Seçimden sonra forumda bir anda ortaya çıkan üye profili

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
O değil de ibadeath'in şimdiki avatarı daha güzel. Baktıkça bi sinir geliyordu.

Forumda genel bir sorun bu maalesef ve yıllardır çoğu üye de bu sataşmalar sebebi ile ne yorum yazmak ne de konu açmak istemiyor.
Eleştiri yapmak ile yorum yazan üyeye sataşmanın ya da laf sokma çabasının aynı anlama geldiğini sanıyorlar.
Her konu başlığında benzer sorunlar yaşanıyor ve birilerine sataşmak sureti ile kendilerini göstermeye çalışanlar var.

Yorumları ilgimi çekmeyen üyelerin açtığı konuları bile takip etmem hatta yorumları da çoğu zaman okumadan geçerim. Kimsenin başka bir üyenin huzurunu bozmaya hakkı bulunmuyor.

Seçimden sonra bir anda ortaya çıkanların amacı da karşıt görüşteki üyeye kendince laf sokmak ancak bu da oldukça ergence bir tavır.

kim türemiş arkadaşlar, kiiim? kılıçdar-eko-mansur sevgi üçgeni dışında bir şeyi görmez olduk da seçimin darbesi gözümüze vurunca üyeler mi çoğaldı? ben yine aynı isimleri görüyorum, belki de miyop + astigmatım çok ilerledi… belki de erdoğan’a bastım bilemiyorum, gözlüksüz gittiğim için sandığa garanti veremedim birden. türeyiş melo.

kim türemiş arkadaşlar, kiiim? kılıçdar-eko-mansur sevgi üçgeni dışında bir şeyi görmez olduk da seçimin darbesi gözümüze vurunca üyeler mi çoğaldı? ben yine aynı isimleri görüyorum, belki de miyop + astigmatım çok ilerledi… belki de erdoğan’a bastım bilemiyorum, gözlüksüz gittiğim için sandığa garanti veremedim birden. türeyiş melo.
Ben de bunu dusundum cidden konuyu gorunce :d Cok online degilim acaba o yuzden mi kacirdim diye. Ama hep ayni kisileri goruyorum ben

siri’nin olmadık yerlerde ani çıkışlarına aşırı gülüyorum sjsjksjs noldu şimdi siri açıkla bize!

CHP'li kezbanlardan gına geldi artık, dışardakilere bakıyorum birde buradakilere bize düşen bunlar yapacak bir şey yOk

Daha cool konular beklerdim harun beyden meğer hesap peşindeymiş Sjsjsjs

Geri