Sade
Elmas Üye
- Web sitesi
- www.youtube.com
Kanma sendeBeni hep kandırıyor![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kanma sendeBeni hep kandırıyor![]()
Sevgiden hemen kanıyorum ama sen bittin artıkkk bak nasıl kandırıyorum artık kork benden o eski nur yok!Kanma sende![]()
Ama ama ama uzuyoSunn..Insan kız kardeşine kıyar mı kıyılıyormuş ama eltisine kayıncosuna gorumcesine kıymazzz!
Hemen bul hemen aman zaman kaybetmeAma ama ama uzuyoSunn..
Bana bi tane görümce lazım..
Hepsi var o yok bakk..
Anna olsun ya görümcem zaten birbirimizi hiç anlamıyoruz..Hemen bul hemen aman zaman kaybetme![]()
Anna seni seçti kavga etmek icin uygun aday senmissinAnna olsun ya görümcem zaten birbirimizi hiç anlamıyoruz..
Onla kavga etsek oturur beraber ağlarız dhjsjsAnna seni seçti kavga etmek icin uygun aday senmissin![]()
Bırakkk şimdi görümce olsanız yolarsınız saç baş aglarmış :pOnla kavga etsek oturur beraber ağlarız dhjsjs
Benim saçım kısa yolunmaz onunkiler uzun o düşünsün..Bırakkk şimdi görümce olsanız yolarsınız saç baş aglarmış :p
@Anna Karenina sana savaş açtı sen döversin bunu sana güveniyorumBenim saçım kısa yolunmaz onunkiler uzun o düşünsün..
Annam bitane yaa canım görümcem kalp..@Anna Karenina sana savaş açtı sen döversin bunu sana güveniyorum![]()
Yaaaa bırakkk şimdiAnnam bitane yaa canım görümcem kalp..
slkjBenim saçım kısa yolunmaz onunkiler uzun o düşünsün..
Kendimi yırttım sınıfın ortasında Shsjsjsj anna yaaaa :dd o halin gözümün önüne geldi kahkahaaaslkj
Kendimi bildim bileli uzun saclıyım.
ilkokulda annem saclarımı örerdi maşallah boyumdan uzundu.
Sınıfta cok cemkirik bir kızdım.
hiç unutmam bir gün selim diye bir cocuk bana ne dediyse artık ben resmen kendimi yırttım sınıfın ortasında.
sonra ben buna bi küfür ettim, kactım.. anacım bu benim sacımın ucundan yakaladı mı..
Beni tuttuğu sacla kendine doğru yürüttü mü... Yani anlayacağın o gün sert kayaya carptım.
O günden sonra kavga edeceksem, bi dkk diyip önce sacımı topuz yapıyorum..
bilmem anlata bildim mi Sade hanım..
Yok canım daha neler içimi nereye dökeceğim..Kendi sözlüğümüze yazmak yasaklansın....