Seçim ikinci tura kalırsa?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oldu ki erdoğan ve kılıçdaroglu seçimin ikinci turuna kaldı. bugün ki açıklamalarıyla birlikte iyip'in tavrı ne olacak?

ihtimaller arkadaşlar ihtimaller...

Ben bu ikili arasinda kalinirsa, secimin ikinci tura kalacagini sanmiyorum.

Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alırlar, nerede yer alacaklar. Sakin ve centilmence bir ayrılık konuşması yerine CHP’yi düşmanlaştıran ve iki belediye başkanına ahlaksız teklif sürmesinden nereye doğru savrulacağı belli. Kaldı ki başka mesajımda dediğim gibi, bunların bazı sermaye gruplarından bağımsız böyle bir işe kalkıştığını düşünmüyorum. Yani muhakkak pazarlık yaptıkları bir sonuç vardır. O da düzenin devamlılığından başka bir şey olmadığına göre, atacakları adım da belli…

şöyle bir arşiv mevzusuda var mesela... acaba meral hanımın kişisel görüşlerinden bağimsiz olarak mi bu kararlar aldirildi? olmayacak iş değil... derin devlet, ergenekon, akp, ağar ve çetesi...

IMG_20230303_172150.jpg

bugün yaptıklarıyla zaten tavırlarını belli ederek, gücünü eskiye oranla kaybeden erdoğan’ın “yetiş ya muhammed yetiş ya ülkücü” çığlığına kulak verdiler. böyle bir ihtimal gerçekleştiğinde de baştakilerin tutumu belli olur da kitlelerinin tutumu ne olur yaşayıp görelim. çok heyecanlı, belki kalbim kaldırmaz.

Fark etmez, isterse 22. tur olsun Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olacak..
Meral ortalığı karıştırdı maalesef, amacı buydu ve İstanbul ve Ankara belediyelerini riske atmak ahmakça. Ankara ve İstanbul belediyeleri ülkenin diğer tüm belediyelerine eşdeğer.
Şu an kafa karışıklığı var insanlarda, pazartesi her şey net olur arkadaşlar.

Evet,Meral hanim BŞBB larini belediyelikten cekmek isterken,neyi planlamaktadir?
Aman neyse..bindik bi alamete gidiyoz giyamete.

Yoo ilk turda Kilicdaroglu’nun zaten kaybedecegini dusunuyorum. Iyi parti Erdogan’a vermese de kaybeder. Ondan dolayi da Iyi Parti’nin tavri bu zaten. Arkadas, 20 senedir hic secim sonuclarina bakmiyor musunuz?
ya bırak allah aşkına. histerik bir biçimde kemal'e karşı fobi geliştirmişsiniz. belli ki iyi partinin bu açiklamalarindan öncede aynı fikirleri taşıyordunuz. merak etmeyin bir çok seçimde aktif görev yaptık, yine yapacağız. hiçbir şey değişmeyecek yaklaşımıyla 20 senedir umutsuzluk aşılayanlarada kulakları tıkamak lazım artık. konjektör farklı şahit olacağınız bir yıl olacak.

belediyelerde kendilerine düşmeyen kadroların derdindendir ama biz milletin sesinden, milletin iradesinden diyelim…

20 yıl içerisinde bir kez bile olsa, akp cephesinden herhangi birine (belediyesidir, muhtarıdır vs) oy atan kişiler lütfen, bugün burada siyaset bilirkişiliği allah aşkına.dklsf

20 yıl içerisinde bir kez bile olsa, akp cephesinden herhangi birine (belediyesidir, muhtarıdır vs) oy atan kişiler lütfen, bugün burada siyaset bilirkişiliği allah aşkına.dklsf
hiç sorma ya... yillardir akp'ye oy veren adam gelmiş bize kemal olmaz agbi çekiyor. yürü lan hadi...

hiç sorma ya... yillardir akp'ye oy veren adam gelmiş bize kemal olmaz agbi çekiyor. yürü lan hadi...
ekmeleddin dedeme oy vermiş, kk'nun çıkardığı iki tane cillop gibi adaya oy vermiş... şimdi neyin derdi bu anlayamıyorum. bu kadar güven yoksa, bu kişilere oylar neden kullanıldı?

ekmeleddin dedeme oy vermiş, kk'nun çıkardığı iki tane cillop gibi adaya oy vermiş... şimdi neyin derdi bu anlayamıyorum. bu kadar güven yoksa, bu kişilere oylar neden kullanıldı?
ya bunların derdi başka da. şimdi konuşsam polemik konusu olacak, kemal'e zeval gelecek... gerek yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri