Saygılar, sevgiler..

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam 2 ye o kadar çok basmış ki reddedilmekten karnıma ağrı girdi :D
Tekrar hoş geldin madem .p

Jesse, Snorland

en sevdiğim dostlarımın burada olduğunu öğrendim. Yeni albümümüzle aranıza döndük. Önce ön guruplar sahnede hevesini alsın. Jesse, senden iyi ön gurup olur.

Hoşgeldin Süleyman keyifli forumlar dilerim :cici:

Süleymancım hoşgeldin sefalar getirdin :).
Senden önce bir forumda bulunmak garip geldi birden bana :D.

Hoşgeldiniz.

Hoş geldin diyen arkadaşlara teşekkür ediyorum hoş buldum :)

Adam 2 ye o kadar çok basmış ki reddedilmekten karnıma ağrı girdi :D
Tekrar hoş geldin madem .p

Öyle giriş yaparsan kaçacak delik ararım. .p
Teşekkürler :)

Jesse, Snorland

en sevdiğim dostlarımın burada olduğunu öğrendim. Yeni albümümüzle aranıza döndük. Önce ön guruplar sahnede hevesini alsın. Jesse, senden iyi ön gurup olur.

Sende hoş geldin phoibos :)

Süleymancım hoşgeldin sefalar getirdin :).
Senden önce bir forumda bulunmak garip geldi birden bana :D.

Hoş buldum. Birde kimden önce bir forumda bulunmuşum bilseydim iyiydi :D

Aaa suluman: ))))
Hoş geldin:)

Aaa Serap sende mi buradaydın :icon_smile:
Seninde nick değişik kim bu dedim başta ama avatardan çıktı :)

Niye herkes tanıyo ben tanımıyorum, tanısam hunterlık mı yaparım :/
Yeniler gelsin, kimsenin bilmediği gidip onu keşfedeyim :/

Niye herkes tanıyo ben tanımıyorum, tanısam hunterlık mı yaparım :/
Yeniler gelsin, kimsenin bilmediği gidip onu keşfedeyim :/

Herkes tanımazda tanıyan arkadaşlarla 2007 yılından beri tanışa tanışa irtibatımızı koparmadan bugünlere kadar geldik. Bir forum vesilesiyle tanıştık sonra orası kapandı biz kurduk bir yer sonra bizde kapatmak zorunda kaldık zaman içinde. O günden beride göçebe hayatı yaşıyoruz :D Tabi forumların çoğunda alışık olduğumuz tahammül ve anlayış olmadığından kopanlar forumu bırakanlar benim gibi uzun süre uzak duranlar oldu.

Avcı pusuya yatar avını bekler sen beklemeye devam et elbet dişine göre bir av bulursun :D

Herkes tanımazda tanıyan arkadaşlarla 2007 yılından beri tanışa tanışa irtibatımızı koparmadan bugünlere kadar geldik. Bir forum vesilesiyle tanıştık sonra orası kapandı biz kurduk bir yer sonra bizde kapatmak zorunda kaldık zaman içinde. O günden beride göçebe hayatı yaşıyoruz :D Tabi forumların çoğunda alışık olduğumuz tahammül ve anlayış olmadığından kopanlar forumu bırakanlar benim gibi uzun süre uzak duranlar oldu.

Avcı pusuya yatar avını bekler sen beklemeye devam et elbet dişine göre bir av bulursun :D

Yok yaa yıllardır bakıyorum forumlara
Hem yakışıklı, hem zeki, hem maaşı dolgun, hem tahsilli, hem sosyokültürel düzeyi yüksek hem de tom waits dinleyen bi adam yok.
Bozuk bunlar hep :(

Yok yaa yıllardır bakıyorum forumlara
Hem yakışıklı, hem zeki, hem maaşı dolgun, hem tahsilli, hem sosyokültürel düzeyi yüksek hem de tom waits dinleyen bi adam yok.
Bozuk bunlar hep :(

Forumlarda aramayacaksın o zaman. Aslında hepsini forumda da bulursun ama Tom Waits dinleyeni zorlar gibi. Bir yerde denk gelecekte sevilecekte dinlenecek. Popüler kültür.

Bozuk bunlar derken :icon_smile:

Forumlarda aramayacaksın o zaman. Aslında hepsini forumda da bulursun ama Tom Waits dinleyeni zorlar gibi. Bir yerde denk gelecekte sevilecekte dinlenecek. Popüler kültür.

Bozuk bunlar derken :icon_smile:

Tom waits sevmeyen tatlı adam mı olurmuş hiç? En büyük önyargılarımdan biri. Aslında daha önce defalarca yıktım bunu, bi sürü tatlı insan tanıdım tom waits bilmeyen, ama hep onlara istisna etiketi yapıştırıp bu kriterimden vazgeçmedim.
Yıllardır kalp durduğunda atropini kullanan tıp dünyası atropini artık kullanma boşver dedi, ben tom waits kriterimden vazgeçmedim. Bu benim kararlı olduğumu gösteriyo sözde ama kararlı olduğum tek konu sanırım. Kendine 9 aylık programlar yapıp 2. gününde vazgeçecek kadar istikrarsız biriyken bu neyin inadı bende.
Çok andık tom waits kişisini.
Hoş geldin hediyesi olarak bunu buraya bırakıp, konunu terk edeyim artık.

Tom Waits "Hold On" - YouTube

Swarm dan göz asinaligi olmustur yoksa taniyamazdin: )))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri