Seçim ikinci tura kalırsa?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya bırak allah aşkına. histerik bir biçimde kemal'e karşı fobi geliştirmişsiniz. belli ki iyi partinin bu açiklamalarindan öncede aynı fikirleri taşıyordunuz. merak etmeyin bir çok seçimde aktif görev yaptık, yine yapacağız. hiçbir şey değişmeyecek yaklaşımıyla 20 senedir umutsuzluk aşılayanlarada kulakları tıkamak lazım artık. konjektör farklı şahit olacağınız bir yıl olacak.
Ya birincisi benim olayla hic bir alakam yok, size Turkiye’nin malesef ki bir gercegini soyluyorum. Agirligini sag gorus olusturan bir halktan bahsediyoruz. Umarim ki dediginiz olur ve Kilicdaroglu secilir.

Dipnot: Olayi kisisellestirmeden, yorum yapmayi ogrenmek lazim birazcik. Iyi parti’nin durumunu anliyor olmak, iyi partili olmak anlamina gelmemeli veya gizli AKP’li. Bu tavirlar, daha secmeni uzaklastirir.

Ya birincisi benim olayla hic bir alakam yok, size Turkiye’nin malesef ki bir gercegini soyluyorum. Agirligini sag gorus olusturan bir halktan bahsediyoruz. Umarim ki dediginiz olur ve Kilicdaroglu secilir.

Dipnot: Olayi kisisellestirmeden, yorum yapmayi ogrenmek lazim birazcik. Iyi parti’nin durumunu anliyor olmak, iyi partili olmak anlamina gelmemeli veya gizli AKP’li. Bu tavirlar, daha secmeni uzaklastirir.
shini sana dönük hicbir ithamda bulunmadım lütfen. daha iyi anladım, spas

eğer koyun, mal falan deyip hakaret etmeyecekseniz, benim tek temennim erdoğan' ın gitmesi, bu yüzden karşısındaki en güçlü adaya vereceğim oyumu. bu seçimde ideallerimi siyasi görüşümü bi kenara bırakıp böyle bir karar aldım, çünkü erdoğan bu sene de gitmezse temelini attıkları bok çukurundaki Türkiye' nin kurtuluşu olmaz.
ne yargı, ne ordu, ne polis kaldı. hepsi erdoğan' ın elinde. bunların tekrar bağımsız olması için tek çare erdoğan dışında kalan diğer adaylar.

erdoğan'a oy vermek istese o seçmen mhp kanadında kalırdı. algıya bak. klıçdaroğlu'nun adaylığına saygı gösterenler iyi parti seçmeninin (iyi partiyle de sınırlandırma yapmamak lazım, chp seçmeninin çoğunluğunun) görüşüne saygı duymuyor. ne güzel ya. ezeceğiz, yeneceğiz, sandığa gömeceğiz sözleriyle geçmişten hiç ders alınmadığını da çok iyi görüyoruz. hak ediyoruz her şeyi.

erdoğan'a oy vermek istese o seçmen mhp kanadında kalırdı. algıya bak. klıçdaroğlu'nun adaylığına saygı gösterenler iyi parti seçmeninin (iyi partiyle de sınırlandırma yapmamak lazım, chp seçmeninin çoğunluğunun) görüşüne saygı duymuyor. ne güzel ya. ezeceğiz, yeneceğiz, sandığa gömeceğiz sözleriyle geçmişten hiç ders alınmadığını da çok iyi görüyoruz. hak ediyoruz her şeyi.
sakin ol be koçum. iyi parti demişiz parti olarak tavrı ne olur demişiz. seçmenlerini kastetmedik. varsa öyle bir yorumum buyur lütfen

İlk turda İYİP’in adayı Meral Akşener olur. Ne Yavaş’ın ne de İmamoğlu’nun bu kadar akılsız ve sığ olabileceğine ihtimal vermiyorum.

sakin ol be koçum. iyi parti demişiz parti olarak tavrı ne olur demişiz. seçmenlerini kastetmedik. varsa öyle bir yorumum buyur lütfen
evet seçmeni ben katmışım, olur öyle şeyler. gel öpeyim. milletin sesine kulak veren parti risk alıp bu kararı alıyor. sorduğun sorunun cevabını biliyorsun.

