Saadetçilerin Çıkmazı

Konu sahibi son olarak 82 gün önce görüldü
Şeker olmayan biber kardeşim:

Yasalar, kanunlar İYİ ADAM GELİR NASIL OLSA; KÖTÜ GELİRSE BİR DAHA SEÇMEYİZ diye YAPILMAZ!

Kanunlar, yasalar LASTİK gibi elastiki olmaz!

Yasalar adam gibi yapılır hiç kimse, kötüsü de iyisi de kanunu, yasayı kendine göre oraya buraya çekemez.

ne demek 5 sene sonra bi daha seçmeyiz?

Peki o 5 senede yapacağı kötülükler, zayiatlar ne olacak, Allah aşkına bu kafayı bırakın ya.

5 yılın sonunda bir daha seçmezmiş, yahu o kadar yaşayacağına dair garanti mi aldın cenabı hakdan?

HUZURU MAHŞERDEN bahsediyorsun tayyip yağcılığı için!

peki o 5 sene o kötü insanın ülkeye, insanlara vereceği zarar huzuru mahşerde sorulduğunda ne diyeceksin, 5 sene daha yaşasaydım başkasını oy verecektim mi diyeceksin?

Neye güveniyorsunuz da bunu yazıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Unutmayın daha iki sene önce mhp gidip chp ile çatı adayı konusunda anlaşma yapmadı mı, yarın aynı şeyi yapmayacağının garantisi mi var?

Papağan gibi eski türkiyeyi savunuyorsunuz laflarını bırakın, sıktı artık bu yalanlarınız.

Yazdıklarımı oku, tabi bir gram VİCDANIN varsa o lafları tekrar etme.
Şeker olmayan biber kardeşim:

Yasalar, kanunlar İYİ ADAM GELİR NASIL OLSA; KÖTÜ GELİRSE BİR DAHA SEÇMEYİZ diye YAPILMAZ!

Kanunlar, yasalar LASTİK gibi elastiki olmaz!

Yasalar adam gibi yapılır hiç kimse, kötüsü de iyisi de kanunu, yasayı kendine göre oraya buraya çekemez.

ne demek 5 sene sonra bi daha seçmeyiz?

Peki o 5 senede yapacağı kötülükler, zayiatlar ne olacak, Allah aşkına bu kafayı bırakın ya.

5 yılın sonunda bir daha seçmezmiş, yahu o kadar yaşayacağına dair garanti mi aldın cenabı hakdan?

HUZURU MAHŞERDEN bahsediyorsun tayyip yağcılığı için!

peki o 5 sene o kötü insanın ülkeye, insanlara vereceği zarar huzuru mahşerde sorulduğunda ne diyeceksin, 5 sene daha yaşasaydım başkasını oy verecektim mi diyeceksin?

Neye güveniyorsunuz da bunu yazıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Unutmayın daha iki sene önce mhp gidip chp ile çatı adayı konusunda anlaşma yapmadı mı, yarın aynı şeyi yapmayacağının garantisi mi var?

Papağan gibi eski türkiyeyi savunuyorsunuz laflarını bırakın, sıktı artık bu yalanlarınız.

Yazdıklarımı oku, tabi bir gram VİCDANIN varsa o lafları tekrar etme.
Anladım
Seçtiğimiz insanın yetkilerini kısalım
Tam yetki vermeyelim
Bu yetkilerini kötüye kullanır,
Hırsızlık yapar vs.
Senin bu kafa sakat
Bu memleket işte bu yüzden
gelişemedi
Kuvvetler ayrılığı ilkesiymiş deyip
Hükümetin projeleri ya geciktirildi
yada tamamen engellendi
bu memlekette
Sen seçeceğin lidere
ülkeyi teslim ettiğin adama
güvenemiyorsan
Vah bu memleketin haline
Seçtiğimiz insan hırsız veya yaramaz
çıkar anlayışı çok yanlış bir tez
Bariz böyle bir yanlışa düşüyorsa
başkan Meclis gereğini yapmış olacaktır
Ayrıca yanlış Başbakan şimdiki
Sİstemdede memlekete her türlü
zararı verir
Bu saçma sapan bahanelerin
arkasına sığınmayalım

Asla :)

sen anlamazsın, ANLAMAK İSTEDİĞİNİ yazarsın :)

Hırsızlık yapar vs.

komikliğe devam:)

madem güvenip yasayı lastik gibi yapmak normal, o zaman bak hazır hırsızdan bahsetmişsin, hadi hırsızlığa cezayı kaldırın.

Siz HALKINIZA GÜVENMİYOR MUSUNUZ_?

HALKA HIRSIZ mı diyorsunuz?

:)

Arkadaşım:

Yasayı, kanunu adam gibi yaparsın, herkes o yasaya, o konuna uyar, onu uygular.

seçtiğim adama güveniyorum diye tüm kanunları lağvedelim o canı ne isterse yapsın nasılsa ona güveniyorum, ondan kötülük gelmez vs.vs.mantığı olmaz.

12 sene boyunca fetöye kandırılan adama nasıl güveniyorsunuz:)

Seçtiğimiz insanın yetkilerini kısalım
Tam yetki vermeyelim

demedim mi:)

yetki vermeyelim diye tek bir kelimem, sözüm yokken anladımmmmm deyip uyduruyorsun :)

Sana tavsiyem yazdıklarımı yeniden oku.

Ama ANLAMAK niyetiyle oku, saldırmak niyetiyle değil.

Yazdıklarımda yanlış var mı_?

YOK.

Yazdığım ve referanduma sunulan maddelerle ilgili eleştirilerime verilecek hiç bir cevabın yok değil mi?

Normal, çünkü siz yandaşlar maalesef DÜŞÜNMÜYORSUNUZ.

DÜŞÜNSENİZ hayır derdiniz.

Xerath zaten bahsetmiş, ben de videosunu atayım.
Erbakan, akp'ye oy vermek israile oy vermektir diyor.
[YOUTUBE]OzWkC3tUoVc[/YOUTUBE]

Asla :)

sen anlamazsın, ANLAMAK İSTEDİĞİNİ yazarsın :)

komikliğe devam:)

madem güvenip yasayı lastik gibi yapmak normal, o zaman bak hazır hırsızdan bahsetmişsin, hadi hırsızlığa cezayı kaldırın.

Siz HALKINIZA GÜVENMİYOR MUSUNUZ_?

HALKA HIRSIZ mı diyorsunuz?

:)

Arkadaşım:

Yasayı, kanunu adam gibi yaparsın, herkes o yasaya, o konuna uyar, onu uygular.

seçtiğim adama güveniyorum diye tüm kanunları lağvedelim o canı ne isterse yapsın nasılsa ona güveniyorum, ondan kötülük gelmez vs.vs.mantığı olmaz.

12 sene boyunca fetöye kandırılan adama nasıl güveniyorsunuz:)

demedim mi:)

yetki vermeyelim diye tek bir kelimem, sözüm yokken anladımmmmm deyip uyduruyorsun :)

Sana tavsiyem yazdıklarımı yeniden oku.

Ama ANLAMAK niyetiyle oku, saldırmak niyetiyle değil.

Yazdıklarımda yanlış var mı_?

YOK.

Yazdığım ve referanduma sunulan maddelerle ilgili eleştirilerime verilecek hiç bir cevabın yok değil mi?

Normal, çünkü siz yandaşlar maalesef DÜŞÜNMÜYORSUNUZ.

DÜŞÜNSENİZ hayır derdiniz.

SAADET PARTİSİ İZMİR TEŞKİLATI EVET DİYOR

- Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun 16 Nisan'da 'Hayır' oyu kullanacaklarının açıklamasının ardından, İzmir'de bir basın toplantısı düzenleyen üst düzey parti yöneticilerinin de aralarında bulunduğu bir grup partili, referandumda 'Evet' oyu kullanacaklarını açıkladı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz günlerde 'Hayır' oyu kullanacaklarını açıklayarak, referandum çalışması yürütmeyeceklerini bildirmişti. Bu açıklamaların ardından, genel merkezin aldığı kararda tüm parti teşkilatlarına iletildi. İzmir'de ise farklı bir gelişme yaşandı. İzmir'de bir araya gelen üst düzey parti yöneticilerinin de aralarında bulunduğu kişiler, 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Sistemine geçiş için yapılacak anayasa değişiklik referandumun 'Evet' oyu kullanacaklarını açıkladı.

