Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Skor mu? Hiç düşünmedim ama 3-1, 3-2 geçiyor aklımdan. Ndjfjjf@fjkls Avrupa maçlarındaki şampiyon tahminlerinde son olarak Inter var ve o da tutarsa artık forumda hiç kimse senin futbol bilgine laf edemez.
Maç skoru tahminin de var mı?![]()
Aramızda rekabet olsun diye ben de PSG 4-2 alır diyorum, biraz abarttım ama olsun.Skor mu? Hiç düşünmedim ama 3-1, 3-2 geçiyor aklımdan. Ndjfjjf
Bakalım tutacak mı bu?
Hak eden kazansın.Aramızda rekabet olsun diye ben de PSG 4-2 alır diyorum, biraz abarttım ama olsun.![]()
oynadın mı?Arabayı PSG ye basma fikri aklımdan çıkmıyor, aklım çıkıyor bu fikir aklımdan çıkmıyor.
Oynadım ama arabayı basmadım…oynadın mı?
psg inter'e top göstermiyor.
PSG şaşırtmadı ve bu sürprizi bekliyordum ancak Inter'in tek bir gol bile atamamış olması şaşırtıcı geldi. Heyecan ile açıklanabilecek bir durum değil ve Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nden penaltılarla elenmesi gibi anlaşılmaz bir oyun sergilediler.Şampiyonlar Ligi finalinde farklı takımları görmek sevindirici oldu ve Inter şampiyon olacak gibi dursa da PSG bir sürpriz yapabilir.