Sanal aşklara inanırmısınız ?

Konu sahibi son olarak 588 gün önce görüldü

Sanal aşklara inanırmısınız ?

• Evet

Kullanılan: 7 41.2%
  • Hayır

Kullanılan: 10 58.8%

• Kullanılan toplam oy
    17

Amacınız nedir bilmiyorum ama yazıdaki katıldıgım bölümleri aldım ve konuya ekledim. Ayrıca konulardaki her düşüncemiz kendimizin olacak diye bir kural vardı da ben mi atladım =)

Forum kurallarından önce Candan Ünal size ve forum sahibine telif hakkından dolayı dava açar ve rahatlıkla kazanır. Bunun para cezası olduğu gibi hapis cezası da vardır.

Forum kurallarına göre kaynak göstermeksizin alıntı yapmak yasaktır ve iletiniz silinir.

Aksi halde herkes tutan bir şarkının ya da kitabın sevdiği bölümlerini alır ve ben yazdım diyebilirdi. Bana verdiğiniz izlenime dayanarak kopyala yapıştırdan daha iyisini yapacağınızı umuyorum.

İyi günler.

Forum kurallarından önce Candan Ünal size ve forum sahibine telif hakkından dolayı dava açar ve rahatlıkla kazanır. Bunun para cezası olduğu gibi hapis cezası da vardır.

Forum kurallarına göre kaynak göstermeksizin alıntı yapmak yasaktır ve iletiniz silinir.

Aksi halde herkes tutan bir şarkının ya da kitabın sevdiği bölümlerini alır ve ben yazdım diyebilirdi. Bana verdiğiniz izlenime dayanarak kopyala yapıştırdan daha iyisini yapacağınızı umuyorum.

İyi günler.

Forumlara ilişkin tecrübem yok ve böyle bir bilgiye de rastlamadım. Açtıgım haber konularının altında alıntı yaptıgım yerlerin bilgilerini zaten vermeye gayret ediyorum. Her zaman herkese karşı böyle davrandığınızı ve bu bilgiyi iyiniyetle verdiğinizi umarak yardımseverliğiniz için teşekkür ediyorum =)
Size de iyi günler

Forumlara ilişkin tecrübem yok ve böyle bir bilgiye de rastlamadım. Açtıgım haber konularının altında alıntı yaptıgım yerlerin bilgilerini zaten vermeye gayret ediyorum. Her zaman herkese karşı böyle davrandığınızı ve bu bilgiyi iyiniyetle verdiğinizi umarak yardımseverliğiniz için teşekkür ediyorum =)
Size de iyi günler

Bir daha alıntı yaparken unutmamaya gayret ediniz.

Olabilir tabi.bir araç nihayetinde insanların birbirini tanıması için

Reele tasinmadigi muddetce hikaye.

Once aska inanmali.
Sonra inandirani bulmali.

Bunlar hep yokluktan, yapmayın öyle şeyler.

Niye Olmasın Sanaldakiler İnsan değil mi ?

İnsan vicdanlı,karakterli,merhametli ve dürüst olursa İnsanın olduğu heryerde aşk olur,ama sadakat önemli.

Bence olur sadece insan olmakla alakalı...

Bir kaç ay önce iki arkadaşım evlendi.

Sevmeyi bilmeyenler reelde de aşık olmaz.
Sevmeyi bilen insana yer mekan zaman fark etmez.

dün aksam tam olacakdım elektrıkler kesıldı sans ıste :D

seni seveenn sevmesinii bilmeemmiişşşş
benn olsaaydıımmm senii alır dağlaraa çıkaarr :p

ayyyy çok ponçikler :ppppp

Saçmalamayın.
Aşk sanıyorsunuz ama değil canım.

Hayır, sanal olan hiçbir şeye artık inanmıyorum. Er yada geç anlıyor insan ne olduğunu.

Geri