ÜSözlük Sade

Konu sahibi son olarak 916 gün önce görüldü
Benim saçım kısa yolunmaz onunkiler uzun o düşünsün..
slkj
Kendimi bildim bileli uzun saclıyım.
ilkokulda annem saclarımı örerdi maşallah boyumdan uzundu.
Sınıfta cok cemkirik bir kızdım.
hiç unutmam bir gün selim diye bir cocuk bana ne dediyse artık ben resmen kendimi yırttım sınıfın ortasında.
sonra ben buna bi küfür ettim, kactım.. anacım bu benim sacımın ucundan yakaladı mı..
Beni tuttuğu sacla kendine doğru yürüttü mü... Yani anlayacağın o gün sert kayaya carptım.
O günden sonra kavga edeceksem, bi dkk diyip önce sacımı topuz yapıyorum..
bilmem anlata bildim mi Sade hanım..

slkj
Kendimi bildim bileli uzun saclıyım.
ilkokulda annem saclarımı örerdi maşallah boyumdan uzundu.
Sınıfta cok cemkirik bir kızdım.
hiç unutmam bir gün selim diye bir cocuk bana ne dediyse artık ben resmen kendimi yırttım sınıfın ortasında.
sonra ben buna bi küfür ettim, kactım.. anacım bu benim sacımın ucundan yakaladı mı..
Beni tuttuğu sacla kendine doğru yürüttü mü... Yani anlayacağın o gün sert kayaya carptım.
O günden sonra kavga edeceksem, bi dkk diyip önce sacımı topuz yapıyorum..
bilmem anlata bildim mi Sade hanım..
Kendimi yırttım sınıfın ortasında Shsjsjsj anna yaaaa :dd o halin gözümün önüne geldi kahkahaaa:D

Ben ilk okul zamanı sanırım çok yaramazmışım bence değildim ama annem çok yaramazdın diyor.. M.ö bi gün sınıfın ortasında deli dana gibi koşturuyorum koştururken sen sıraya takıl ön dişlerim sıraya geçsin çıksın Shsjjsjs o zaman bi daha dişlerim çıkmayacak diye çok uzulmusler amaa maşallah iyi cıktı..
Uf ben neden kendi anılarıma girdim ki biri geçmişten bahsedince bende dayanamıyorum jsjsj

Bu konuda yer yer çocukluk anılarıma değineceğim..
Bizimkiler bana küçükken normal çocuk ayakkabısı alıyormuş cicili bicili ben gidip köyde arkadaşım olan kızın yeşil lastik ayakkabılarını giyinip benimkileri orada bırakıp geliyormuşum.. Ya ruhum fakirmis taaa o zamandan..

Buluşmaya giden Sade hnm..
Aklım sen de kaldı.. seni kendime akraba edecektim..

Geri