Şampiyonlar Ligi Final / PSG - Inter (5 - 0)

• Kullanıcı Lefty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Avrupa Ligleri ve Kupaları
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
@fjkls Avrupa maçlarındaki şampiyon tahminlerinde son olarak Inter var ve o da tutarsa artık forumda hiç kimse senin futbol bilgine laf edemez.:)
Maç skoru tahminin de var mı?:)

@fjkls Avrupa maçlarındaki şampiyon tahminlerinde son olarak Inter var ve o da tutarsa artık forumda hiç kimse senin futbol bilgine laf edemez.:)
Maç skoru tahminin de var mı?:)
Skor mu? Hiç düşünmedim ama 3-1, 3-2 geçiyor aklımdan. Ndjfjjf
Bakalım tutacak mı bu?

Intercigim biraz daha geriden oyun kurmaya devam edersen arab sermayesi kupayı götürecek canım ciğerim

psg bir ara dalga geçer gibi dar alanda iki üç oyuncuyla al vere girişti. inter oyuncuları basmıyor, rahatsızlık vermiyor bile, izlemekle yetiniyor. böyle final olmaz.

Hakan kazansaydı sevinirdik
mbappe gittikten sonra psg nasıl oynuyor ama :dd

gol vitinha'ya yazılmalı. adam aldı verdi koştu çalımladı attırdı. alkışladım.

daha kötü bir final performansı görmedim şimdiye kadar. kötü demek bile yetersiz kalıyor inter için.

bu nasıl final. bizim takımlar bile psg'yi az da olsa zorlardı. inter izliyor sadece. psg maç öncesi yaptığı takım antrenmanında bile daha çok zorlanmıştır.

Paris İnter’i incitiyor.

harbiden de adamlar neymarla messiyle mbappeyle ramosla yapamadığını goncalo ramosla dembeleyle filan yaptı hdjjdkdkd
futbol çok enteresan

Şampiyonlar Ligi finalinde farklı takımları görmek sevindirici oldu ve Inter şampiyon olacak gibi dursa da PSG bir sürpriz yapabilir.
PSG şaşırtmadı ve bu sürprizi bekliyordum ancak Inter'in tek bir gol bile atamamış olması şaşırtıcı geldi. Heyecan ile açıklanabilecek bir durum değil ve Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nden penaltılarla elenmesi gibi anlaşılmaz bir oyun sergilediler.

Geri