-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İçimden o geçti. Sezgilerim güçlüdür ama bakacağız…Bu seferlik PSG diyeceğim çünkü olası bir sürpriz bekliyorum ve @fjkls @Relativista ise Inter dediler, bakalım kimin favorisi kazanacak?![]()
İnter kazansın istiyorum çünkü Hakanımız Çalhanoğlumuz bu sefer kaldırsın istiyorum kupayı, ikincisi ise sermaye sahiplerinin futbol takımlarını satın alıp futbola yatırım yapar gibi görünüp saman altından su yürütmelerine gıcık oluyorum. Bu yüzden Vivere İnternazionaleBu seferlik PSG diyeceğim çünkü olası bir sürpriz bekliyorum ve @fjkls @Relativista ise Inter dediler, bakalım kimin favorisi kazanacak?![]()
Bu tip maçlarda garanti tek seçenek 'karşılıklı gol' olabilir.Arabayı PSG ye basma fikri aklımdan çıkmıyor, aklım çıkıyor bu fikir aklımdan çıkmıyor.
kardeşim bu kadar sürdüğünü biliyon zaten :/
Şuan beni dürtsen gtümü oturduğum sandalyeden kaldırmam…kardeşim bu kadar sürdüğünü biliyon zaten :/
kanka obez ambulansı var ben yatalak kaldığımda 5 tane çam yarması yataktan alıp hastaneye götürmüştüŞuan beni dürtsen gtümü oturduğum sandalyeden kaldırmam…
Ajdjfjsklalalf şuan öyle bir üşengeçlik var ki üzerimde anlatamam, daha yemek yemedim. O 5 çam yarması gelse birader bana bi yemek yapın be derimkanka obez ambulansı var ben yatalak kaldığımda 5 tane çam yarması yataktan alıp hastaneye götürmüştü
hemen ariyim gelsinler aşigkşiakgşiakişk
Anama gidiyoruz :/@Slash akşam bana gel izleyelim maçı