film koptu......
Bu konu burada kalsın 14 mayıstan sonra gelip bakıcam... inşallah hislerim kafayı yemiştir... prdn cinlerim.
kilicdar oglunun cumhurbaskani olmasi icin mantik disi birseyler olmali
bu millet terörle birlesen bir itifaka oy veripde cumhurbaskani yaparmi ya
anna 14mayisda göster burayi
Balkon konusmasini istanbulda RecepTayip Erdogan yapacak Klicdanogluda gizliden dinleyecek