Bir insanı iyi kötü her halini gördüğünüzde tanırsınız tam olarak. En çirkef hallerini de en babacan tavırlarını da gördüm.
Önceden beni yermeye çalıştığında çok üzülürdüm, sonra farkettim öldürmeyen acı güçlendiriyorjhjdjf daha güçlü kalkabildim sonrasında her şeyin altından.
Şu zamana kadar biri hakkında bana ne uyarıda bulunduysa tam olarak çıktı. Ama dinler miyiz yoo....
Pek kimse bilmez. Kendisi 6 sene havalimanında çalıştı. 7 miydi ya... Her seferinde bu sayıları karıştırıyorum ama bilerek. Çünkü o heyecanla o 6-7senesini attığındaki
hayat hikayesini 478285.kere dinlemek hoşuma gider. Çünkü arkadaşım mutludur anlatırken varsın bi 4885255 kere daha dinleriz.
Doğum günümde gelmişti istanbula geçen sene. İlk gördüğümde uzaktan bakıyorum geliyor yani bi şey cafer mi değil mi çok da emin değilim miyop olduğumdan ötürü....
Sanki her gün görüşüyoruz da herhangi bir buluşma günümüz gibiydi. Ne bi kasılma, ne bi soğukluk. Yoktu. İyi ki yüz verdik ama..... sonra hem öğlen hem akşam gelmeye başladı.......O küçük siyah çantasını çapraz şekilde takıp gezinip turluyor işyeri binasının önünde.... Sonra bi şey oldu biz koptuk yine klasik laf dalaşlarımızdan ötürü.
Demek ki yeterince olgunlaşmamıştı arkadaşlığımız o zaman bile.
Sonra tekrar nasıl barıştık inan onu da hatırlamıyorum........ Ama galiba ben sana laf attım forumdan sen de hemen koştun her zamanki gibi.....
Caferim insanları çileden çıkarmasıyla ünlüdür.... ismini vermek istemediğim çok sevdiğim bir yönetici arkadaşını bile bezdirmişti çenesi ile.
Öyle karga gibi lafı atıp banlanmaz cafer....Gerçi bir kere banlandı galiba o da zaten ahahahahaahaha forumun en komik banlanma olayından biridir...
İnsanı gerçekten çileden çıkarır tartışma esnasında. Mümkün değil kendinizi savunamazsınız...
Aile üyelerimden çoğu caferi tanır. Beni de onun ailesi. Ve ben bu kadar onu aileme kadar söylemişsem kendisine bu saatten sonra kefilimdir her konuda.
-fazla mı abarttım yaaa,şaka- yani öyle uyduruk dedikodulara bakıp onu taşlayan karşısında beni bulur. Aynı şey onun için de geçerlidir. Hakkımı gerçek manada savunacak tek insandır.....Gözüm açık gitmeyecek bu sebeple....
Cafer asla bir kadına ilk mesajı atmaz. Prensip sahibi adamdır bir kere. Asla beğeni tuşunu kullanmaz. Alıntı veya etiket gelmeden isim vermeden yapılan laf sokmalara asla bulaşmaz. Gizli gizli dmlerde dolaşan erkekler gibi değildir. Bir şey varsa zaten belli eder. Yoksa da yoktur.
Forumun nabzını tutan mükemmel konular açmaktadır. Tam olarak lafı gediğine koyan konulardır. Tek çöp konusu yoktur, her konusu birer hatıradır. Bir şey olmuştur o sebeple açılmıştır,anlamları derindir.....
Şimdi onunla iletişim kurmayan çoğu kişi eskiden ona aşıktı....... Sonra devreye ben girince benimle kötü olana cafer ters çıktı. Sonrasında o kişilerle benim aram düzeldi cafer kaldı öyle. Olur öyle arada.... ben ve karga gibi şeytan tüylü değildir
@Run gerçekçidir o yüzden de bahtiyardan sonra en çok engellenenler listesinde top 5.....
Seni çok sevdiğimi sakın unutma. Sen en kötü anımda hemen yanımda belirdin ya ben ölsem daha unutmam bunu. Hatrın büyük bende.
İki ay sonra Adana'da görüşmek üzere çiçeğim.
bu uzuuun mesaj da pek sevgili yöneticim
@HosgeldinHarunAbi ye kapakushdjkfjf olsun....