Şampiyonlar Ligi Final / PSG - Inter (5 - 0)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Avrupa Ligleri ve Kupaları
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Hocanın küçük kızı Xana vefat ettiğinden beri, her zaferine çok seviniyorum.
PSG'ye sempati duyan biri olmamama rağmen dün kenardaki her sevincine ortak oldum.

Ocakbaşında göz ucuyla takip ettim maçı.
Benim için üzücü bir yanı var.

Hem evladın gidiyor dünyadan üstelik kız çocuğu, ben olsam boşluğa bırakırdım kendimi,
neyse limon sıkmayayım şimdi,

tebrikler,
1. dakikadan 5-0'a değin 1 saniye Inter'i sokmadılar oyuna.

Taraftar da unutmamış.

Inter hiç beklemediğim bir oyun oynadı.

inter denen takımın finale gelmesi bile mucizeydi, kupayı alamayacağı da aşikardı. şu loser takıma bile şampiyonlar ligi kazandırabilmiş bir adam olduğu için mou ile devam derim (fenerliler like'laşıyor)

inter denen takımın finale gelmesi bile mucizeydi, kupayı alamayacağı da aşikardı. şu loser takıma bile şampiyonlar ligi kazandırabilmiş bir adam olduğu için mou ile devam derim (fenerliler like'laşıyor)
Hoş geldin.:)
Inter bu kadar kötü müydü? Tek bir gol bile atamadı. PSG ise bu sezon çok farklıydı.

Hoş geldin.:)
Inter bu kadar kötü müydü? Tek bir gol bile atamadı. PSG ise bu sezon çok farklıydı.
finalde inanılmaz kötülerdi. oraya gelene kadar da münih ve barca'yı elediler ama ikisinde de kıl payı oldu. çekirge bir sıçradı iki sıçradı diyebiliriz... fakat yine de bizim takımların seviyelerinin çok üstündeler.

inter finale kadar çok iyi oynadı.Finalede sapıttı fener gibi oynadı resmen.
keşke barcaya elenseydi barca psg finali izleseydik.

inter finale kadar çok iyi oynadı.Finalede sapıttı fener gibi oynadı resmen.
keşke barcaya elenseydi barca psg finali izleseydik.
Yani inter alabilecek potansiyeldeydi ama iste final psikolojisini yonetemediler xnjdjd

• Beğen
Tepkiler: Min
Geri