Saadetçilerin Çıkmazı

Konu sahibi son olarak 82 gün önce görüldü
YDAaql.jpg

Anlamakta zorlandiginiz kisim devlet hizmetlerini sanki bir lutuf gibi anlatmaniz. Devlet bizden topladigi vergilerle ulasim saglik ve egitim gibi hizmetler yapar.

Hizmet getirirken yolsuzluk yapilmasina, bire mal olacak birseyi uce mal edip yolsuzluk yapilmasina yani israfa ve hirsizliga karsi olmamizi hizmet istemiyora baglanak yanlistir.

Aradaki farki idrak edeceginizden suphem yok.

Anlamakta zorlandiginiz kisim devlet hizmetlerini sanki bir lutuf gibi anlatmaniz. Devlet bizden topladigi vergilerle ulasim saglik ve egitim gibi hizmetler yapar.

Hizmet getirirken yolsuzluk yapilmasina, bire mal olacak birseyi uce mal edip yolsuzluk yapilmasina yani israfa ve hirsizliga karsi olmamizi hizmet istemiyora baglanak yanlistir.

Aradaki farki idrak edeceginizden suphem yok.

Sen olayı anlamadın galiba
Adamın yolsuzluğu eleştirdiği
yok
THY hem eleştirip
hemide kullanması
tutarsızlık değil mi?

Sen olayı anlamadın galiba
Adamın yolsuzluğu eleştirdiği
yok
THY hem eleştirip
hemide kullanması
tutarsızlık değil mi?

Yanilmisim artik suphem var. Orada ki "biz" ifadesini gormemissiniz. Sizin mantiginiza gore madem elestirdigimizi kullanmayacaksaniz. Sizin bati karsitliginiz asikar, simdi telefon ve bilgisayarinizi kapatmaniz gerekiyor.

Yanilmisim artik suphem var. Orada ki "biz" ifadesini gormemissiniz. Sizin mantiginiza gore madem elestirdigimizi kullanmayacaksaniz. Sizin bati karsitliginiz asikar, simdi telefon ve bilgisayarinizi kapatmaniz gerekiyor.

Ben mi batı karşıtıyım?
Ben olsam olsam
Yapılan yanlışlığa, ahlaksızlığa karşıyım
Buyur konu burda
Sen beni anlamıyorsun.
http://www.forumsal.net/anket-bolum...-icin-referanduma-gitse-oyunuz-ne-olurdu.html
https://i.hizliresim.com/01QZZY.jpg

01QZZY.jpg

Ben mi batı karşıtıyım?
Ben olsam olsam
Yapılan yanlışlığa, ahlaksızlığa karşıyım
Buyur konu burda
Sen beni anlamıyorsun.
http://www.forumsal.net/anket-bolum...-icin-referanduma-gitse-oyunuz-ne-olurdu.html
https://i.hizliresim.com/01QZZY.jpg

01QZZY.jpg

Ordek resmi cizilip altina ordek yazilmaz. Batiyi RTE ve turkiye dusmani zanetmenizi bu tur aciklamalarla kapatamazsiniz. En basit ornegi Kaan Fuzesinin denenmesi konusundaki mesajiniz daha cok yeni duruyor.

Ordek resmi cizilip altina ordek yazilmaz. Batiyi RTE ve turkiye dusmani zanetmenizi bu tur aciklamalarla kapatamazsiniz. En basit ornegi Kaan Fuzesinin denenmesi konusundaki mesajiniz daha cok yeni duruyor.

AB birliği bize düşmanlık yaparsa
Ne yapacağız
Biz onlara gül mü uzatalım
Elbette misli ile cevap vereceğiz
Adamlar çifte standartlı
İslami fobileri var
o yüzden bizi almak istemiyorlar
Ne yapalım yani
dinimizi mi değiştirelim
Hala anlamıyorsun
Biz AB düşman değiliz
Onlar bize düşman

Bu haber ENSONHABER denen akp yalakası bir sitenin ve tümüyle İFTİRA.

Güya temel karamollaoğlu "hızlı trene, yola, köprüye NE GEREK VAR?" demiş.

Külliyen yalan, külliyen ahlaksızca atılan bir iftira.

temel-karamollaoglu_3405.jpg

Temel Karamollaoğlu açıklamalarında "Ekonomide güç olmadan bir takım rakamsal değerlerin yükselmesini güçlenme vesilesi göremeyiz." ifadelerini kullandı.

Karamollaoğlu Türkiye'deki yatırımları eleştirerek konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"BİZİM KALKACAK GÜCÜMÜZ BİLE YOK

"Türkiye'nin ekonomik yönden ne kadar müthiş bir mesafe katettiğini uçmak üzere olduğunu, dışarıda meydana gelen hadiselerinde tamamının bu uçmayı önlemek için yapıldığını ileri sürüyorlar. Yok arkadaşlar böyle bir şey yok. Uçma noktasında değil yerden kalkacak gücümüz bile yok bizim.

"HIZLI TRENLER BİZİ GÜÇLENDİRMEZ"

Ekonomide güç olmadan bir takım rakamsal değerlerin yükselmesini güçlenme vesilesi göremeyiz. Bu milleti aldatmak olur. Güç sizin doğrudan doğruya kullanabileceğiniz bir vasıtadır. Yolla, köprülerle güçlü olunmaz, yüksek binalar bize güç katmaz. Hızlı trenler bizi güçlendirmez.

"ALLAH AKIL FİKİR VERSİN"
Güç, kullanabileceğimiz imkanları kendimiz üretmeliyiz. Silahımız kendimiz üretiyor muyuz? Bugün basın organında var, tankların yapımında önemli bir mesafe katettik, motoru Hollanda'da bulduk. Bende zannediyorum ki motor imalatına başladık. Türkiye'de yapamamışız motoru başka bir Avrupa ülkesinde bulmuşuz. Allah akıl fikir versin."

http://********************/karamollaoglundan-turkiyede-yapilan-yatirimlara-elestiri-2017-03-30.html

Yine o yalaka haber sitesinden aktarıyorum haberi.

Burada tek bir kelime bile hızlı trene gerek yok diye bir şey var mı?

YOK!

Ne diyor adam: ÜRETİM diyor, SİLAHIMIZI kendimiz üretiyor muyuz diyor, sadece hızlı trenle, sadece yol ile güçlü olunmaz diyor, ekonomide güçlü olmalıyız, silahımızı kendimiz üretmeliyiz vs. diyor.

Ama ahlaksız akp yalakası haber sitesi "hızlı trene, yola ne gerek var dedi" diye haber yapıyor, sonra da ne gerek var dediği trene bindi diyor!

Bu ahlaksız haber sitelerini kendine kılavuz yapma alaturka.

AB birliği bize düşmanlık yaparsa
Ne yapacağız
Biz onlara gül mü uzatalım
Elbette misli ile cevap vereceğiz
Adamlar çifte standartlı
İslami fobileri var
o yüzden bizi almak istemiyorlar
Ne yapalım yani
dinimizi mi değiştirelim
Hala anlamıyorsun
Biz AB düşman değiliz
Onlar bize düşman

Arap artiklarindan baska kimsenin bize dusman oldugu yok. Herkesi dusman gormeniz aon derece sacma ki buyuk devlet olmanin ilk kurali muttefik olmaktir. Terore acikca destek veren ulke dunyanin hic bir yerinde kabul ve saygi gormez. O yuzden ulkemiz dis basinda agzina para tikilmis kopek gibi ciziliyor.

Siz buyuk olmayi herkese laf vurmak saniyorsunuz. Kendi agziniza bir Osmanli dolamissiniz ama onu bile dogru durust bilmiyorsunuz.

Referandum dan önce
Muhalif bütün kanallarda boy gösteren
Saadetçi mollanın bu günlerde yüzene
bakan yok:)
O da zannediyor du
bizi önemsiyorlar!
Hala oyunun farkında değil adam

Referandum dan önce
Muhalif bütün kanallarda boy gösteren
Saadetçi mollanın bu günlerde yüzene
bakan yok:)
O da zannediyor du
bizi önemsiyorlar!
Hala oyunun farkında değil adam

Muhalif kanal mı? :)

hqdefault.jpg

hqdefault.jpg

TRTHABER muhalif mi? :)

x240-FZl.jpg

Tv net muhalif kanal mı? :)

CyOJeBYXgAA3NLW.jpg

Unutma karamollaoğlu ilk BAŞKANLIĞA KARŞI DEĞİLİZ dediğinde yalakalık yapmak için trtye bile çıkartanlar sizinkilerdi!

ama "biz başkanlığa karşı değiliz, GETİRİLEN BU YANLIŞ MADDELERE KARŞIYIZ" deyince temel karamollaoğlu aniden hain oldu!!!

Yani yalaka olan, yandaşlık yapan sizin kanallarınız.

Muhalif kanallara, temel beye, saadete kızacağınıza bence kendinize bakın.

Biz her kanala çıkarız, her kanalda DOĞRUMUZU söyleriz, doğrumuzdan gocunup bir daha çağırmayanlara selam olsun!!!!!

Ayrıca bizim siyasetcilerimiz hiç bir zaman bizi önemsiyorlar diye düşünmez, bu tip yağcılıkları sizinkiler iyi bilir, beklerler.

Erbakan hocanın anasını ağlatan zihniyetle
kankalığınız devam ediyor redyellow
Bu konuyu niye hortlatmadın
Yoksa faydalı bulmadın mı?

Geri