Recep İvedik izleyip gülen insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Cidden komik ya lütfen bunu bilmek istiyorum ben napıyorsunuz yerlere mi yatıyorsunuz izlerken ?

Bu kadar seri çekmişse demek ki izleyen var.Lakin benim sinema kültürüme pek yakın bir film değil bu seri.İzleyene saygı duyarım fakat tavsiye etmem.Sinema zaman geçirmek için değil,zamanı doldurmak için vardır.Gerçi toplum olarak küfürü seviyoruz.Bu film serisi de bu özellikten besleniyor...

Son düzenleme:
Mizah ve film anlayışıma uymadığı için hiçbirini de izlemedim.

Biz ülke olarak insanın, sinemanın, tiyatronun, sanatın vasat altı hallerini seven bir ülkeyiz. Haberlerde görüp ayıpladığımız durumları görsel ya da yazılı medyada severek tüketiyoruz.

• Beğen
Tepkiler: W
pek tarzım olan bir tür olmamasından kaynaklı, izlemedim. ama şahan bey, son zamanlarda göstermiş olduğu muhalif duruşu ile sempatimi kazandı. bu sebepten bir şans verip izleyemeye çalışacağım, umarım başarabilirim... yerlere yatmalı gülenlerden olurmuşum bir de.dklfgj

• Beğen
Tepkiler: ne
annem foruma üye olsa hepinize sürmene bıçağını saplardı… ne ayıp. kimse izlemiyor ama gişe rekorları kırıyor, nerede bu evde tutulan recep ivedik izlerler? bırakın gelsinler.

ilk iki filmini izlemiştim galiba, ince bi mizah anlayışıyla izlenmiyor zaten absürtlüğü izleniyor. sinemanın ucuz, dışarıda yapılacak aktivitelerden birinin sinemaya gitmek olduğu dönemlere de denk gelince gidilmişti. yere yatırmalı, nefessiz bırakacak kadar güldürmeli de değil ama bizim topluma yabancı gelecek bir tipleme olmadığından da sahiplenildi recep ivedik biraz. ha bi de orman yangınlarındaki mücadelesinden ötürü twitter’dan kendisine söz vermiştim son filmini izlicem diye… kendisi sözümü hatırlamaz ama ben hatırladığım için söz, namus diyerek izledim… politik mesajlarla dolu bir recep ivedik’ti mesela son filmi. mimik bile oynatmadı ama olsun… “böhhöhhöyt”

gülmek tercih edilen bir şey değil anlık bir reaksiyondur, adam tam olarak türk milletinin mizah anlayışına göre espriler yapıyor. eminim izleyip beğenen pek çok insan vardır size komik gelmiyor olabilir ancak bu komik olmadığı anlamına gelmez. o sebeple boşverin insanlar neye istiyorsa ona gülsün.

hiç izlemedim hiçte izlemem.para kazanabildiği tek seri olan filmden daha çok yapar ve izlenir,ülkenin kültür seviyesi ortada.

• Beğen
Tepkiler: ne
1 ve 2 yi izledim gayet iyiydi. Sonradan tadı kaçtı

Liseli halim bile gulmemisti ya. İlkini ve survivorli olani izledim. İkisi de sinemada ve bir grup arkadaşım ısrarıyla. İkisine de en fazla birkaç defa gülmüştüm sanırım çünkü genelde yüzüm ekşiyordu diye hatırlıyorum. Hatta o ayak masajı sahnesi, kabusum.. asla unutmuyorum :/ ayak fobim orada mi oluştu acaba. sjdjej

Tüm dünyada kendi kültürüne uygun absürd komedi tiplemeleri var, mr beaninden tut boratına. yerlere yatmasam da gülerim :d, sinemada izlemem ama tvye çıkınca işim yoksa izlerim :d tam olarak ses çıkarmadan ve dişlerimi göstermeden gülerim, endorfin salgılarım : dd

Bilmiyorum, siz sanırım günde 6 saat uyuyup kalan 18 saatinde kitap okuyorsunuz pencere kenarında, kazağı dizlerinize çekiştirip, elinizde kocaman kahve kupasıyla :ddd

Tüm dünyada kendi kültürüne uygun absürd komedi tiplemeleri var, mr beaninden tut boratına. yerlere yatmasam da gülerim :d, sinemada izlemem ama tvye çıkınca işim yoksa izlerim :d tam olarak ses çıkarmadan ve dişlerimi göstermeden gülerim, endorfin salgılarım : dd

Bilmiyorum, siz sanırım günde 6 saat uyuyup kalan 18 saatinde kitap okuyorsunuz pencere kenarında, kazağı dizlerinize çekiştirip, elinizde kocaman kahve kupasıyla :ddd
dur daha ''şahan gökbakar kim?'' ciler uyanmadı.... sessiz olur musun lütf.....

Geri