O kadar da değil bak seni utandıracağımBen bunu 1 ay kullanırım Sjsjsj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O kadar da değil bak seni utandıracağımBen bunu 1 ay kullanırım Sjsjsj
Peki bekliyorum SjsjsjO kadar da değil bak seni utandıracağım
Ne yaptım utanacak? Konuya yanlış yerden daldın. Nerenle okudun da böyle yanlış daldın?@melnur başkalarını utandıracagina biraz kendin utan
Niye gerginsin bu kadar ikinci turda oy kullanacak misinNe yaptım utanacak? Konuya yanlış yerden daldın. Nerenle okudun da böyle yanlış daldın?
Çok rahatım. Bu saatten sonra oy verip sonra ağlayanlara oh olsun diyeceğim, reis az şeettin biraz daha şeet diyeceğim. Millet fjsjfhkgklk ten zevk alıyorsa derdi benimi aldı, daha da zevk almaları için bi daha bi daha diyeceğim.Niye gerginsin bu kadar ikinci turda oy kullanacak misin
Erdoğan'a ver oyunu. Sakın yanlış yere vurma mühürü.Çok rahatım. Bu saatten sonra oy verip sonra ağlayanlara oh olsun diyeceğim, reis az şeettin biraz daha şeet diyeceğim. Millet fjsjfhkgklk ten zevk alıyorsa derdi benimi aldı, daha da zevk almaları için bi daha bi daha diyeceğim.
Tabiiki oy kullanacağım. Aslında yurtdışı oy kullanmayı tasvip etmiyorum, yanlış ve yersiz buluyorum ama verilen hakkı da red etmem.
Neyin yoğunluğu ikinci tur fazla yorma kendini sonuç belli Meral Akşener de yok piyasadaÇok özledin biliyorum ama aşırı yoğundum iba…
Tamam sana sözNeyin yoğunluğu ikinci tur fazla yorma kendini sonuç belli Meral Akşener de yok piyasada
en yakın belediye seçimleri var olur mu o ? S:ADSA:FSDSeçim zamanı gelse de kan gövdeyi götürse kskksm
Oluuuurrr skljen yakın belediye seçimleri var olur mu o ? S:ADSA:FSD