Kemal bey hala Millet ittifakının adayı değil. Henüz öyle bir karar çıkmadı. Kararı masa verir. Ne siz, ne de Kemal bey kendisi. Daha başka dönekler de var aranızda. Bunları neden görmezden geliyorsunuz? Ama yarın dersiniz "Biz bunu başından beri biliyorduk" diye. Oysa bugün henüz hiç bir şey bildiğiniz yok. İki Ay sonra seçim ve henüz Aday YOK.

Batan Gemi'yi önce Fare'ler terk edermiş. Olay bu.

Sanırsın 20 senedir her gün tv radyo internet sitelerinde öğlen haberlerinde ana haberlerde her an Kemal Kılıçdaroğlu'nu görüyoruz da ondan çok sıkılmışız ne olur aday olmasın söz milletin olsunmuş ahbsjsbsjsjabs ( 3 yaşındaki kuzenim yazdı pardon) djsbsjs

Kemal bey hala Millet ittifakının adayı değil. Henüz öyle bir karar çıkmadı. Kararı masa verir. Ne siz, ne de Kemal bey kendisi. Daha başka dönekler de var aranızda. Bunları neden görmezden geliyorsunuz? Ama yarın dersiniz "Biz bunu başından beri biliyorduk" diye. Oysa bugün henüz hiç bir şey bildiğiniz yok. İki Ay sonra seçim ve henüz Aday YOK.

bunlar r yapmaya başladı. kendilerini deliye vuruyorlar... ittifaktan çekiliyoruz denilmedi mi ya?

Ekli dosyayı görüntüle 77197
???

???
ismail ağam adamlar seçti yahu. meral hanimda imzayi çakti... sonra çark edip 5 parti secti ben kaçtım dedi... aday belli, yol belli

bunlar r yapmaya başladı. kendilerini deliye vuruyorlar... ittifaktan çekiliyoruz denilmedi mi ya?

Ekli dosyayı görüntüle 77197
6’lı masadan çekiliyoruz demedi. Kumar masası dedi, 6’lı masa millet iradesini kararlarına yansıtma kabiliyetini kaybetmiştir, masada şahsi hırslar hakim, kuyruklu yalanlar, noter masası… Sadece çekiliyoruz demedi. Sanki sevgilisinden ayrılıyor

ismail ağam adamlar seçti yahu. meral hanimda imzayi çakti... sonra çark edip 5 parti secti ben kaçtım dedi... aday belli, yol belli
Açıklama neden Pazartesi'ye ertelendi? Hala bir durumlar var bilmediğimiz.

O zaman yaşasın İP, yaşasın Meral abla. Söyledikleriniz, saydıklarınız hiç olmamış olsun.

Açıklama neden Pazartesi'ye ertelendi? Hala bir durumlar var bilmediğimiz.
ya pazartesi mevzusu şu abi, meral dedi ki ben partime danişayim bakayim ne diyorlar. partide toplantı yapıp oy birliğiyle kemal beyin adaylığına karşı çıktılar. iyip pazartesiyi filan beklemeden(cunki pazartesi aday aciklanacakti) kendi tavirlarini ilan ettiler.

ya pazartesi mevzusu şu abi, meral dedi ki ben partime danişayim bakayim ne diyorlar. partide toplantı yapıp oy birliğiyle kemal beyin adaylığına karşı çıktılar. iyip pazartesiyi filan beklemeden(cunki pazartesi aday aciklanacakti) kendi tavirlarini ilan ettiler.
Partisine önceden danışmalıydı. Ortalığı karıştırdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri