La mariposa
Üye
Sanal aşk mi? Gönder gelsin. Bayılırım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Amacınız nedir bilmiyorum ama yazıdaki katıldıgım bölümleri aldım ve konuya ekledim. Ayrıca konulardaki her düşüncemiz kendimizin olacak diye bir kural vardı da ben mi atladım =)
Forum kurallarından önce Candan Ünal size ve forum sahibine telif hakkından dolayı dava açar ve rahatlıkla kazanır. Bunun para cezası olduğu gibi hapis cezası da vardır.
Forum kurallarına göre kaynak göstermeksizin alıntı yapmak yasaktır ve iletiniz silinir.
Aksi halde herkes tutan bir şarkının ya da kitabın sevdiği bölümlerini alır ve ben yazdım diyebilirdi. Bana verdiğiniz izlenime dayanarak kopyala yapıştırdan daha iyisini yapacağınızı umuyorum.
İyi günler.
Forumlara ilişkin tecrübem yok ve böyle bir bilgiye de rastlamadım. Açtıgım haber konularının altında alıntı yaptıgım yerlerin bilgilerini zaten vermeye gayret ediyorum. Her zaman herkese karşı böyle davrandığınızı ve bu bilgiyi iyiniyetle verdiğinizi umarak yardımseverliğiniz için teşekkür ediyorum =)
Size de iyi günler