Seçimden sonra forumda bir anda ortaya çıkan üye profili

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Kılıçdaroğlu aday olmasaymis o zaman

İbadeath, Alpha, İsmail gibi dik duruşlu üyeleri bir kenara ayırırsak, ilk turda Erdoğan'ın en yüksek oyu almasına müteakip bir anda türeyen üye profilidir.

Seçim sürecindeyken hiçbir konuda fikir beyan etmezken, seçimlerin ilk turu akabinde bir anda kısmen kazanan taraf olmanın heyecanına kapılıp sıkça görmeye başladığımız kişilerdir.

Sürekli yazmalarını temenni ederim, bu sayede daha çok fikir alışverişi/ tartışma zemini oluşturabilirler, aksi halde bunca zaman neredeydiniz? Sorusu akla gelir olası değişim karşısında "aman ali rıza bey tadımız kaçmasın, rüzgara göre şekil alırız" mentalitesinde olduğunuzu ve oportünist olduğunuzu düşünebilir insanlar.

forumda akp'li birkaç arkadaşımızın dışında akp'li olmayıp kemal bey'in karşısında olanlar var, geri kalanı ise farklı siyasi görüşten kişiler. cb seçiminde bu farklılıkların chp'li gibi görünmesinde olmayan abeslik diğerlerinde de yok.

chp ile pek işi olmayıp seçimden seçime oy verenlerle kadrolu akp'liler aynı karakterde değiller, akp'liler her zaman akp'nin yanında duruyor. kendi müdürüm hardcore akp'li şirket ise seküler ağırlıklı fekat adam tek başına herkesin gözüne gözüne sokmaktan beri durmuyor.

yeni türeyen akp lover arkadaşları ben farkedemedim, rumuz belirterek işaret edersen onlara da söz hakkı doğabilir.

şu da böyle bir anımdır değineyim. seçim gecesi şirkete gittim chp'li güvenlikler sinan oğanın 5% lik oyunun doğrudan kemal bey'e geçtiğini sanarak seviniyordu ki halkımı böyle bir aptallık seviyesine kapılmamaları gereğince uyardım. akıllı geçinen chp seçmeninin zekasına bir örnek. gezi olayları sırasında beşiktaşta göğüs göğüse direndiğimiz gece ise yine chp'li arkadaşlardan işittiğim zeka dolu söz şuydu; 2 gün daha protestoya devam edersek avrupa bilmem ne yasaları gereği hükümet düşüyor, direnelim arkadaşlar...

siyaset bilimci olarak öngörüm ise ne akp ne de chp gelecek 5 yılımızı aydınlatmayacak, karanlıktayız. boşuna kendi insanınızla savaşmayın.

Son düzenleme:
Geri