WarrenBuffett
Üye
- Web sitesi
- www.viopinvest.com
Kimle anlaşıyor muşum ben?İki davet ettiğim insanın anlaşması ne hoş alışacaksınız yavrular Sjsjjsj
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kimle anlaşıyor muşum ben?İki davet ettiğim insanın anlaşması ne hoş alışacaksınız yavrular Sjsjjsj
BenleKimle anlaşıyor muşum ben?
Senden başka anlaştığım kimse yok zaten
Aslında komedi anlayışı biraz garip Şahan'ın. Şaka bir yana genel kültür seviyesine göre toplumu iyi hicvediyor.ilk 3ünü izledim, hangisiydi hatırlamıyorum sinemada izlemiştim ve tüm salon kahkaha atarak izlemişti. bazı sahneleri komik yahu kasmayın bu kadar…..
Tebessum ettiriyorsunuz ustad.Bu ara da hos geldiniz. : )Zaten bu yüzden de bazı baağğyanlar onlara asılıyorum zannediyorlar. Halbuki benim böyle bir şeye ihtiyacım olmadığını serçe çok iyi biliyor.
Hayatımız yeterince sıkıntılı kardeşim. Biraz gülmek ve kafa dağıtmak iyidirTebessum ettiriyorsunuz ustad.Bu ara da hos geldiniz. : )
Moderne İstanbul kızı yine farklılığını gösterdi..Jim carrey seviyom ben
ya bu biraz dönemle de alakalı galiba. şahan’ın “dikkat şahan çıkabilir” dönemleri oldukça komikti. oradaki bir sürü tiplemeden biriydi recep. “a mı diyim b mi diyim c mi diyim” kdkdj bizim devre o kadar gülerdi ki bu programa, ertesi günü dersanede kritiğini yapar, bir tur da öyle gülerdik kfjd ben de ilk iki filmine gittim. sonrakileri izlemedim galiba. “dikkat şahan çıkabilir” gazıyla gitmiştik, gülmüştüm de bazı şeylere. filmi tabi ki skeçlerinden farklı idi, bana mizahı pek hitap etmedi, devam filmlerine gitmedim. şimdi ise şahan’a hiç gülmüyorum.
cem yılmaz da böyle benim için. bir sürü gösterisini izledim, canlıya da gittim. o dönem güldük ama netflix’te izlediğimiz gösteride, yaprak kıpırdamadı jfjfj goralar, aroglar o dönemin işleriydi. geçen izlemeye çalıştım ı-ıh.
yani dönem, yaş, mizah anlayışınızın değişmesi, komedyenlerin kendilerini tekrarlaması vs. bunlar gülüp gülmemekte etken oluyor.
he bak şahan’ın agresif spikerine hala gülerim kdjd tehlike çanı kdjd “ver müziği” “biz kiiii…”