ÜSözlük Sade

Konu sahibi son olarak 907 gün önce görüldü
giphy.gif

:=)))))))
Sadiş Sarı'ya dikkat:p

Gayet sevimli hatırnaz ve iyi kalpli biri şu forumda değişmeyen nadir üyelerden neyse o
hiç cizgisini bozmadı helal olsun keke böyle insanlara hasret kalmış idik vallahi. Selam ve dua ile.

Sebebi yok veya var bilmiyorum. Yoksay listeme eklemistim uzun zaman once. Sanirim bir posttan dolayi olabilir. Su an hicbir fikrim yok o konuya dair.

Bazen insanlara karsi onyargili olabiliyorum. Bunun kirilip kirilmayacagi zamana bagli benim icin. Insanlara karsi bir cikar gutmedigine eminim. En azindan su sevmedigim tayfa gibi degil diye dusunuyorum.

Hayatinda basarilar dilerim.

Sebebi yok veya var bilmiyorum. Yoksay listeme eklemistim uzun zaman once. Sanirim bir posttan dolayi olabilir. Su an hicbir fikrim yok o konuya dair.

Bazen insanlara karsi onyargili olabiliyorum. Bunun kirilip kirilmayacagi zamana bagli benim icin. Insanlara karsi bir cikar gutmedigine eminim. En azindan su sevmedigim tayfa gibi degil diye dusunuyorum.

Hayatinda basarilar dilerim.
Aaa cidden mi hiç farkında değildim :s
Ben sorun yok diye aramızda laf atıyordum sana öyle nede olsa çok eski tanışıklığımız var :) ama ara ara dönemlerde nedense aramızda bir terslik oluyor :D bazen bende uyuz oluyorum sana ama geçip gidiyor.

Son düzenleme:
Yazım yanlışı yapanlar uzun uzun yazamaz diye bir kural mı var Sade hanım :D
Bak demek ki kitap okumayla, kompozisyon yazmayla, spor yapmayla bu işler düzelmiyor.. iyiki spor yapmamışım..boşuna bir de yorulduğumla kalacaktım..
Konuyu yemeğe içmeye bağlamana hiç şaşırmadım sljj
muzlu sütü bilmene şaşırdım ama.. senin oralarda gezmişliğin var gibi.s
balayını hiç düşünemiyorum senin..
dünyaya yiyecekmiş gibi bakıyorsun...

Yazım yanlışı yapanlar uzun uzun yazamaz diye bir kural mı var Sade hanım :D
Bak demek ki kitap okumayla, kompozisyon yazmayla, spor yapmayla bu işler düzelmiyor.. iyiki spor yapmamışım..boşuna bir de yorulduğumla kalacaktım..
Konuyu yemeğe içmeye bağlamana hiç şaşırmadım sljj
muzlu sütü bilmene şaşırdım ama.. senin oralarda gezmişliğin var gibi.s
balayını hiç düşünemiyorum senin..
dünyaya yiyecekmiş gibi bakıyorsun...

Of bugün dışarıdaydım çok yoruldum ya..
Aklın ama hep seninle adana sokaklarindaydi.. shjsjs
Teyzemler adana da benim her yaz gideriz güneşe merhaba demeye yanmaya..
Yeşil kapı tanıdık geldi mi cicikiz..

20210526_215631.jpg

Kız o tabağın hepsini sen mi yedin. Ey maşallah yarasın.

Tuncelilililililiymiş hiç söylemiyorsun. Geçen gün Tunceliyi sormandan sonra çözdüm mevzuyu :D

Kız o tabağın hepsini sen mi yedin. Ey maşallah yarasın.

Tuncelilililililiymiş hiç söylemiyorsun. Geçen gün Tunceliyi sormandan sonra çözdüm mevzuyu :D
Ne var o tabakta ya onun gibi iki tane yerim djdjjd
Her yerde söylüyorum oysaa resim falanda attım ordan yazın hep demek sen denk gelmemişsin :D

ilk başlarda hoşlanmazdık biz birbirimizden. öyle sebepsiz. ama hiç de çirkinleşmedik birbirimize. sonra ilk ne oldu bilmiyorum, ikimizin de çok üşüyen ayaklarımızın olması gibi saçma bir paydada buluştuk. sonra laf lafı açtı. sonrası malum.
sonra dün bir araya geldiğimizde konu ilk başlarda birbirimizi sevmediğimiz mevzusuna geldi. asgdgf. ben, "ben o zamanlar bile gidip kimseye çekiştirmedim seni" dedim. bu dedi ki "ben birine şöyle şöyle söyledim ama kime hatırlamıyorum" asfdf. o biri kim arkadaşlar... bu kez ben "bak o kişi şu an senin hakkında, "hem kızın arkasından atıp tuttu hem de yüzüne gülüyor" diye düşünüyordur, dedim. çünkü 5 dk önce bu samimiyetsiz tavrı eleştirmiştik. ya sade asdsad sade bu kez "ama sonradan yanıldığımı fark ederek iyi insanmış dediğimi de biliyorum" dedi. sonra işte konu yine benim mesafeli oluşuma geldi asdg her şeyden haberim var her şeyden...... yok ya.

kızın hakkında ileri geri konuşmayın diye yazıyom. gerçi önce kendinize bakın, derim de. nys öptüm.

Son düzenleme:
ilk başlarda hoşlanmazdık biz birbirimizden. öyle sebepsiz. ama hiç de çirkinleşmedik birbirimize. sonra ilk ne oldu bilmiyorum, ikimizin de çok üşüyen ayaklarımızın olması gibi saçma bir paydada buluştuk. sonra laf lafı açtı. sonrası malum.
sonra dün bir araya geldiğimizde konu ilk başlarda birbirimizi sevmediğimiz mevzusuna geldi. asgdgf. ben, "ben o zamanlar bile gidip kimseye çekiştirmedim seni" dedim. bu dedi ki "ben birine şöyle şöyle söyledim ama kime hatırlamıyorum" asfdf. o biri kim arkadaşlar... bu kez ben "bak o kişi şu an senin hakkında, "hem kızın arkasından atıp tuttu hem de yüzüne gülüyor" diye düşünüyordur, dedim. çünkü 5 dk önce bu samimiyetsiz tavrı eleştirmiştik. ya sade asdsad sade bu kez "ama sonradan yanıldığımı fark ederek iyi insanmış dediğimi de biliyorum" dedi. sonra işte konu yine benim mesafeli oluşuma geldi asdg her şeyden haberim var her şeyden...... yok ya.

kızın hakkında ileri geri konuşmayın diye yazıyom. gerçi önce kendinize bakın, derim de. nys öptüm.
Maşallah hafızana hayranım :*
On yargılar kırılabilir tabikisiii üstünden 4 sene geçmiş nerdeyse..
Ay dune ait benim aklıma gelen sürekli sana ruh hastası demem djjdjd bide selfie çekilmeyi bir türlü başaramayan iki sapsik djsks
Öptüm..

Geri