olaynedir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bizden bahsediyorlar siri......Eller aşağı donlar yukarı
Lan olm aksjfbjalalslkfjcCHP'li kezbanlardan gına geldi artık, dışardakilere bakıyorum birde buradakilere bize düşen bunlar yapacak bir şey yOk
Dışarda dişi sinek görse dibi düşecek insan burada neler diyor böyle jdkdkdkdkdCHP'li kezbanlardan gına geldi artık, dışardakilere bakıyorum birde buradakilere bize düşen bunlar yapacak bir şey yOk
Senin canın oyun istiyor ama müsait değilim sonra gelDışarda dişi sinek görse dibi düşecek insan burada neler diyor böyle jdkdkdkdkd
Çok özledin biliyorum ama aşırı yoğundum iba…Bakın bakın hele kim gelmiş
buna benzer bir mesajı, bugün forumdan bir arkadaşımla konuşurken attım. bu üçlü, çok güçlü.jsjsjs
Çok ofansif yaklaşıyorsunSenin canın oyun istiyor ama müsait değilim sonra gel
Tekrar hoşgeldin Serçe. Birden kayboluyorsun, hayırdır?Daha cool konular beklerdim harun beyden meğer hesap peşindeymiş Sjsjsjs
İbadeath, Alpha, İsmail gibi dik duruşlu üyeleri bir kenara ayırırsak, ilk turda Erdoğan'ın en yüksek oyu almasına müteakip bir anda türeyen üye profilidir.
Seçim sürecindeyken hiçbir konuda fikir beyan etmezken, seçimlerin ilk turu akabinde bir anda kısmen kazanan taraf olmanın heyecanına kapılıp sıkça görmeye başladığımız kişilerdir.
Sürekli yazmalarını temenni ederim, bu sayede daha çok fikir alışverişi/ tartışma zemini oluşturabilirler, aksi halde bunca zaman neredeydiniz? Sorusu akla gelir olası değişim karşısında "aman ali rıza bey tadımız kaçmasın, rüzgara göre şekil alırız" mentalitesinde olduğunuzu ve oportünist olduğunuzu düşünebilir insanlar.
Hiç pas vermiyorsun sonra hayırdır diyorsun SjsjssjTekrar hoşgeldin Serçe. Birden kayboluyorsun, hayırdır?
İlk pasımı bugün verdim, iyi değerlendir ve at golünü.Hiç pas vermiyorsun sonra hayırdır diyorsun Sjsjssj
Ben bunu 1 ay kullanırım Sjsjsjİlk pasımı bugün verdim, iyi değerlendir ve at golünü.
Kaybolmana hayırdır dedim.