Saniyelik salaklıklar

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Maailecek çay içerken çayına şeker atmak :emoji_face_palm:

Az önce yaptığımdır. Halamla kuzenimin ismi aynı. Eve halamın seveceği bir eşya alıp, az önce kendisine fotoğrafını attım. Cümlelere hala kelimesiyle başlıyor ama garip cevaplar alıyorum. Meğer kuzenim olan ablama yazmışım... Gerisi bir takım sevgi sözleriyle devam etti (ablanı hiç arama zaten şerefsuz uşak).

Bembeyaz masa örtüsü sermişsin tüm her şey hazır..Tam kase dolu çorbayı tabağı koyarsın ve parmakların cumburlop döker... Ne beyazlık kalmış neee özendiğin çorba.dd

Un helvasını yaptığın zaman olmuş mu diyerekten deneyimlediğin damağındaki yanık.dd

Çöp atacağında dış kapıda kalakalmak ve zil çalmak.DDDD

sarjin ucunu takip, piriz kismini takmamak. Sabah %5 .

Ne oldu saçlarınız tiken tiken mi oldu yanaklarınız mı karardı.ddd

Çocuktum, bu eski teypler olur kasetli. Onlari calistiran bir fis varya, bende onunla oynarken dilime sürttüm. Yedim 220 yi gercekten 3 koltuk mesafesi kadar iteklendim. Hala hatirlarim dilimdeki cizirtiyi 😂

1000074867.jpg

• Kahkaha
Tepkiler: RK
kulaklığın kablosunu kendi kulağıma takmaya çalışmam...

: )))

hangi seviye acaba?

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Yemek fazla gelmiştir bir saklama kabına koyacaksındır vee o an fıtı fıtı damlatmışsındır hüğğğ..

ya da saklama kabı boyutunu yanlış seçmişsindir, küçük kaba sığmamıştır (böylece fazladan bir kap kirlendi)
Yok beybi hızıma yetişemedi saklama kabı. Şelale gibi döktüm o da sen misin döken dediii

Yaa datlıı kıyamam sanaa o emocii hiç senlik değil hüğğğğğğ. Yakarım burayı hayttt

Çay demlerken aklıma düştü..

Çaydanlık fokur fokur kaynar tam çayı atacaksındır ve o an taşar.. Sonram ocağın üstü çay posasından geçilmezzz. Nasıl bir bezle alayım mı dersin yoksa bezi hiç karıştırmayım kağıt havlu ile sanat mı yapayım dersin. Amaaannn

Geri