Saniyelik salaklıklar

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Çarşıya alışverişe giderken, hava güneşli olduğu için imce çeketimi aldım. Kasada aklıma geldi, cüzdan diğerinin cebinde kaldı. Kasiyer müşteri kaybetmek istemedi sanırım, barkod ile halederiz dedi ve öyle oldu. İlk kez kullanmış olduğum bir yöntem.

Bugün de telefonla konuşurken telefonu unuttuğumu sanıp paniğe kapıldım. Hayır bir de konuştuğum kişiye telefonu unuttuğumu söylüyorum. Saniyelik salaklığı da aştı bu durum...

En son telefonu buzdolabina koyup 5 dakika falan aramıştım.
Bir akrabama bize sunum yapıp biseyler hazırladığı için geçmişlerinin canına değsin diyeceğime geçmişinin dedim ve kaldım o da bende senin geçmişinin dedi....... Çok kötü ama çok gülmeli bir gece idi )

Bir keresinde tam süpürgeyi açıp evi süpürcem tv de bişeye daldım farkında olmadan bi iki saat öyle izlemişim yani sonra elektirik kesildi …..hazır elektirik yokken ben evi süpüreyim bari dedim süpürgeye yeltenmemle kahkaha atmam bir oldu kjkjkhkh

Son düzenleme:
öldün, çık......

Sabah işe geç kalmışken kulağımda ki kulaklığı deli gibi aramak benim işim.

Çok salak salaklıklarmış ama yeni olmasada güzel bir salaklık anısı da ben anlatayım. Öznesi değilim ama olsun.p
Kardeşimde kaldığım günün ertesi eve temizlik için yardımcı bir abla gelmişti ve ben biraz geç uyandım bir baktım ikisi mutfakta laflayarak tv izliyorlar. Bitti mi temizliğiniz dedim, tv nin sesini kısıp ne dedin anlamadım dedi, temizlik bitti galiba dedim ha yok elektrikler gitti gelmesini bekliyoruz dediler. Nasıl bir dedikoduya dalmışlarsa tv izleyerek bekliyorlardı elektriğin gelmesini.

Arabanın önüne başka bir araba park etmiş. Aradım adamı, gelene kadar soğukta titredim. Arabanın içinde oturmak aklıma gelmedi.

Puhahahaha bu yaz çalışırken misafir geldi merhaba kolay gelsin dedim misafir merhaba hoş geldiniz dedi kzmdlxmxkxkxxxlxxllxlxxlxx 5sn birbirimize baktık wk ne diyeceğimi unuttum nsmzmsmxmd merhaba hoşgeldiniz dedim sonra jskxkxkkxkxkxlxk

Puhahahaha bu yaz çalışırken misafir geldi merhaba kolay gelsin dedim misafir merhaba hoş geldiniz dedi kzmdlxmxkxkxxxlxxllxlxxlxx 5sn birbirimize baktık wk ne diyeceğimi unuttum nsmzmsmxmd merhaba hoşgeldiniz dedim sonra jskxkxkkxkxkxlxk
Şılaaakkkk kjkhkjjgjghggdgggd

Duygusal anlamda boşluktayken,biriyle konuştuktan sonra kopmaya çalışma durumu.

telefonu kapatırken saçma sapan alakasız şeyler söylüyorum , söylediğim şeyi tekrarlıyorum nalaka????

heyecandan o heyecandan

ayağı bi yere çarpınca kötü oluyor ya

Atm'den para çekmiştim 5 bin kadar. sonra kartı aldım ayrıldım oradan. Birkaç saat sonra fark ettim parayı unuttuğumu

keşke saniyelik olsa benim salaklığım bitmiyo hiç

Atm'ye 40 banknot ayırmaksızın 8 bin teleyi biranda zorlama çabası..Ne mi oldu. Atm nin para haznesinde kala kala 100 tele kaldı...Bankalar arası gezintiden sonra 1 hafta aralığında paramın hesaba tekrar yatırılması oldu. Atm beni istemsiz heyecanlandırıyor..

Telefonla konuşurken falan hep hadi bb derim hocama da hadi bb deyip kapatmıştım telefonu

Geri