ala'turka
Gümüş Üye
Şeker olmayan biber kardeşim:
Yasalar, kanunlar İYİ ADAM GELİR NASIL OLSA; KÖTÜ GELİRSE BİR DAHA SEÇMEYİZ diye YAPILMAZ!
Kanunlar, yasalar LASTİK gibi elastiki olmaz!
Yasalar adam gibi yapılır hiç kimse, kötüsü de iyisi de kanunu, yasayı kendine göre oraya buraya çekemez.
ne demek 5 sene sonra bi daha seçmeyiz?
Peki o 5 senede yapacağı kötülükler, zayiatlar ne olacak, Allah aşkına bu kafayı bırakın ya.
5 yılın sonunda bir daha seçmezmiş, yahu o kadar yaşayacağına dair garanti mi aldın cenabı hakdan?
HUZURU MAHŞERDEN bahsediyorsun tayyip yağcılığı için!
peki o 5 sene o kötü insanın ülkeye, insanlara vereceği zarar huzuru mahşerde sorulduğunda ne diyeceksin, 5 sene daha yaşasaydım başkasını oy verecektim mi diyeceksin?
Neye güveniyorsunuz da bunu yazıyorsunuz anlamak mümkün değil.
Unutmayın daha iki sene önce mhp gidip chp ile çatı adayı konusunda anlaşma yapmadı mı, yarın aynı şeyi yapmayacağının garantisi mi var?
Papağan gibi eski türkiyeyi savunuyorsunuz laflarını bırakın, sıktı artık bu yalanlarınız.
Yazdıklarımı oku, tabi bir gram VİCDANIN varsa o lafları tekrar etme.
AnladımŞeker olmayan biber kardeşim:
Yasalar, kanunlar İYİ ADAM GELİR NASIL OLSA; KÖTÜ GELİRSE BİR DAHA SEÇMEYİZ diye YAPILMAZ!
Kanunlar, yasalar LASTİK gibi elastiki olmaz!
Yasalar adam gibi yapılır hiç kimse, kötüsü de iyisi de kanunu, yasayı kendine göre oraya buraya çekemez.
ne demek 5 sene sonra bi daha seçmeyiz?
Peki o 5 senede yapacağı kötülükler, zayiatlar ne olacak, Allah aşkına bu kafayı bırakın ya.
5 yılın sonunda bir daha seçmezmiş, yahu o kadar yaşayacağına dair garanti mi aldın cenabı hakdan?
HUZURU MAHŞERDEN bahsediyorsun tayyip yağcılığı için!
peki o 5 sene o kötü insanın ülkeye, insanlara vereceği zarar huzuru mahşerde sorulduğunda ne diyeceksin, 5 sene daha yaşasaydım başkasını oy verecektim mi diyeceksin?
Neye güveniyorsunuz da bunu yazıyorsunuz anlamak mümkün değil.
Unutmayın daha iki sene önce mhp gidip chp ile çatı adayı konusunda anlaşma yapmadı mı, yarın aynı şeyi yapmayacağının garantisi mi var?
Papağan gibi eski türkiyeyi savunuyorsunuz laflarını bırakın, sıktı artık bu yalanlarınız.
Yazdıklarımı oku, tabi bir gram VİCDANIN varsa o lafları tekrar etme.
Seçtiğimiz insanın yetkilerini kısalım
Tam yetki vermeyelim
Bu yetkilerini kötüye kullanır,
Hırsızlık yapar vs.
Senin bu kafa sakat
Bu memleket işte bu yüzden
gelişemedi
Kuvvetler ayrılığı ilkesiymiş deyip
Hükümetin projeleri ya geciktirildi
yada tamamen engellendi
bu memlekette
Sen seçeceğin lidere