Sanal aşklara inanırmısınız ?

Konu sahibi son olarak 586 gün önce görüldü

Sanal aşklara inanırmısınız ?

• Evet

Kullanılan: 7 41.2%
  • Hayır

Kullanılan: 10 58.8%

• Kullanılan toplam oy
    17
Bir insan gerçekte hiç görmediği birine karşı sevgi duyabilir mi? Bu sorunun cevabını başka bir sorunun içinde aramak gerekir. Sevgiyi nasıl tanımlamalıyız?

Bana soracak olursanız ...Ben Pek böyle şeylere inanmam..Lakin Kaderin önüne Geçilmez..Yazılmış ise Başımızın üstünde yeri var ölünceye kadar taşırım seve seve.

Sanalda aşk mı olur ya olanlarda kendini kandıranlar :D
reelde yaşayın aşkınızı.

ben sana aşığım Jose

evet herkecikler de bunu duysun! kaç zamandır açılayım diyorum olmuyor!
ama yetti artık seni seviyorum erkeğim! sanal manal ama acayip şeey oldum ben
şuraya bi de utanan smiley :dyg:
bide galpli felan şey olsun :ask
bide şundan :s: tamamdır.

ben sana aşığım Jose

ben ne olacam :(

Evlenene sahit Olduktan sonra hayirlisi neyse olsun Diyeyim :)
Benim sanal kismi da kalmadi sayili gün :p

ya kardeş; şu tipini de al! burdan git gözünü seveyim, bir daha da bizim evin önünden geçmeyin.
lan sen ömer le kendini niye bir tutuyon ki? kızların beni ne doktorlar ne mühendisler istedi? dediği kişi lan jose! sen kimsin ki reklamcı?

ben sana aşığım Jose

Oyşşş (!)

ya kardeş; şu tipini de al! burdan git gözünü seveyim, bir daha da bizim evin önünden geçmeyin.
lan sen ömer le kendini niye bir tutuyon ki? kızların beni ne doktorlar ne mühendisler istedi? dediği kişi lan jose! sen kimsin ki reklamcı?

Jose yokken onu sevmediğini beni sevdiğini söylemiştin :(

Yok ya sanal aşk mi kaldı? Çoğunun sonu aynı görüyoruz iste.

Evlenene sahit Olduktan sonra hayirlisi neyse olsun Diyeyim :)
Benim sanal kismi da kalmadi sayili gün :p

sanalı falan kalmıcak tabi şaşkın:)

Evet evlenenleri gördük seneler öncede bu zamanda da gördük
Allah insanları birbiriyle yazdıysa bunun sanalı gerçeği olmaz arkadaş ben bunu bilir bunu söylerim sanalda olunca Allah'ın haşa kaderi dışında mı oluyor ben olduğum gibiyim karşımdaki de öyleyse ne gibi sorunu olur reeldeki insanlar ne kadar gerçek en yakın arkadaşımız sırtımızdan vurdu yeri geldi reelde ...sanalı tartışmam ben arkadaş gördüğüm her şeyden sonra

ayrıca her şeyden çok sevdiğim insanı buldum herkes şahit neyini tartışayım yani

Forseti ve İzmirlinin bu tür konulara uzun uzun yazması :D Evlenip mutlu olun inşallah düğüne geliriz forumca :D

ALLAH MUTLU BAHTİYAR ETSİN sorunsuz mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin darısıda olmayan herkeze diyelim inş..ForseTi ve @Forsetizmirli~

heh bak iyi olurdu :D

amma çok irdeleniyor bu konu arkadaş kafam attı :D

Tabi ne kadar çok kişi gelirse okadar altın :D

Çünkü çok kişi bu tür ortamlarda aşk yaşamayı denemiş başaramamıştır ben dahil :D sanallıktan çıkarıp defalarca görüştüklerimde oldu biraz kısmet olayı Allah tan hayırlısını dileyin. hiç bir zaman olmaz diye birşey yoktur.

Amaç aşksa;bahanesi sanaldır.Olunur mu olunmaz mı yaşayan bilir,büyüklerin işine karışılmaz:)

ALLAH MUTLU BAHTİYAR ETSİN sorunsuz mutlu huzurlu bir yuva nasip etsin darısıda olmayan herkeze diyelim inş..@ForseTi ve @Forsetizmirli~

eyvallah kardeşim herkes mutlu mesut olsun inşallah;)

Tabi ne kadar çok kişi gelirse okadar altın :D

Çünkü çok kişi bu tür ortamlarda aşk yaşamayı denemiş başaramamıştır ben dahil :D sanallıktan çıkarıp defalarca görüştüklerimde oldu biraz kısmet olayı Allah tan hayırlısını dileyin. hiç bir zaman olmaz diye birşey yoktur.

bizim millette olmayan şeyi hemen kötüleme gibi bir yetenek var burada olmayınca sanal aşk yalan oluyor reelde olunca aşk gerçek değil oluyor hep bi karalama yani :D

Geri