Seçimi Kılıçdaroğlu Kazanacak...

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
3 milyon fark var tek oyun ne önemi var bence benim bildiğim CHP seçmeni sandığa gitmez
@ibadeath bazen beni güldürüyorsun...
CHP Genel Başkanı aday olmuş ve sen de halen "CHP seçmeni sandığa gitmez" diyorsun, gerçekten komik bir tespit.:)
Millet İttifakı destekçileri de CHP seçmeni de sandığa tekrar gider ancak önemli olan ilk turda oy kullanmamış muhalif seçmenin sandığa gitmesidir.

İlk seçimden bağımsız yeni bir seçim olacağını dikkate almıyor ve ilk oranların tekrarı olacak sanıyorsun oysaki bu bakış açısı muhalif seçmeni pes ettirmek için algı yaratma çabasıdır.

Olur da sonuç değişmezse de en azından herkes elinden geleni yapmış olmanın vicdani rahatlığını yaşar.

Bana eski akpli diyorsunuz ya.. o kesin chpli diyip koluma girip yürüyorsunuz... tam net değil hdpli bile olabilir diyorsunuz ya hani.. işte diyorum planlarım tıkırında işliyor.... emin olamadığınızı belli eden yorumları görünce böyle gülüyorum.... evet böyle cirkin de gülebiliyorum...

images (60).jpeg

@Anna Karenina

kilicdaroglu-reuters.jpeg

1-2 ay sonra çalıştığı şirket iflas edip işten çıkarılacak adam körü körüne savunuyor. :D

Geri