Mevcut görevdekiler 16 Nisan'da 'Evet' diyor Bornova Manavkuyu Öğretmen Evindeki toplantıya, Saadet Partisi Genel Merkez İdare Kurul Üyesi Bayram Sakartepe, İzmir İl Müfettişi Burhanettin Barbak, eski Anadolu Gençlik Derneği İl Başkanı ve eski Saadet Partisi İzmir İl Başkan Yardımcısı Cemal Arıkan, İzmir İl Başkanlık Divanı Üyesi Kamil Bilgili, İzmir İl Disiplin Kurumlu Başkanı Mustafa Korkmaz da katıldı. Basın toplantısında açıklamayı ise Genel İdare Kurul Üyesi Bayram Sakartepe yaptı. Sakartepe, parlamenter sistemin aksaklıklarına değinerek, Türkiye'nin 16 Nisan'da ayağındaki prangalardan kurtulacağını söyledi. Sakartepe, "Bu ülkede atanmışlar yıllarca seçilmişleri hükümranlık kurdular. Artık bu ülkede vesayetin bitmesi gerekiyor; aslında başkanlık sistemine geçmekle milletimiz 150 yıllık prangalarından kurtuluyor, vesayet rejimlerinden kurtuluyor. Bu ülkede kaç defa darbeye maruz kaldık. Bunda da en çok milli görüş darbeye maruz kaldı. 28 Şubat'ın en karanlık günlerinde, en soğuk günlerinde, halkın oyuyla seçilmiş milletvekillerimize yemin ettirilmedi, vatandaşlıklardan çıkarıldı. Partimiz kapatıldı, siyasi yasaklara maruz kaldık. Halkın seçtiğini rahmetli Erbakan hocamıza karşı antidemokratik her türlü uygulamaya maruz kaldık. Vesayet rejiminden ve prangalarından inşallah 16 Nisan'da milletimizin kurtulacağını düşünüyorum. Türkiye 15 Temmuz'da son haçlı seferini bertaraf etti. Türkiye'nin işgal planlarını bozdu" dedi.

"Türkiye'nin mutlaka Başkanlık Sistemine geçmesi gerekiyor" Geçmişten örnekler veren ve bazı siyasi parti temsilcilerinin Başkanlık Sistemini savunduğunu anlatan Bayram Sakartepe, "15 temmuz'un devamının gelmesi gerekiyor; işte millet kendi eliyle tekrar devletini yapılandırmak istiyor. Turgut Özal, Alparslan Türkeş, Süleyman Demirel, Muhsin Yazıcıoğlu gibi giderler hepsinin ittifak ettikleri bir konu vardı; mutlaka başkanlık sistemine geçilmesi noktasında. Olaylara bakış açımız farklı olabilir, sorunları çözüme biçimimizde farklı olabilir; ama bazı meseleler vardır ki el ele gönül gönüle bir arada olmamız gerekiyor. Devletin her kademesinde görev almış, milletin bağrından çıkanlar bize bir tecrübe bıraktı. Bu milli tecrübeyi kullanmamız lazım. Türkiye'nin mutlaka Başkanlık Sistemine geçmesi gerekiyor. Bu referanduma 'evet' denilmesi gerektiği kanaatindeyiz. Bu söylediklerimiz geçmişte söylendi. 2017 Türkiyesin de ilk kez idealleri gerçekleştirme fırsatı bulduk" şeklinde konuştu.

"'Evet' dediğimizi kamuoyuna deklare ediyoruz" Sakartepe, son olarak şöyle devam etti: "16 Nisan 2017 tarihi aslında milletimizin özlemlerine hasretlerin ne bir adım kalmıştır. Bu fırsatı belki tarih sürecinde bir defa daha yakalayamayabiliriz. Ondan dolayı hepimizin siyasi parti ayrımı gözetmeden, milli bir mesele olarak buna sahip çıkmamız gerekiyor. Zira dünyada bir üstünden geçmiyor, olağan üstü bir şartlardan geçiyor. Bölgemize ülkemiz çok sıkıntılı günlerden geçiyor. Bizim çok güçlü olmamız gerekiyor. 1000 yıllık devlet gene gelinliğine ülkemiz şu günlerde yaşanan olaylarında farkında. Ben ve arkadaşlarım bugün bu referandumda 'evet' diyeceğimizi kamuoyuna duyurmak için sizlerle beraberiz. Bu mesele ne Ak Parti meselesi, ne Milliyetçi Hareket Partisi meselesi, ne de Büyük Birlik Partisi meselesi; bu mesele bu ülkenin ve milletimizin geleceğinin meselesi. Aslında 16 Nisan'da ülkemizin geleceği oylanmaktadır. Bizler 16 Nisan'da 'Evet' dediğimizi kamuoyuna deklare ediyoruz, açıklıyoruz." Basın toplantısına ayrıca, geçmişte teşkilatlarda görev almış çok sayıda milletvekili adayı, belediye başkan adayları ve mevcut yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

Kardeşim bunlar çıkmazda değil gaflette, sanki Erbakan hoca chpye methiye diziyordu

SAADET PARTİSİ İZMİR TEŞKİLATI EVET DİYOR
.

1- Ben referanduma sunulan maddelerde şu şu sakıncalar var diyorum adam bana hayır haksızsın diyemiyor, bunu yazıyor :)

2- 08.04.2017
KAMUOYUNA AÇIKLAMAMIZDIR
Bilindiği üzere ülke olarak 16 Nisan’da yapılacak olan anayasa değişikliği referandum sürecini yaşıyoruz. Defalarca dile getirdiğimiz gibi bir kez daha hatırlatıyoruz ki; Saadet Partisi başkanlık sistemine karşı değildir. Bugün milletin önüne getirilen bu metne karşıdır. Bu konuda çekince ve endişelerimizi defalarca ifade ettik. Endişelerimiz dikkate alınsa, kuvvetler ayrımı ilkesi hayata geçirilmiş olsa ve yargı bağımsızlığı teminat altına alınmış olsaydı biz bu değişikliğe ‘evet’ derdik.
Yeni sistemin hakkı üstün tutan ve adil temeller üzerine bina edilmiş bir sistem olması için üzerimize düşen bütün görevleri, gerek öneri gerekse uyarı noktasında hakkaniyet içerisinde yerine getirmişizdir. Ancak referanduma taşınan metinde, teklif ettiğimiz hususlara yer verilmediği için getirilen bu metne bu haliyle ‘evet’ diyemeyeceğimizi ilan ettik.
Türkiye ilk kez bu kadar gergin ve böylesine kutuplaşmış bir şekilde referanduma gidiyor. Böyle bir dönemde en son ihtiyaç duyulan şey kutuplaşmaktır. Birbirimizi terörist, hain, bölücü gibi acımasız yaftalarla suçlamaktır. Bu referandumda ‘evet’ demeyenleri PKK terörüyle eş tutmak, FETÖ’cü olmakla suçlamak, 16 Nisan referandumunu 15 Temmuz’un cevabı veya rövanşı olarak tanımlamak büyük bir yanlıştır. Bu gidişattan parti olarak ciddi endişe duyuyoruz. ‘Evet’ diyenler vatansever, ‘hayır’ diyenler vatan hainidir intibaını doğuracak sözler ülkemize sadece zarar verir.
Bu referanduma ‘evet’ diyenler bölücü olmadığı gibi ‘hayır’ diyenler de vatan haini değildir. Asıl tehlike ve suç, bu milleti ‘evetçiler’ ve ‘hayırcılar’ diye kamplara bölüp kutuplaştırmaktır.
Hassas dönemlerde bin düşünüp bir konuşmalı; kutuplaşmayı değil, kucaklaşmayı esas almalıyız.
Hal böyle iken, bugün Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Bayram Sakartepe ve arkadaşları tarafından düzenlenen ve ‘evet’ diyeceklerini açıkladıkları basın toplantısında ortaya konulan fikirler, kati surette Saadet Partisi İzmir İl Teşkilatımızı bağlamamaktadır. Savunulan görüşler, Sayın Sakartepe’nin şahsi fikridir. Partimizin ne Genel Merkezi düzeyinde ne de İzmir Teşkilatı düzeyinde fikriyatı ile bağdaşan bir yönü yoktur. Alınmış olan ilke kararları ile bağdaşan bir yönü de yoktur.
Ayrıca belirtmek gerekir ki, haberde adı geçen birçok kişinin halihazırda il yönetimimizde görevi bulunmayıp, geçmiş dönemlerde görev almış kişilerdir. Ve yine orada olmadığı halde haberde ismi çıkan ve buna oldukça üzülen arkadaşlarımız da vardır.
Bu basın açıklamasının, farklı bir görüşü açıklayan Saadet Partisi kimliği altında yapılması, siyasi etik ve nezaket değerlerine uygun olmamıştır. Dolayısıyla, şahsi olarak açıklanan bir görüşün, ülkemizin en köklü siyasi hareketi olan Milli Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi’nin fikirleri ile bağdaştırılmaması gerekmektedir. Yanlış bir algılamaya sebebiyet verilmemesi için bu açıklama ihtiyacı hâsıl olmuştur.
Basına ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Zekeriya Hazırbulan
Saadet Partisi İzmir İl Başkanı

3- Ben REDYELLOW alaturka.

Burda BEN GÖRÜŞLERİMİ yazıyorum.

Yazdıklarıma verecek cevabın varsa buyur, yoksa bana saçma sapan felan şöyle yaptı feşmekan böyle yaptı diyerek gelme. Başkalarının ne yaptığı beni bağlamaz.

Saadet partisi cümleden evet dese ben bu maddelere asla evet demem, oyum yine HAYIR olacaktır.

Yüreğin yetiyorsa maddeleri tartışalım.

Herkese haddini bildiren
Erdoğan
Neden ona tek kelime etmedi acaba?

sıkardı biraz :)

Kardeşim bunlar çıkmazda değil gaflette, sanki Erbakan hoca chpye methiye diziyordu

1- Erbakan hoca chp ile koalisyon kurmuştu :)

2- Saadet chpye övgüler dizmiyor, nereden uyduruyorsunuz bunları_?

Referanduma sunulan maddelerde yanlışlar var, hayır diyoruz demek chpye övgü dizmek midir?

Bak seninkilerin evlatları ne yapmış redyellow

EL HAREKETLİ HAYIR

Saadet Partili gençler, yan yana gelerek oluşturdukları 'hayır' kelimesinde 'A' harfini oluşturan gençlerden biri objektiflere doğru argoda "nah" olarak tabir edilen el hareketini yaparken görüntülendi.

4806ebcfd9c8166d86962698a5898126.jpg

dic4nzd7o3h4dbewq.jpg

dic4ojwkbfjl4dq2i.jpg

CAMİNİN İÇİNDE, KURANI KERİMİ BAŞLARININ ALTINA KOYUP evet yazan soytarıları tıkı çıkmayan aktröller MONTAJ ve ÇAKMA hesap üzerinden saadet partisine çemkiriyorlar!

saaaadet evet desee ne olur hayır deseee ne olur ya :D

Aynen valla toplasanız 100 kişi değilsiniz saadetçilerden 100 evet çıksa nolur çıkmasa nolur :asd:

Madem olay spor olayına dönüşmüş, BİZDEN spor haberi ekleyelim:

Futbolseverlerin dikkatine:

Lyon-Beşiktaş maçı saat 22.05’den itibaren TRT1 Canlı yayında.

dica1orbejn485gze.jpg

Geri