ne
Elmas Üye
-
-
-
-
Cidden komik ya lütfen bunu bilmek istiyorum ben napıyorsunuz yerlere mi yatıyorsunuz izlerken ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Cidden komik ya lütfen bunu bilmek istiyorum ben napıyorsunuz yerlere mi yatıyorsunuz izlerken ?
Ne kadar komik olursa olsun yere yatmıyorum ben tshirtlerimi buruşturamam ;dCidden komik ya lütfen bunu bilmek istiyorum ben napıyorsunuz yerlere mi yatıyorsunuz izlerken ?
dur daha ''şahan gökbakar kim?'' ciler uyanmadı.... sessiz olur musun lütf.....Tüm dünyada kendi kültürüne uygun absürd komedi tiplemeleri var, mr beaninden tut boratına. yerlere yatmasam da gülerim :d, sinemada izlemem ama tvye çıkınca işim yoksa izlerim :d tam olarak ses çıkarmadan ve dişlerimi göstermeden gülerim, endorfin salgılarım : dd
Bilmiyorum, siz sanırım günde 6 saat uyuyup kalan 18 saatinde kitap okuyorsunuz pencere kenarında, kazağı dizlerinize çekiştirip, elinizde kocaman kahve kupasıyla :ddd