- Web sitesi
- www.instagram.com
Pofff dedikodumu yapın siz ancaAynen @yoSun dan gizli..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pofff dedikodumu yapın siz ancaAynen @yoSun dan gizli..
Bunlar hepsi sevgiden..Pofff dedikodumu yapın siz anca![]()
Sen bana aşıksın..Bana aşık.
Anlatsan ölürsün zaten.. :/Beni anlamıyor.
a-şıksın lalalala aşıksın lalalala aaaaşıksın lalalala sen aşıksın arkadaş.Sen bana aşıksın..
a-şıksın lalalala aşıksın lalalala aaaaşıksın lalalala sen aşıksın arkadaş.
Eltiler ihanet etmez..Itiraf etmeliyim ki gozum arifin krebi, yosunun tatlisina kayarken ona ihanet ediyormusum gibi hissettim....
Biz elit eltiyiz.. Onlar köylü elti..Asil yilanlik sinsilik domuzluk onlarda ama biz baska turlu eltiyiz......
Evet sayende huri neden banlandi bundan geri kaldık..Terapi yaptık bu akşam ; gıybet terapisi...... Çok iyi geldi<33
Sesli olunca onu anladım..Sade hnm edilen gıybetleri anladın mı bari.
Bana bir gün stock ses attı.. 20 dakikalık. ama ses yok. öyle boş bir kayıt.. kendi kendine konuşmuş.slkjSesli olunca onu anladım..
Şrfsz misin? hsksjjzjzjz şarkı söylüyordum bir de... içli içli... yaptığım bütün nağmeler boşa gitmiş meğerse..... SAD değil de ne ha?Bana bir gün stock ses attı.. 20 dakikalık. ama ses yok. öyle boş bir kayıt.. kendi kendine konuşmuş.slkj
Bana ses atmıyor ses atınca direk kusuyor o yüzden ses atma diyorum..Bana bir gün stock ses attı.. 20 dakikalık. ama ses yok. öyle boş bir kayıt.. kendi kendine konuşmuş.slkj