Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Teşekkürler Mazlum senide görmek güzel oldu var mı burada tartışma potansiyeli :icon_smile:
Var var olmaz mı. Ama bizim eski yer kadar değil. Bizim eski ortamımız hakikaten eşsiz platformdu. Fakat şu an mevcut forumlar içerisinde en iyi yer burası. Birinin fitili yakması gerekiyor sadece
Ama sol görüşlüler arasında son zamanlarda biraz yanlız kaldım, birkaç arkadaş vardı kimisi banlandı kimisi girmiyor pek eskisi kadar .p karşıtlıkların dengesiz olunca olmuyor, bir yere kadar yürüyor çünkü ben de az vakit bulabiliyorum. Phoibos gelse iyiydi. Ben kendimde anlaşamıyorum pek onla ama yazdıklarını beğenir ve ilgiyle okurdum![]()
Seni Mesut cagirmis da kendi küsüp gitmis buralardan :p
Naber süleyman, hersey yolunda mi?
Hos geldin (;
Hadi canım o kadarda övmüştü niye küstü acep :icon_wink:
Hoşbuldum, iyi çok şükür Nihat iş güç koşturmacaya devam sen nasılsın görüşmeyeli ?
Mesutu bilmiyormusun?
Acayip duygusaldir kardesim :p
Aynen, is güc, kovalamaca (;
Isten vakit buldukca egleniyoruz burada.
Forumcuyuz biz biliyosun, en kral muhabbet forumlarda döner (;
Fitil yakılır ya onda sıkıntı yok, bizim ülke ne zaman fitilsiz kalmış ki.![]()
Az olsun öz olsun zaten takibi kolay olur.
İnsanın ufku açılıyor farklı bakış açılarını okudukça. Bayağı köreldik o konuda.. Onun sabrı çok azdı ya, dayanamazdı fazla![]()
Bazen kendini tutamayıp hakaret ediyor. Ama bu onun açık sözlü olmasından kaynaklanıyor. Kendisiyle çoğu yönden zıttım. O kabul etmese de bana göre herşeye muhalefet olan bir anarşistten farksız(bu sözleri ediyorum ki belki gelir) .p ama iyidir, severim ve takdir ederim. Kendisinde bana birşeyler katmıştır tartışmalarda, hakkını inkar edemem.
İşin açığı ben de tartışma bölümünde editörüm. Konuları düzenlemek ve kapanmasını önlemek, tartışmaların sağlıklı bir şekilde yürümesi adına özellikle aldım editörlüğü. Senin kadar adaletli olabiliyormuyum bilmiyorum ama şu ana kadar bir şikayet almadım .p dilerim vakit buluruz da daha çok konuşma, tartışma fırsatı elde edebiliriz. Seninle tartışmak da ayrıca keyiflidir. Çünkü burada farklı görüş duymaya tahammülü olmayan, küfürler saçan, hemen yaftalamaya hazır olan birçok kişi var. Keşke herkes senin gibi olsa.
Doğru bir benzetme olur mu bilmiyorum ama Ahmed Arif der ya hani;
"Mertçe olsun isterim... Dostluk da düşmanlık da..."
Tekrardan hoş geldin üstad.
Merhaba, ben forum hunterıyım.
Yaşın, burcun ve eğitim durumun, varsa arabanın modeli, evinin metrekaresi, maaş bordron ve en sevdiğin şarkının ismi çok önemli.
Bu birinci tur sorularından sonra ikinci tura geçeceksiniz.
Onaylıyorsanız 1i, onaylamıyorsanız 2yi tuşlayınız.
Sadece 2 yazarsanız çok kırılıyorum, ama şimdiden canınız sağolsun.
Yaşınız 27den küçükse bu mesajı önemsemeyiniz.
Hoş geldiniz.
Bayramın mübarek olsun ama harçlık konusunu bi daha düşünemez misin hiç mi olmaz:lutfen:
Hoş geldin abi, iyi ki geldiin:cici: Snorland
Ama şu harçlık işini bi düşün yinede:lutfen:
Merhaba, ben forum hunterıyım.
Yaşın, burcun ve eğitim durumun, varsa arabanın modeli, evinin metrekaresi, maaş bordron ve en sevdiğin şarkının ismi çok önemli.
Bu birinci tur sorularından sonra ikinci tura geçeceksiniz.
Onaylıyorsanız 1i, onaylamıyorsanız 2yi tuşlayınız.
Sadece 2 yazarsanız çok kırılıyorum, ama şimdiden canınız sağolsun.
Yaşınız 27den küçükse bu mesajı önemsemeyiniz.
Hoş geldiniz.
Merhaba, hoş geldiniz.
Hoş geldin.![]()
Bebeğim olaya başka bi boyut getirmişsin. xd
Uuu kimleri görüyorum ! hoş geldin Süleyman abi.
Bayramını kutlarım geç oldu biraz ama olsun :lutfen: