Recep İvedik izleyip gülen insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
ilk 3ünü izledim, hangisiydi hatırlamıyorum sinemada izlemiştim ve tüm salon kahkaha atarak izlemişti. bazı sahneleri komik yahu kasmayın bu kadar…..

Yaşı küçük olanlar bilmez. Recep İvedik hayatımıza dikkat Şahan çıkabilir programıyla girmişti. O zamanlar bu kadar sansür yoktu hayatımızda. Çokta komik bir tiplemeydi.

İlk defa Cem Yılmaz’a şu karede gülüyorum…

Aynı noktada ve fikirde olmak istemezdim ama Jim Carrey, Ricky Gervais ve Adam Sandler güzel komedyenler. Severek izlerim. Bizde Cem Yılmaz ve Ata Demirer asla yabana atılmaz.

Özellikle Ricky Gervais'in After Life dizisine gerçekten çok gülmüştüm. Gazeteci mizahına.

ya bu biraz dönemle de alakalı galiba. şahan’ın “dikkat şahan çıkabilir” dönemleri oldukça komikti. oradaki bir sürü tiplemeden biriydi recep. “a mı diyim b mi diyim c mi diyim” kdkdj bizim devre o kadar gülerdi ki bu programa, ertesi günü dersanede kritiğini yapar, bir tur da öyle gülerdik kfjd ben de ilk iki filmine gittim. sonrakileri izlemedim galiba. “dikkat şahan çıkabilir” gazıyla gitmiştik, gülmüştüm de bazı şeylere. filmi tabi ki skeçlerinden farklı idi, bana mizahı pek hitap etmedi, devam filmlerine gitmedim. şimdi ise şahan’a hiç gülmüyorum.

cem yılmaz da böyle benim için. bir sürü gösterisini izledim, canlıya da gittim. o dönem güldük ama netflix’te izlediğimiz gösteride, yaprak kıpırdamadı jfjfj goralar, aroglar o dönemin işleriydi. geçen izlemeye çalıştım ı-ıh.

yani dönem, yaş, mizah anlayışınızın değişmesi, komedyenlerin kendilerini tekrarlaması vs. bunlar gülüp gülmemekte etken oluyor.

he bak şahan’ın agresif spikerine hala gülerim kdjd tehlike çanı kdjd “ver müziği” “biz kiiii…”

Ben genelde belgesel izliyorum :)) Şaka şaka Recep İvedik'in tüm bölümlerini izledim en son çıkan hariç, hunharca gülüyorum, bu tür filmler hoşuma gidiyor

ya bu biraz dönemle de alakalı galiba. şahan’ın “dikkat şahan çıkabilir” dönemleri oldukça komikti. oradaki bir sürü tiplemeden biriydi recep. “a mı diyim b mi diyim c mi diyim” kdkdj bizim devre o kadar gülerdi ki bu programa, ertesi günü dersanede kritiğini yapar, bir tur da öyle gülerdik kfjd ben de ilk iki filmine gittim. sonrakileri izlemedim galiba. “dikkat şahan çıkabilir” gazıyla gitmiştik, gülmüştüm de bazı şeylere. filmi tabi ki skeçlerinden farklı idi, bana mizahı pek hitap etmedi, devam filmlerine gitmedim. şimdi ise şahan’a hiç gülmüyorum.

cem yılmaz da böyle benim için. bir sürü gösterisini izledim, canlıya da gittim. o dönem güldük ama netflix’te izlediğimiz gösteride, yaprak kıpırdamadı jfjfj goralar, aroglar o dönemin işleriydi. geçen izlemeye çalıştım ı-ıh.

yani dönem, yaş, mizah anlayışınızın değişmesi, komedyenlerin kendilerini tekrarlaması vs. bunlar gülüp gülmemekte etken oluyor.

he bak şahan’ın agresif spikerine hala gülerim kdjd tehlike çanı kdjd “ver müziği” “biz kiiii…”

Bültenlere gönderme yapıp “jeep’te yaşayan adamın dramı” konulu haber yapan, Ceviz Kabuğuna gönderme “Ceviz Kıran”da, alkol kafa yapar mı yapmaz mı? tartışması yapan. Herkesin gidemediği, gidipte göremediği, görüpte duyamadığı her yerde olan ve yaşı hep “sekkis” olan o siniz bozucu pç kurusu…

Yaşlandık, yaşlandık.

Genel olarak gülen insandan pek hazzetmiyorum ben.
En azından yeni nesil gülme mentalitesinden.
Bi espri olur, komik bir şey olur izlersin gülersin ve biter.
Spastik gibi günün yarısını gülme hali olarak geçirmenin viralleşmesi bayıyor.
Güldükleri şeyleri ben de izliyorum. Üzerine felsefe de yapıyorum acaba neresi komik olabilir diye yok, olmuyor.

• Alkış
Tepkiler: ne
Hiçbir filmini izlememiş olmanın haklı gururunu yaşıyorum.

• Öpücük
Tepkiler: ne
Geri