ÜSözlük Run

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Caferciğim pasta gibi adamsın he. :d

Kendisine haksızlık ettim hiç bir fikrim olmadan günaha girdim o yüzden kendisinden özür diliyorum .
Hakkını helal et

Her anına tanık olmaktan sıkılmayacağım biri. Kızdığım zamanlar çok olur ama hangi evde kardeşler birbirine girmez ki. Her seferinde devam etmekti önemli olan. Deli Emel ile video çekip atmıştı bana, o müthiş kadının bana karşı güzel dileklerini izlemiştim. Vefat etmiş Emel. Ben uzaklastiktan sonra her şey yine aynı kalır diye düşünmüştüm. Öyle olmadı. Onun da etkisiyle yazıyorum biraz. Duyunca konuyu hızlı şekilde değiştirsem de bir şeyleri kaybetmeden önce hissettiklerim bilinsin istedim.

Dost acı söylerdeki dostun en acılı çitosu....
Abartarak söyler bilerek kızdırmak için ama ana fikirde hep doğruluk payı vardır. Anası anam gibi sıcak.... ablası aynı ablam gibi vefalı.... babasını hep dislasalar da o da güzel adam.... ay ben seni ovecektim o kadar alışmışım ki seni yermeye,ovecek yer bulacağım diye ailenden girdim olaya........

Bilmem kaçıncı senemizi doldururken bir kez bile bir düşüncende yanıldığını görmedim. Her insan iyi değildi. Biz öyle anlamlandirmistik bunu onun sayesinde herkeste deneyimleye deneyimleye öğrendik.

Onunla sohbet çok güzeldir,eğlencelidir. Yeri gelir efkar da tutar etegimizin ucundan ama yine gülecek bir şey bulmaya devam ederiz.
Her şeye rağmen devam etmek zorunda olduğumuzu biliriz çünkü. Öyle öğrendik bunu beraber. Sorunlarini genelde yansıtmaz. Kendi kendine çözmeye çalışır ve genelde çözer de. Çözemediği zamanlar bana da bir urgan asar sonra beraber bir şekilde yine çözeriz.........
Benden uzun yaşayacaksın be Cafer. Canın sıkılmaz umarım.

Baskalarina yazdığım çoğu sözlük yorumumdan maalesef pişman oldum. Çok uyarmıştır acele etme insanları iyice tanımaya çalış diye. Hiçbir zaman sözünü dinlemedim ama yazdığım çoğu yorumdan pişmanım. Tek sana ve birkaç kişiye yazdığım şeylerden pişman değilim. Hiçbir zaman da olmayacağım, eminim. İnsanlara bu güveni veriyorsun. Cafere söylesem halleder ya, o farklı bir açıdan bakar çözüm bulur güveni veriyorsun. Ve çoğu kadın o yüzden seni daha çok seviyor.... erkekler kıskanıyor.... kıskanclar catlayin........6 kişi engellemiş seni jdjd ama olsun eminim çoğu erkektir jfjdjf ya da benim ve psi yüzünden kavgalı oldugun kadınlardır..... aksini kabul etmem edemem.... bunlar dışında engel yemişse onun felsefesini anlamamissiniz demektir..... evet şeytan sakal felsefesi..........

Erkeklerin her haltini açık edip anlatan biri.... o yüzden erkekleri ondan duydugunuz zaman nefret edersiniz hepsinden Allah belalarını versin dersiniz.... Ben bu aydinlanmayi yaşadım.... yasayamayanlar pembe gözlükler ile bakmaya devam edebilir.....

Seni çok seviyorum yavrum benim. Eger bir gün buraya yine gelirsen çok mutlu olurum. Ben de çok girmiyorum foruma ama sen gelirsen kudurtma time başlar...........

Öperim, eylülde görüşürüz

Run’dan çektiğim kadar kimseden çekmedim derim hep sağolsun zamanında çok çektirdi skjfsk
Epey sivri dilli, bir o kadar da alıngan ve yumuşak kalpli
Hisleri uçlarda
İnatçı huylu ve zor
İyidir herhalde arkadaşlığı da sevdiği kişilere karşı daha hassasiyetli davrandığını da görüyorum tabi ki
Onun arkadaşlık ilişkisi ile benim arkadaşlık ilişkim oldukça zıt
O sebepten biz anlaşamıyoruz sdjk
Hoş, ben de öyle her insanla anlaşamam ,d
Hayatta her şey gönlünce olsun Run

Samimi kahvaltı sofralarının aranan yüzü Run. Günlük hayat sorunlarını anlatma tarzı fevkalade. Ajsnsnd Acının tatlı tebessümü ile yaptığı eleştiriler sizi mağaranızdan çıkarırken konuşma sonunda dertlenizi 'amaaan' diyerek halı altına süpürüyorsunuz.
Umarım tekrar gelir buralara...

Iki bela bilirim.
Biri ker bela ikincisi kel bela,o da Run.
Analizleri insani derinden sarsar nsjsks
Bize deli diyor.
Asiri duygusal lakin bunu mantik paltosunda gizlemeye calisir iken de gayet basarili.
Bir kavga eder bir barisiriz.
Her ekstremi dibine kadar yasadigi icin,nazik ve kibar oldugu kadar hasin ve gaddar bir domuz da olabiliyor.
Kalbi yumusacik yine de.
Seviliyorsun.

kendi kişisel hayatımda tanıdığım, en humoristik adamlardan biri. kendi ile ve sevdikleri ile dalga geçmekte çok maharetli. çok eğlendik ve güldük.
hani, kendinle ilgili bir itirafta bulunup aşırı tepki alacağını sandığın bir durum vardır ya; cafer, zaten bunu yaşamıştır, güler, geçer ve hiç duymadığın bir hikaye anlatır.

çok hoş ve değerli zamanlar yaşadığım bu dostumu hatırlamanın hamasetsiz dile getirilişini bulmaya çalışıyorum.

eminim hepinizin böyle bir dostu olmuştur. siz de onları böyle hatırlayın diye yazıyorum.

iyi günler cafercim.
keşke foruma gelseydin, gülseydik.

lan foruma girmiyorsun, wp'de yazmıyorsun ne biçim adamsın. neyse anlatacaklarım var, deutschland 86 diye bir dizi seyrediyorum. dizideki en ilginç karakter, bir doğu alman entelektüel ajan. (izlenme adına bir tavsiye değildir)

ülkesinde bir devletçi ama almanya'da bir liberteri oynuyor ama öyle böyle değil. özgürlük o kadar ciddi bir konudur ki, bu yüzden çok istismar edilebilir. hayvanların özgürlüğünden tut da, androitlerin özgürlüğüne kadar varacak bir perspektif.

üzerine çok düşünmeden vardığım kanı;
özgürlüğün söz konusu olduğunda yapacağın ilk iki şey;

1- moda söylemlere uymamak
2- konvansiyonel olmayan bir silah seçmek 'kalemle de olur'

3- bir üçüncü yol mutlaka vardır' ı göz ardı etmemek

5- dördüncüyü asla atlamamak

banlandığı gün dedikodu yapıyoduk üstüne ban yedi nasııııl kıydınız nassıl eli kırılasıcalar :))))) fevkeladenin kel görmüş şekli run Run RUĞĞN ROOON drııın ancak fakat lakin o size gol attı ve ve forumunuzu kel başınıza sürün der gibi gitti kel başıylan arkasına dönüp bakmadan:)))))

Forumda en tahrik olduğum üye.... adam naber dese kıl kapıyorum.. Anna diye seslense "hayırdır adımı nerden biliyon" dicem.. hep "bu işin içinde bir iş var" şüphesiyle bakıyorum.. nys devamını özerciyes cevizli sucuğu yerken konuşabiliriz.... Turgut özal'dan alırsın.

• Alkış
Tepkiler: ne
Run reis
Gizli de takilip cok yogunum diyen ve 24 saat forumda gizlice takilan. Uyelerle iyi dalga geçiyor hahahah

Bir mikdar yarim elma gönül alma.

Bana deli diyor,dolma burunlu diyor..hic utanmasi cekinmesi yok bu mende'burun.
Kendi deliligine bakmiyor..
Cok hassas...kirilgan..ince ruhlu..bazen patavatsiz..kavgalarimin bas kahramani..onca siddetli kavgalardan sonra,yüzüme tebessüm kondurabilen nadir insanlardan.
Burc kardesligimizin getirdigi sinerjiden olsa gerek,ayni frekanslarda dolaniyoruz.
Cok iyi bir dost,barbunya ülkenin tacsiz krali.Bence gay.
Seytan sakal diyorlarmis...senin gibi seytani ben cerezlik niyetine yerim.
Seni tanidigim güne lanet olsun.
Iyi ki varsin lan..

JkFQPI.jpg

JkFrYf.jpg

JkFCfS.jpg

Son düzenleme:
Geri