Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yazımın şaheserliği......
Tübe etsem?Çünkü Cenab-ı Hakk: "Allah'ın rahmetinden ancak kafirler ümit keser." (Yusuf, 12/87) buyurmuştur. Dolayısıyla korkaklık Müslümana yakışmadığı gibi hiç bir kınayıcının kınamasından, İslâm'a karşı olan insanlardan korkmamak, yalnız ve yalnız Allah'tan korkmak gerekmektedir.
Kafirliğin hayırlı olsun Anna.
Daha önce tövbe ettin mi hiç?Tübe etsem?
Muhabbetin nereye varacağını merak ettiğim için "etmedim" dicem... bakalım bakara suresinin kacıncı ayetiyle geleceksin.. bekliyom...Daha önce tövbe ettin mi hiç?
Buna göre bir tövbenin makbul olabilmesi için; işlenen günahı terk etmek, günah işlediğine pişman olmak, günahı bir daha işlememeye azmedip söz vermek, eğer işlenen günah kul haklarıyla ilgili ise, bu durumda, hak sahibi ile helalleşmek, Allah'tan af dilemek gerekir.Muhabbetin nereye varacağını merak ettiğim için "etmedim" dicem... bakalım bakara suresinin kacıncı ayetiyle geleceksin.. bekliyom...
Diyemedim.. daha fazla acı gerceklerle gelme....Buna göre bir tövbenin makbul olabilmesi için; işlenen günahı terk etmek, günah işlediğine pişman olmak, günahı bir daha işlememeye azmedip söz vermek, eğer işlenen günah kul haklarıyla ilgili ise, bu durumda, hak sahibi ile helalleşmek, Allah'tan af dilemek gerekir.
Yani @Lefty 'i üzüp K.K aday olmasın demen gerek.
Evet evim abimin çevremin evi yıkıldı . Arkadaşlarım göçük altında . Ama anı yaşamak önemli . Gündem değişmez afet bolgesinde.Ölen öldüğü ile kaldı gündem değişti
Yazı hiç önemli değil ve yaptığın çizim ile sende de gizli bir Kılıçdaroğlu hayranlığı olduğu belli oluyor ve sen de bizdensin artık sevgili @Anna KareninaYazımın şaheserliği......
@Manisa pomak biraz daha az komplo teorisi üreten kaynak okursan, hayatı da daha gerçekçi ve koşullara göre yorumlarsın.Avanaklar sizin oyunuz kimi işlediğiniz önemli değil . Sermaye kimi istiyor o önemli .siz kimsiniz don kişotlar