ÜSözlük Run

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
2'si çıkacak mı bilmiyorum ama bu ile çok kasıyor. Kart değiştirmek lazım. Güncelleme şart.

Biraz da senin konu hortlasin ki düşmanlarını görelim...
Hayret ediyorum ama biliyor musun biz bayadir kavga etmedik normalde bu zamana kadar onlarca kez birbirimize çingene deyip engellemiş olmamiz lazımdı şaşırdım...
Kadınları çok sever evet doğru, hayır sanki buradaki bekarlarin çoğu özelden işi halletmiyor da Cafer açık acik konularda kibarca yürüyünce sorun oluyor... Yalnız tek diyeceğim gülücük koyma mesajların sonuna benim hoşuma gitmiyor o, gulucuge odaklanmaktan mesajı anlayamıyorum...

Her şey gönlünce olsun Cafer. Herkesin senin gibi bir dosta ihtiyacı var ama ben ne seni ne de kargayı kimse ile dost yaptırmam...

Enerjisi benim kadar yüksek mi?
- sanmıyorum.
Ruh hali benim kadar gel gitli mi?
- hiç sanmıyorum.

Genel olarak -gözlemlediğim kadarıyla- herkesle iyi geçinmeye çalışan, kendi halinde, barbunya yemeği ile duygusal geçmişi olan birisi run. akdeniz coğrafyasının sıcaklığı onun da içine işlemiş, umarım şalgamla arası barbunyadan iyidir.

Barbunya yenir mi ya?
Of koptum:D

Cok geride kalmis Runcugumun uye sozlugu zor buldum hortlatalim biraz.

Forumun genel olarak sevilmeyen uyelerinden olur kendileri efendime soyleyim hep yakisikli oldugunu dusunur dost aci soylermis kel senin neren yakisikli derdim ama demiyorum korkma, senin kalbin guzel dostum bin yakisikliya degismem seni :)

• Kalp Gözler
Tepkiler: Aze
Brokoli için evdekileri doğrayacaktı geçen akşam. Akdndkdnj
Her an 'brokoli ve lahmacun sevmeyen kadın' konusu açıp kenara çekilebilir.

Run yakışıklılığı diye betimlediğimiz bir kavram var bunu herkes bilmez..

Deli ya... Bazen çok seviyorum bazen böyle yani nasıl itici geliyor nasıl anlatamam ahahaha
Neyse övecektim ben ya... Niye sövmeye başladım hemen anlamadım da....
Caferin bendeki yeri çok başkadır. Nazım geçer ona onun da bana öyle. Ailemdeki herkesi tanır, ailem de onu tanir. Onun ailesi de beni tanır... Ulan biz akraba olmuşuz ha şimdi böyle yazınca dank etti ahahaha
Cafer öyle biri ki lafları çoğu zaman nokta atisidir. Bazen söverim yazdıklarına yalan yok ama doğru da yazar. Sekmez yani hep haklı çıkar... Benim menajerim olur kendisi.... Akıl hocamdir hdksjd çok keskin zekası vardır pratik zekalı dediklerinden...
Kötü özellikleri var mı elbette var ahahah ama onlar bana kalsın...
Sanki herkes en mükemmel en iyi ha... Elbette kötü özelliklerimiz var hiç otobüse binmiyormus gibi davranmayın ya... Yeter.... (Cafer arkamda ya nasıl gazı alıyorum anlatamam şuan)
Onu engellemeyi çok severim. O da öyle. İsmi lazım değil biriyle 52626272 kere grup kurmuşuzdur her seferinde ya ben ya o arkadaş kaçmıştır ve Cafer hep grupta kalmıştır tek başına.... Ya da o arkadaşla ben küsünce ikisini birden engelliyordum falan, o ismi lazım değil arkadaş da öyle. Olan yine cafere oluyordu çok alakasız şekilde.... Ahahahah ya seviyorum ya.
Bazı insanlara ilk başta isinamazsiniz belki doğru, ben de ilk sevmezdim hep laf atıyordu bana ne ayar oluyordum... Sonra buna bir saydirmisim o dönemden beri arkadaşız. 5 seneyi devirdik sanırım....
Hayatımda her zaman olmanı isterim caferim. Seninle telefonda gülmeyi konuşmayı derdimi anlatmayı derdini dinlemeyi seviyorum. Gel artık İstanbula ya yeter. Ben gelmem çok sıcak orası...
Sana şarkı atmıyorum sen tarzımı sevmiyorsun by

kendisi bir zamanların -gerçi bence hala öyle- gelmiş geçmiş en yakışıklı forum üyelerinden... dillere destan bir yakışıklılığı var. hayat hikayesi hakkında bilgim az çok var. belli ki zor dönemlerden geçmiş. ikinci dünya savaşına tekabül eden yıllardan bahsediyoruz tabii sjdhjd

yanlıslıkla bile like verse ölecekmis. ilk likenı hayatının askına mı saklıyorsun nedir….

İnadını kırsa ve beğeni tuşunu kullansa forumda bir çok şeyin daha kolay olduğunu görecek.
Konuşmak istemediğin adama beğeni at sussun.
Cevap vermeye gerek duymadığın mesaja beğeni at geç.
Sana katılıyorum ifadesine beğeni at geç.
Gördüm yazmışsın mesajına beğeni at geç.

Hayat sana zor böyle Run : )

Selamlar.. Güzel pazarlar

(Beğeni at geç )

noah’la bir olup run’a like attırmaya yemin etmisiz gibi nfşdj valla anlasıp da yazmadık ya….

Run sadece bana bir beğeni atacaktı gerçekten mutlu olduğum bir andı. Ama sonra atmadı iyi ki atmamış değmeyen biriymiş yine yanılmadı koca yurrrreklim......

Birinin forum şifresini kırmasını ve önüne gelen mesaja beğeni atmasını bekliyorum. Aksi halde inadından vazgeçmeyecek gibi.

aslında haftanın konusuna konuk oldugunda bu soruyu bile bile ben yöneltmiştim kendisine. o da gayet mantıklı bir izahat ilen like atmama, smiley ile tepki vermeme tercihinin sebeplerini yazmıştı.

aslında @Noah 'ın da belirttiği gibi kestirip atmak istediğin bir çok mesajı bu sekilde karşılık vererek savurabilirsin. ama o kendisi aslında biraz da bu duruma nazire edercesine, diyalog ve iletişimin sonuna kadar gidilmesi taraftarı. ne de olsa hep vakti var. bizim gibi dolu mu jdjdjjf

yazmaktan sıkılmıyor

Canımın canıııı gönlümün kralı <3
Hayatta ihtimal vermezdim bir platformda tanışıp ve hayatımın büyük bir bölümüne birini dahil edeceğim :) İyiki de gelmişim iyikide seni tanımışım dert ortağım can dostum. Dilerim bu hayatta istediğin ne varsa Rabbim karşına çıkarsın çünkü sen herşeyin en güzelini hakeden nadir insanlardan birisin.

Geri