Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Adam 2 ye o kadar çok basmış ki reddedilmekten karnıma ağrı girdi
Tekrar hoş geldin madem .p
Jesse, Snorland
en sevdiğim dostlarımın burada olduğunu öğrendim. Yeni albümümüzle aranıza döndük. Önce ön guruplar sahnede hevesini alsın. Jesse, senden iyi ön gurup olur.
Süleymancım hoşgeldin sefalar getirdin.
Senden önce bir forumda bulunmak garip geldi birden bana.
Aaa suluman: ))))
Hoş geldin![]()
Niye herkes tanıyo ben tanımıyorum, tanısam hunterlık mı yaparım :/
Yeniler gelsin, kimsenin bilmediği gidip onu keşfedeyim :/
Herkes tanımazda tanıyan arkadaşlarla 2007 yılından beri tanışa tanışa irtibatımızı koparmadan bugünlere kadar geldik. Bir forum vesilesiyle tanıştık sonra orası kapandı biz kurduk bir yer sonra bizde kapatmak zorunda kaldık zaman içinde. O günden beride göçebe hayatı yaşıyoruzTabi forumların çoğunda alışık olduğumuz tahammül ve anlayış olmadığından kopanlar forumu bırakanlar benim gibi uzun süre uzak duranlar oldu.
Avcı pusuya yatar avını bekler sen beklemeye devam et elbet dişine göre bir av bulursun![]()
Yok yaa yıllardır bakıyorum forumlara
Hem yakışıklı, hem zeki, hem maaşı dolgun, hem tahsilli, hem sosyokültürel düzeyi yüksek hem de tom waits dinleyen bi adam yok.
Bozuk bunlar hep![]()
Forumlarda aramayacaksın o zaman. Aslında hepsini forumda da bulursun ama Tom Waits dinleyeni zorlar gibi. Bir yerde denk gelecekte sevilecekte dinlenecek. Popüler kültür.
Bozuk bunlar derken :icon_smile: