Saadetçilerin Çıkmazı

Konu sahibi son olarak 80 gün önce görüldü
Burada
Necmettin Erbakan hocanın tabanı olduğunu iddia eden bir gurup
Saadetlilerin saçmalıklarından, çelişkilerinden bahsedeceğiz inşallah.

Erbakan Hocanın arzularının, emellerinin,hedeflerinin %99,9 u,
çoğu alanlarda, hayallerin ötesine geçmiş, bir harekete
düşmanlık beslemek, neyle izah edilebilir. Bunu ben anlamıyorum
Burada bunu tartışacağız,
Buyurun,

Erbakan hoca goc ettikten sonra saadet mi kaldi hocam.

Neyini tartisalim.

Erbakan hoca goc ettikten sonra saadet mi kaldi hocam.

Neyini tartisalim.

Geride kalanlarda baksana
28 şubatta hocayı terleten zihniyetle flört ediyor.

f043fb6a190e92a6ea9360e449a7505e.jpg

Saadet Partili kadınlardan CHP’ye Hayır desteği
Saadet Konya kadın kolları CHP'li kadın kollarını ziyaret etti.

"BİZE MORAL OLDU"

Konya merkezli Pusula gazetesinin haberine göre, CHP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Nazife Demirhan ziyaretten memnun olduklarını belirterek, “SP Konya İl Kadın Kolları Başkanı Fazilet Bütüner ve yönetim kurulu üyelerinin Hayır desteği ziyaretinden memnun olduk. Bize moral oldu. Ülkemizin geleceği, cumhuriyet ve kazanımlarına sahip çıkma anlamında SP’li kadın kollarının Hayır desteği anlamlıdır. Kendilerine referandum da ülkemizin geleceğine çıkma adına Hayır diyecekleri içinde teşekkür ediyorum.” dedi. redyellow

7703e79fd91e3ce2a0d9f1e219014b02.jpg

Saadet önceden de işe yarar bir parti değildi ki..
Uyduruk bir parti hep yaşı geçmiş bunamaya yüz tutmuş insanlar tarafından yönetildi.

Saadetten gelecek adına, iyilik adına, değişim adına bir şey bekleyemezsin ki..
Kafa sabit olunca nerye yönlendirilirse gidiyorlar işte..

Chp ile birleşseler mantıklı olur ama.. :) Daha önce de bir koalisyon dönemleri var. :)

Onceden ise yarar partiydi.

Saadete gelene kadar kac parti kapattirdilar. Ise yaradigi icin.

Saglam bir sekilde durdurmadilar hicbir zaman hukumette ve hukumet oldugu zamanlarda da bu vatana cok fayda saglamaya calismistir. Bircok projede dusunmus yapabildigini yapmistir.

Kismet olmadi hukumetleri zamaninda devamini getirmeye o ayri.

Fakat saadeti erbakan hocanin vefatina kadar desteklerim. Sonrasi icin degil.

Çıkmaz çıkmaz demeyin, sizede çıkabilir

İnsanlar olanı desteklemek zorunda değil kur bi parti kendi görüşünü destekle Saadet partisinin yapacağı tek şey tüm iptal oylarını toplamak olmalıdır

Geçersiz sayılan oylar iktidar gelen oylara ekleniyormu bilmiyorum o ayrı

"Saadetçilerin çıkarı." daha güzel başlık olurdu...

Mevcut Türkiye nin
anayasası
on defa partisini kapatmış
28 şubatları yaşamış
Şimdiki
Sadetçiler hala eski
Türkiye den yana tavır alıyorlar,
Deveye diken
misali
bi durum yani

Burada
Necmettin Erbakan hocanın tabanı olduğunu iddia eden bir gurup
Saadetlilerin saçmalıklarından, çelişkilerinden bahsedeceğiz inşallah.

Erbakan Hocanın arzularının, emellerinin,hedeflerinin %99,9 u,
çoğu alanlarda, hayallerin ötesine geçmiş, bir harekete
düşmanlık beslemek, neyle izah edilebilir. Bunu ben anlamıyorum
Burada bunu tartışacağız,
Buyurun,

Ben tam bir seneye yakin bir sure en koyu Erbakancilarin oldugu gazetede calistim. Erbakan katildigi hemen her canli yayinda Akpnin bir isaril kurulusu oldugunu ve onlara hizmet ettigini belirtip elestirmistir.

AKP yi kuan ABD- İsrail dir.
Saadeti de yıkan ABD ve İsrail'dir.

Tayyip Erdoğan'a yahudi cemaati tarafından verilen ''üstün cesaret ödülü (davut boynuzu) Erbakan ile Tayyip Erdoğanlar, Abdullah Güller'in karşı karşıya gelmesinin hatta Erbakan'ın 28 şubat sürecinde nasıl alaşağı erdildiğinin de bir göstergesidir.
Erbakan hiç bir zaman Emperyalizm'in uşağı olmadı, islam aleminin yanında durdu, Türk milletine ihanet erdenlerle birliktelik kurmadı.

Ona ihanet edenler ise bugün hangi kamplara hizmet ettiklerini açıkça belirtmekten çekinmiyorlar. Tıpkı bu yeni anayasayı hazırlayan kişilerin başında olan Mehmet Uçum gibi...

Yabancıların talimatlarını gerçekleştiriyorlar.

Mevcut Türkiye nin
anayasası
on defa partisini kapatmış
28 şubatları yaşamış
Şimdiki
Sadetçiler hala eski
Türkiye den yana tavır alıyorlar,
Deveye diken
misali
bi durum yani

hiç bir saadetci eski türkiyeden yana tavır almıyor, bu sizin hüsnü kuruntunuz hatta iftiranız.

Saadetciler defalarca eski sistem değişsin dedi, hatta başkanlığı da karşı değiliz dediler, bunu yüz kere söylediler ama siz küfür etmeye hakaret etmeye iftira atmaya o kadar şartlanmısınız ki bunları ne duyuyorsunuz ne görüyorsunuz.

saadetciler getirilen metne karşılar.

Eski sistem kötü eyvallah, ama getirilen şey BELKİ DE ESKİSİNDEN daha kötü olabilecek maddeler içeriyor.

Anlatıyoruz anlatıyoruz ama anlamıyorsunuz.

İşiniz gücünüz iftira, hakaret.

İstersen sadece bir tanesini de sana buradan söyleyim:

Cumhurbaşkanına verilen kararname yetkisi.!

Tayyip iyi adam, kötü bir şey yapmaz kararnameyle, eyvallah.

İyi de tayyip ölümsüz mü? İlelebet c.başkanı olacak değil ya.

Yarın MENFİ düşünceli birisi cumhurbaşkanı oldu.

O kararname yetkisiyle mesela kamuda başörtüsü yasak dedi.

Ne olacak alaturka?

Bunun vebalini kim karşılayacak?

Yoksa yine "ulan biz referandumda hayır diyecektik ama fetö bizi kandırdı" mı diyeceksiniz?

AHMAKMIŞIZ mı diyeceksiniz?

Chpnin hayırı bizi ilgilendirmez alaturka.

BİZ BİZİM DOĞRULARIMIZA BAKARIZ, DOĞRU GÖRÜRSEK DESTEKLERİZ (bir önceki referandumda evet dediğimiz gibi) AMA YANLIŞ VARSA EVET DEMEYİZ.

hiç bir saadetci eski türkiyeden yana tavır almıyor, bu sizin hüsnü kuruntunuz hatta iftiranız.

Saadetciler defalarca eski sistem değişsin dedi, hatta başkanlığı da karşı değiliz dediler, bunu yüz kere söylediler ama siz küfür etmeye hakaret etmeye iftira atmaya o kadar şartlanmısınız ki bunları ne duyuyorsunuz ne görüyorsunuz.

saadetciler getirilen metne karşılar.

Eski sistem kötü eyvallah, ama getirilen şey BELKİ DE ESKİSİNDEN daha kötü olabilecek maddeler içeriyor.

Anlatıyoruz anlatıyoruz ama anlamıyorsunuz.

İşiniz gücünüz iftira, hakaret.

İstersen sadece bir tanesini de sana buradan söyleyim:

Cumhurbaşkanına verilen kararname yetkisi.!

Tayyip iyi adam, kötü bir şey yapmaz kararnameyle, eyvallah.

İyi de tayyip ölümsüz mü? İlelebet c.başkanı olacak değil ya.

Yarın MENFİ düşünceli birisi cumhurbaşkanı oldu.

O kararname yetkisiyle mesela kamuda başörtüsü yasak dedi.

Ne olacak alaturka?

Bunun vebalini kim karşılayacak?

Yoksa yine "ulan biz referandumda hayır diyecektik ama fetö bizi kandırdı" mı diyeceksiniz?

AHMAKMIŞIZ mı diyeceksiniz?

Chpnin hayırı bizi ilgilendirmez alaturka.

BİZ BİZİM DOĞRULARIMIZA BAKARIZ, DOĞRU GÖRÜRSEK DESTEKLERİZ (bir önceki referandumda evet dediğimiz gibi) AMA YANLIŞ VARSA EVET DEMEYİZ.
Şeker kardeşim
Biz neye layıksak ona göre yönetiliriz,
Tayyip Erdoğan dan sonra
Yaramaz biri gelirse
Beş yılın sonunda
Bir daha seçmeyiz
İki
Seçeceğimiz adamı önceden
iyi tartıp ölçüp
ona göre reyimizi vereceğiz
Saçma sapan
bahanelerle eski
Türkiye'yi savunman çok banal kaçtı
yarın huzuru mahşerde
bu şekilde kendini savunursun artık
RTE sonra
kimin geleceğini bilemiyordum dersin

AKP yi kuan ABD- İsrail dir.
Saadeti de yıkan ABD ve İsrail'dir.

Tayyip Erdoğan'a yahudi cemaati tarafından verilen ''üstün cesaret ödülü (davut boynuzu) Erbakan ile Tayyip Erdoğanlar, Abdullah Güller'in karşı karşıya gelmesinin hatta Erbakan'ın 28 şubat sürecinde nasıl alaşağı erdildiğinin de bir göstergesidir.
Erbakan hiç bir zaman Emperyalizm'in uşağı olmadı, islam aleminin yanında durdu, Türk milletine ihanet erdenlerle birliktelik kurmadı.

Ona ihanet edenler ise bugün hangi kamplara hizmet ettiklerini açıkça belirtmekten çekinmiyorlar. Tıpkı bu yeni anayasayı hazırlayan kişilerin başında olan Mehmet Uçum gibi...

Yabancıların talimatlarını gerçekleştiriyorlar.

Kel ölür sırma saçlı
Kör ölür badem gözlü olur

Sen hocayı şimdi niye savunuyorsun?
hocanın son zamanlarında
Tayyip Erdoğan aleyhindeki
konuşmalarından dolayı

Yoksa Erbakan hocayı sevdiğinden değil
Hatta nefret bile edersin
Hoca Başbakanken olmadık
Hakaretleri edip
Şimdi kalkıp
vay hoca milliydi, emperyalizme
karşıydı falan söylemler kusura bakma ama
tam bir iki yüzlülük

Kel ölür sırma saçlı
Kör ölür badem gözlü olur

Sen hocayı şimdi niye savunuyorsun?
hocanın son zamanlarında
Tayyip Erdoğan aleyhindeki
konuşmalarından dolayı

Yoksa Erbakan hocayı sevdiğinden değil
Hatta nefret bile edersin
Hoca Başbakanken olmadık
Hakaretleri edip
Şimdi kalkıp
vay hoca milliydi, emperyalizme
karşıydı falan söylemler kusura bakma ama
tam bir iki yüzlülük
Benim neyi savunup neyi savunamayacağıma siz karar veremezsiniz. ayrıca bu tavrınızı ayıplıyorum.
Anlaşılan konuyu kişiselleştirip sıvışacağınızı sanıyor olmalısınız.

Erbakan hoca samimi bir insandı. gizli ajandası yoktu. sevsek de sevmesek te, fikirlerini benimsesek de benimsemesek de bu ülkeye çok büyük katkıları olmuştur. Her hal ve şartta ülkemizin kurtuluşu için çareler aramış, emperyalizm'e karşı dik durmuş bir devlet büyüğümüzdür. Allah gani gani rahmet eylesin!

Erbakan Hoca son nefesinde bile doğruluğundan, dürüstlüğünden bir şey kaybetmemiş, kendisini ziyaret eden Namık Kemal Zeybek'e bakınız neler söylemiş: "Kemal bey, vatan elden gidiyor. Bunlar Siyonistlerin emrine girdi. Memleketi bunlardan kurtarın yoksa Türkiye yok olacak."

Tayyip Ertdoğanlar ve de Abdullah Güller'in ülkemizi getirdikleri nokta uçurumun kenarıdır. Erbakan Hoca sağlık durumu elverdiğince bunların gidişatının kötü olduğunu ülkemizi bir felakete sürükleyeceklerini haykırıyordu. Ama emperyalimin güdümüne girmiş olan medyamız bu feryatları tek bir kez olsun gündemine getirmemiştir. Soros çocuklarına her gün saatlerce yer veren bu holding kanalları bir kez olsun Erbakan hocayı adfam gibi ağırlamamış, bırakın Erbakan'ı partisinin güçlü seslerini bir kez olsun davet edip halkın karşısına çıkartma cesaretini göstermemişlerdir.

Tayyip Erdoğan ve şürekası tüm kanalları babasının çiftliği gibi kullanırken, Erbakan'ın afaroz edilmesinin altında onun vatanını seven, mayasını Türk Milletinden alan gerçek bir İslam sevdalısı olduğunu gösterir.

GDO lu ürün her yerde karşınıza çıkar, önemli olan hakiki olanını bulabilmektir.

Yeminle harcanionuz bu forumlarda.
Gidin siyasete girin.

Şeker kardeşim
Biz neye layıksak ona göre yönetiliriz,
Tayyip Erdoğan dan sonra
Yaramaz biri gelirse
Beş yılın sonunda
Bir daha seçmeyiz
İki
Seçeceğimiz adamı önceden
iyi tartıp ölçüp
ona göre reyimizi vereceğiz
Saçma sapan
bahanelerle eski
Türkiye'yi savunman çok banal kaçtı
yarın huzuru mahşerde
bu şekilde kendini savunursun artık
RTE sonra
kimin geleceğini bilemiyordum dersin

Şeker olmayan biber kardeşim:

Yasalar, kanunlar İYİ ADAM GELİR NASIL OLSA; KÖTÜ GELİRSE BİR DAHA SEÇMEYİZ diye YAPILMAZ!

Kanunlar, yasalar LASTİK gibi elastiki olmaz!

Yasalar adam gibi yapılır hiç kimse, kötüsü de iyisi de kanunu, yasayı kendine göre oraya buraya çekemez.

ne demek 5 sene sonra bi daha seçmeyiz?

Peki o 5 senede yapacağı kötülükler, zayiatlar ne olacak, Allah aşkına bu kafayı bırakın ya.

5 yılın sonunda bir daha seçmezmiş, yahu o kadar yaşayacağına dair garanti mi aldın cenabı hakdan?

HUZURU MAHŞERDEN bahsediyorsun tayyip yağcılığı için!

peki o 5 sene o kötü insanın ülkeye, insanlara vereceği zarar huzuru mahşerde sorulduğunda ne diyeceksin, 5 sene daha yaşasaydım başkasını oy verecektim mi diyeceksin?

Neye güveniyorsunuz da bunu yazıyorsunuz anlamak mümkün değil.

Unutmayın daha iki sene önce mhp gidip chp ile çatı adayı konusunda anlaşma yapmadı mı, yarın aynı şeyi yapmayacağının garantisi mi var?

Papağan gibi eski türkiyeyi savunuyorsunuz laflarını bırakın, sıktı artık bu yalanlarınız.

Yazdıklarımı oku, tabi bir gram VİCDANIN varsa o lafları tekrar etme.

Geri