Seçimden sonra forumda bir anda ortaya çıkan üye profili

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
İbadeath, Alpha, İsmail gibi dik duruşlu üyeleri bir kenara ayırırsak, ilk turda Erdoğan'ın en yüksek oyu almasına müteakip bir anda türeyen üye profilidir.

Seçim sürecindeyken hiçbir konuda fikir beyan etmezken, seçimlerin ilk turu akabinde bir anda kısmen kazanan taraf olmanın heyecanına kapılıp sıkça görmeye başladığımız kişilerdir.

Sürekli yazmalarını temenni ederim, bu sayede daha çok fikir alışverişi/ tartışma zemini oluşturabilirler, aksi halde bunca zaman neredeydiniz? Sorusu akla gelir olası değişim karşısında "aman ali rıza bey tadımız kaçmasın, rüzgara göre şekil alırız" mentalitesinde olduğunuzu ve oportünist olduğunuzu düşünebilir insanlar.

Seçim zamanı daha çok görünmelerinin nesi tuhaf

ben konunun tam üstüne geldim.
karşılama gibi oldu.

Publiş bunu beğendi.....

Rahat ol Harun abi, bizi bilen bilir... Bilmeyen de bir şekilde öğrenir.

Arkadaşlar gelin bunlar bir kez daha yıkalım hep beraber Erdoğan'a basalım iyice kudursunlar
ay bu zihniyetten illallah geldi artık. Ülkede geçim sıkıntısı var, enflasyon çok yüksek yok fatura yüksek, eğitim sistemi kötü, hastanelerde 3ay sonra randevu veriliyor cart curt diye ağlamayın o zaman. Deprem olduğunda binalar neden sağlam yapılmıyor diye ağlamayın imar affı verenlerden ne beklenir sonuçta. Yeni yapılara yetersiz denetim yaptıranlardan ne beklenir? Yok mülteci sorunu var diye ağlamayın adam bas bas bağırıyor göndermicem diye

ay bu zihniyetten illallah geldi artık. Ülkede geçim sıkıntısı var, enflasyon çok yüksek yok fatura yüksek, eğitim sistemi kötü, hastanelerde 3ay sonra randevu veriliyor cart curt diye ağlamayın o zaman. Deprem olduğunda binalar neden sağlam yapılmıyor diye ağlamayın imar affı verenlerden ne beklenir sonuçta. Yeni yapılara yetersiz denetim yaptıranlardan ne beklenir? Yok mülteci sorunu var diye ağlamayın adam bas bas bağırıyor göndermicem diye
Valla canım geleli 3 4 saat geldi baydin beni sahaya çık orda konuş

Bazıları trend şeyleri, insanları, ideolojileri seviyor. Eee hazır reis de kazandı. Sklkksksj

Geri