Seçim ikinci tura kalırsa?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi o değil de... Olm 1 yıl ne konuştunuz siz odada toplanıp toplanıp.
kurabiye yiyip, çay içmişler işte...

yalnız bu güne kadar erdogan'a sıtma demeyen kadın çıktı 1 senedir yanyana durduğu adama sıtma dedi... el insaf gerçekten, nasıl bir nankörlüktür bu. yani ayrılmalarına bir sey demiyorum da, şu üslubu yüz yüze baktığın adama kullanmazsın ya

ulan yine mi üst akıl… olabilir mi böyle bişi…

Kılıçdaroğlu aday olmasın(belki evren siri desin diye bekliyordur)

Muhalif cenahta istenmeyen adam ilan edilse de benim için kazanması gereken aday bay kemal idi. Her ne kadar kazanamaz algısı başarılı bir şekilde yaratılsa da kazandığı zaman şimdikine göre en az tahribat yaratacak isim de bana göre o idi. Nitekim çoğu seçimde kendini arka planda tutup adaylar çıkaran bir bay kemal bugün İyip tarafından tek adam olarak lanse ediliyor. Son altı ay yaşananlar ve bugüne gelmemiz kazanması gereken adayın artık kazanacak aday olduğunu gösterdi. Bugün ikinci turda anca gelir denilen Kürt oyları ilk seçimde gelir. Belediye başkanlarından özellikle Ekrem bey heyecana kapılmadan genel başkanının kararına saygı gösterip sırasını beklemeli, nitekim cb bay kemal olduğunda chp’den istifa edecek ve partisiz bir cb olacak. Al sana fırsat, genel başkanına rakip olarak kaybetme ihtimalinin yüksek olduğu bir seçime girip tarih mi olmak istiyorsun yoksa gençliğine inanıp chp ile uzun bir serüvene mi çıkmak istersin? Heyecana mahal yok. İyip seçmeni Erdoğan düşmanı milliyetçiler, dönüp sıtmadan kaçarken ölümü seçecek değiller diye düşünüyorum. Tuzluk olsa seçilmeyeceği ortaya çıktı bugün, keşke sağ salim hallolsaydı ya da gönül ister bundan altı ay önceden dağılsaydı ama her işte bir hayır vardır diyorum.

Ek olarak kemal kazanamazcılar olmasaydı bugün bunlar yaşanmayacaktı demeden
geçemeyeceğim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri