Saniyelik salaklıklar

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
ben kız arkadaşlarıma öpücük atardım eskiden uzaktan. selamlaşma gibi. anladınız dimi havayı öpmek gibi kckx neyse o kadar yoğunum ki bir kere iş yerinde, ofisi o dolaptan bu dolaba turluyorum. bir abimiz vardı “lari koşturuyorsun yine” mi bir şey dedi, ben de yanından hızlıca yürüyüp geçerken adama öpücük attım, yakınlarıma yapa yapa alışkanlık oluşturmuşum. kdkdj. neyse arkamdan abinin gülme sesi geldi, iki üç saniye içerisinde aklım başıma geldi, abi de muhafazakar bir abi, döndüm dedim ki “yusuf abi kusura bakma, özü…”böyle özür dileyip açıklamaya devam edecektim, lafımı bölüp “o kadar boş bulunduğun ve bilinçsiz yaptığın belliydi ki bir de bunu düşünme” dedi kdjx utanmıştım biraz :d

Büfeden çakmak aldım çıktım. Bozuk olanı çöpe attım. Yenisini cebime koydum. Az sonra sigara yakmak için cebimden çakmağı çıkarttığımda, aslında yeni aldığımı çöpe attığımı farkettim. Ohhh..

babam adına türk telekom ile paket yükseltmek için görüşürken "bi üst paket için hattınızı kontrol ediyorum mustafa bey ama zaten yüksek hızlı paketimizden faydalanıyorsunuz" diyen müşteri hizmetlerine karşı role fazla girip "evet ama bizim oğlana yetmiyormuş" demem, o sırada annemle babamın aynı anda bana bakması

Cüzdanı çıkarmak için sırt çantamı elime aldıktan sonra çantamın sırtımda olmadığını fark edip çantamı unuttuğumu sanıp paniğe kapılmam...
Bir de cüzdanı çantada zannediyorum hala...

Geçenlerde mobilya için annemle geziniyoruz. Zevzek satış personeli kullandığım parfümünün içeriğini sorunca uzunca açıklama yaptıktan sonra annemin bana bir bakışı vardı ki..
Sen eve gidince görürsün bakışı...5 yaşından beri değişmedi...Hayır niye açıklıyorsam, var öyle salaklıklarım..

Halam da dilenciye para veriyor kusura bakma olurmu bu kadar var üstümde hakkını helal et valla bak diye 2 saat laf anlatıyor bdjdjdjf

Bir dönem teknik servis işi yapıyordum. Spor aletleri koşu bandı kurulum, bakım cart curt..
Yine bir gün yanımda cemil abi ile istanbul semalarında 2. ya da 3. Isimize gidicez, araci ben kullaniyorum oda yanimda kopilot olarak seyi halinde gidiyoruz. Yanlis hatirlamiyorsam esenler tarafinda bir yer de adres ariyoruz. Ben bir yandan sigara agzimda musteriden ev tarifi aliyorum bir yandan kucuk sokaklarda altimda 2010 model fiat uzun kasa doblo ile manevra yapmaya calisiyorum. Telefon kulagimda haril haril yeri bulmaya calisiyorum. Hani isi hemen halledelim sirkete donmeden erkenden eve dagilalim istiyorum. Neyse direksiyon+vites+sigara+debriyaj+fren+gaz derken bir yandan da musteri hadi nerde kaldiniz azari kayarken bir yandan cemil abinin "la şooordan dön oglum şoordan lan" lari arasinda musteriye;
Heh tamam sokagi bulduk diyip biten sigarayi atmak yerine telefonu camdan disari firlattim andhdhd.
sigarayi da torpidoya biraktim cami kapatip istop edip el freni cekip indim. Ulan bir sey eksik diorum ama ne asfkj
Cep telefonunun dusme sesini duymadigim icin attigimi farketmemisim jajsjjs neyse ki sirket telefonuydu. Telefonu aldiktan sonra torpidoyu eriten yanan sigarayi alip disari attim. Gidene kadar cemil abi gulmekten ölmüştü aw1k

İş yerinde teras katındaki lavaboyu fazla kullanmıyorum derken lavaboya girmek istediğimde kapıyı açtığımda ellerini yıkayan bir beyefendiyle karşılaştım. ''Kusura bakmayın lütfen'' diyebildim sadece. Bayanlara ait lavabo hemen yan taraftaymış. :(

Elimdeki kulaklığı çekmeceye koydum, sonra mutfağa gidip buzdolabından elma aldım. Yedim. Sonra kulaklık lazım oldu.. lan yok! Ertesi gün gocagarı bağırıyor mutfaktan "kulaklık bozulmasın diye mi bozdolabina koydun".. ohhh.

Bigun de tras oluyordum. Peder banyoya gelip hadi bitmedi isin dedi. Jilet kormus ben de kendimi kesmemeye ugrasirken adama agiz ucuyla usulca dikkatli bir sekil de "murrk kismiyu umuna kuyum"(moruk kesmio aw1k) demistim ajdhdhhdhd bi an bosluguma denk gelmisti, aslinda benim bilader sanmistim janbsj adam bozmadi bizi allahtan ulan cok utanmistim be.

Geri