Saygılar, sevgiler..

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar. Mesut kardeşim aylar önce abi güzel bir forum var insanlar güzel bizim arkadaşlarda geldi diye anlatmıştı ama forumlardan hevesimizi fazlasıyla aldığımızdan bir türlü kısmet olmadı üye olup bu konuyu açmak. Geçen gün bir başka arkadaşım Bora ile telefonda konuşurken forum konusu geçti öncesinde de Coşkun kardeşim üye olmuyor musun diye sormuştu onlara da selam ederek konuyu açarım.

İsmim Süleyman, fırsat buldukça buralarda olacağım. Herkese selamlar tanıyanların gözlerinden öperim, yeni tanışacaklarımızada saygılar, selamlar :hi:

Dipnot: Bayramlaşmayı unutan ve beni tanıyan ufaklar var buralarda onlar hiç harçlık istemesin şimdiden uyarıyorum :bunepeki:

Hoş geldin kardeşim, umarım güzel vakit geçirirsin.

Süleyman foruma hoşgeldin
keyifli forumlar dilerim :)

suleyman sen yaslanmadin mi ne isin var forumlarda .p

saka bi yana, ozlemisiz snorland'i, hosgeldiin : ))

Benim taksimetre geriye doğru işliyor ne yaşlanması hep daha genç ve yeniyim :))

süleyman daha evlenmedin mi sen. hadi daaa sıranı sav da biz de nasibimizi bulak :ddd

ben cihan, hoşgeldin.

Hoşbuldum Cihan. Ne evlenmesi kafayı yemedim daha:icon_smile: Sıramı savdım sen meraklıysan evlen :duruma uygun bir smile:

Hay maasallah gelen gelene
siz de hosgeldiniz efendim

Seni görmek güzel oldu. Hoş geldin. Benim efsane adminim .p

Teşekkürler Mazlum senide görmek güzel oldu var mı burada tartışma potansiyeli :icon_smile:

Hoşgeldiniz..

Keyifli Forumlar.

Harçlığım nerde?

Senin ki hazır sen gel İstanbul'a verecem harçlığını :dusun:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri