ÜSözlük Run

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
O sırada @Süreyya
JkFxBs.jpg

Eczane gibi..
Süreki ihtiyaciniz olan ilac bulunmaz ama yine sürekli ilaci sorarsiniz.
Kel'in ilaci olsa iste.
Kavga gürültü, sonra bir sey olmamis gibi devam.
Cekilir dert degil.

Az konuşuyor ama nasıl beceriyorsa boş konuşuyor. Ender rastlanır bu cinslere.

Cok güldürdü beni demin.
Iyi ki var.

Hepimize pasif agresiflik performansını sergileyip çirkeflik yaptıktan sonra ondan özür dilememizi beklerken Run:

images

Yine kayboldu nerelerdesin bro , Türkçeyi kullanışı efsane kalemi sağlamdır ve güzel yazar kız olsam düşerdim sadece yazısına...

Calisiyor.... benimle dalga geçiyordu çalışmaktan vakit bulamıyorum foruma diye su an kendisi o halde... çok iyi oldu. İşinde gücünde evlenilecek yaşta bir adam ne sigarası ne alkolü var... kumar birazcık ama kazanıyor da bak... zengin de... biraz tombik oldu son zamanlar ama olsun mutluluk kilo yapar zaten.... foruma niye ara verdi çok bilmiyorum da gelir elbet heralde. Keşke millet gibi forumda hoscakalin gidiyorum ben konulu şeyler yazsaydi eskiden olurdu hdjsjd ya da şey... ona buna foruma girmeyeceğim sırf sen varsın diye giriyorum yoksan yokum atari yapıp iki gün sonra forumda sabahlayanlardan olsaydı da keşke bu kadar durusu olan bir adam olmasaydı... özür dilerim laf sokmayı özlemişim... öptüm

Multiple gülme krizleri gecirdigim cok sevgili Ran bey.
Bilmem kimle aran nasil?

Dünya gözüyle görmek nasip oldu sonunda... çok şey yazarım bi ara da şimdi yağmur yüzünden restoranda mahsur kalmana güleceğim..... İstanbula az saydirmadi sen ne sandın be burayı adananin gülü... yarım saat sonra iniyorum aşağı, kurtaracağım seni şemsiyem ile, bekle by.

Allah seni bildigi gibi yapsin..ne güldürdün lan öyle..
Canim Run..seni cok seviyoruz ailecek

Yalandan çalışıyorum,meşgulüm by deyip internette dolanan insanlar gibi olmadı hiç...
Çalışıyor ve foruma vakit bile yok... Aldığın maaşın her kuruşu helali hoş olsun canım...

şunu farkettim cafi, insan tanıdıklarını betimlemekte zorlanıyor, cümle kurmak zorluyor. neden? çünkü biliyorsun yani tanıyorsun adamı yani kelimelerle oynamanın, satır satır üstüne koyup yazmanın ne gereği vardır. yazarlara bak mesela, kitap yazıyor adam bir cümleyle eşine, en tanıdığına ithaf edip geçiyor ve tanımadığı binlerce okuruna sayfalarca yazıyor? jdjxjjdh insan demek ki tanımadıklarına daha cok döşeyebiliyormuş...

şaka bir yana belki hepimiz değil ama ekseriyetimiz zor bir dönemden geçiyor. herkes kendi derdini kendi kabuğunda yaşıyor. ama unutmayalım ki, böyle zor dönemlerin ilacı da dayanışmadır. ama yine bilirsin ki kelin ilacı olsa neyse...

özledim seni, ve sonra şairinde dedigi gibi "su akıyor, rüzgar esiyor, yağmur yağıyor her şey yine ve aynı şekilde oluyor"

• Beğen
Tepkiler: Aze
Hemen sorup duruyordun neden bana yorum yapmıyorsun. Pişman olmaktan mı korkuyorsun diye. Pişman olursam sildiririm. Jfjfjjfjfj
Ya ben çok eğleniyorum onun yazdıklarıyla, açtığı konularla. Ya forumda her cringe’lik için bir konusu var. Kgjgjjf

Adanalı, kumar tanrısı, anneci, evcimen… Forumda dm atmasını beklediğin kim…
Ailesi ve sevdikleriyle sağlıklı, mutlu bir yaşam diliyorum.

Kafam guzelken yazacağım buraya ayık kafayla onu anlatmak biraz zor çünkü;qq

• Hehe
Soğutucu ve ısıtıcı üstadı. Kel ve öfkeli. Just like me.

Onla da yeni yeni tanışıyoruz. Bir ara Yabani, Run, Karma üçlüsünü karıştırıyordum kim kimdi diye. Ne büyük haksızlık etmişim Run’a ama.

Zeki adam, perdenin arkasındaki büyük resmi görenlerden. Politik yazılar pek yazmasa da alttan alta son derece donanımlı olduğu bu konularda da belli. Cümlelerinden anlaşılıyor. Geyik yapmak yerine ciddi de yazsa keşke daha çok.

Evet biliyorum @Aze gibiler uzun uzun yazıları okumuyor, en yakınındakiler dahi sana bunu yapıyorsa neden böyle bir hevesin olsun ki? Olsun iki gözüm o da olsun…

• Kahkaha
Bir insanı iyi kötü her halini gördüğünüzde tanırsınız tam olarak. En çirkef hallerini de en babacan tavırlarını da gördüm.
Önceden beni yermeye çalıştığında çok üzülürdüm, sonra farkettim öldürmeyen acı güçlendiriyorjhjdjf daha güçlü kalkabildim sonrasında her şeyin altından.
Şu zamana kadar biri hakkında bana ne uyarıda bulunduysa tam olarak çıktı. Ama dinler miyiz yoo....

Pek kimse bilmez. Kendisi 6 sene havalimanında çalıştı. 7 miydi ya... Her seferinde bu sayıları karıştırıyorum ama bilerek. Çünkü o heyecanla o 6-7senesini attığındaki
hayat hikayesini 478285.kere dinlemek hoşuma gider. Çünkü arkadaşım mutludur anlatırken varsın bi 4885255 kere daha dinleriz.
Doğum günümde gelmişti istanbula geçen sene. İlk gördüğümde uzaktan bakıyorum geliyor yani bi şey cafer mi değil mi çok da emin değilim miyop olduğumdan ötürü....
Sanki her gün görüşüyoruz da herhangi bir buluşma günümüz gibiydi. Ne bi kasılma, ne bi soğukluk. Yoktu. İyi ki yüz verdik ama..... sonra hem öğlen hem akşam gelmeye başladı.......O küçük siyah çantasını çapraz şekilde takıp gezinip turluyor işyeri binasının önünde.... Sonra bi şey oldu biz koptuk yine klasik laf dalaşlarımızdan ötürü.
Demek ki yeterince olgunlaşmamıştı arkadaşlığımız o zaman bile.
Sonra tekrar nasıl barıştık inan onu da hatırlamıyorum........ Ama galiba ben sana laf attım forumdan sen de hemen koştun her zamanki gibi.....

Caferim insanları çileden çıkarmasıyla ünlüdür.... ismini vermek istemediğim çok sevdiğim bir yönetici arkadaşını bile bezdirmişti çenesi ile.
Öyle karga gibi lafı atıp banlanmaz cafer....Gerçi bir kere banlandı galiba o da zaten ahahahahaahaha forumun en komik banlanma olayından biridir...
İnsanı gerçekten çileden çıkarır tartışma esnasında. Mümkün değil kendinizi savunamazsınız...

Aile üyelerimden çoğu caferi tanır. Beni de onun ailesi. Ve ben bu kadar onu aileme kadar söylemişsem kendisine bu saatten sonra kefilimdir her konuda.
-fazla mı abarttım yaaa,şaka- yani öyle uyduruk dedikodulara bakıp onu taşlayan karşısında beni bulur. Aynı şey onun için de geçerlidir. Hakkımı gerçek manada savunacak tek insandır.....Gözüm açık gitmeyecek bu sebeple....

Cafer asla bir kadına ilk mesajı atmaz. Prensip sahibi adamdır bir kere. Asla beğeni tuşunu kullanmaz. Alıntı veya etiket gelmeden isim vermeden yapılan laf sokmalara asla bulaşmaz. Gizli gizli dmlerde dolaşan erkekler gibi değildir. Bir şey varsa zaten belli eder. Yoksa da yoktur.

Forumun nabzını tutan mükemmel konular açmaktadır. Tam olarak lafı gediğine koyan konulardır. Tek çöp konusu yoktur, her konusu birer hatıradır. Bir şey olmuştur o sebeple açılmıştır,anlamları derindir.....

Şimdi onunla iletişim kurmayan çoğu kişi eskiden ona aşıktı....... Sonra devreye ben girince benimle kötü olana cafer ters çıktı. Sonrasında o kişilerle benim aram düzeldi cafer kaldı öyle. Olur öyle arada.... ben ve karga gibi şeytan tüylü değildir @Run gerçekçidir o yüzden de bahtiyardan sonra en çok engellenenler listesinde top 5.....

Seni çok sevdiğimi sakın unutma. Sen en kötü anımda hemen yanımda belirdin ya ben ölsem daha unutmam bunu. Hatrın büyük bende.
İki ay sonra Adana'da görüşmek üzere çiçeğim.

bu uzuuun mesaj da pek sevgili yöneticim @HosgeldinHarunAbi ye kapakushdjkfjf olsun....

Geri