Recep İvedik izleyip gülen insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
10 saate yakın İŞ.
4 saate yakın ANALİZ
4 saate yakın Yabancı Basın Haberleri
2 saate yakın Kitap
1.5 saate yakın derin kam davulu müziği ve beraberinde zihin boşaltma
Geri kalanında insani ihtiyaçlar
5-6 saat uyku.

Karı kız mevzuları? Adamı veremle birlikte sinir eder gerek yok.
Sosyallik? Memleket gerizekalı dolu. Hiç çekemem.
İnsan sever misin? ASLA.
Psikopat mısın? Kısmen.
Hayattan tad alıyor musun? İnsanlardan uzak durdukça evet.

Geri kalanı için bir yaşam algoritması yazardım ama uzun olur diye yazmadım :)

Ayrıca yorumları gördükçe daha fazla güldüm. Ülkemizdeki mizahın daha farklı bir boyutta olabilmesi için sanırım yeni bir Levent Kırca lazım. O da namümkün.
gün 30 saate çıktı böyle ya, dünyada mıyız

Ben Cem Yılmaz'in filmlerine de gulmemistim. Pek Türk filmi izleyen biri değilim aslında belki o yüzden mizah seviyem gelismemistir.. izlediklerim hep türk filmi izlemeyi seven arkadaşlarım sayesindedir. İzlediklerim arasında Murat Cemcir ile Arda Kural'a gülüyorum ben bir tek galiba.
Sayet Turk filmi izlemeye karar verirseniz,Lutfu Akad'in yonettigi filmlerden baslamanizi salik veririm.Komediden ziyade Turk sinemasi Drama da daha basarili diye dusunuyorum ben.

8 saat iş
2 saat spor
3 saat kitap
3 saat mubi film
1 saat belgesel
1 saat trt2 fikir sanat programı
6 saat uyku

maganda eğlencesi futbol: yok
boş adam işi sosyal medya: yok
karı kız: yok

iş yerine ışınlanarak mı gidip geliyorsun azizim ?

wc'ye gidip yemekde mi yemiyorsun be adam, 1 saat de onlara ayırsaydın.
ocean içinde içinde. öğle yemeği iş saatinin içinde, akşam yemeği kitap saatinin içinde. günü 30 saat yaşayanlara sorulmadı bu kadar, ayıp.
Ben futbol ile ilgilendiğim ve bir eğlence aracı olarak gördüğüm için,sanırım bu sizin "maganda" olarak fişlediğiniz ve yargı nihayetine vardığınız zümreye dahil oluyorum.
dostum mesajın geyik olduğu benim nazarımda o kadar bariz ki, ciddiye alınışını bile ciddiye almış gibi yapma geyiği olarak düşündüm bi an, o derece kjdf

ocean içinde içinde. öğle yemeği iş saatinin içinde, akşam yemeği kitap saatinin içinde. günü 30 saat yaşayanlara sorulmadı bu kadar, ayıp.

dostum mesajın geyik olduğu benim nazarımda o kadar bariz ki, ciddiye alınışını bile ciddiye almış gibi yapma geyiği olarak düşündüm bi an, o derece kjdf

Kusura bakmayin.Forum da neyin ciddi,neyin gayr-i ciddi oldugunu anlamak benim icin zor.Ancak sonuna eklediginiz randomdan,geyik yaptiginizi anlayabiliyorum.

Adam sadece böhöhöhö diyor buna mı gülüyorsunuz peki Sjssjsj

Kusura bakmayin.Forum da neyin ciddi,neyin gayr-i ciddi oldugunu anlamak benim icin zor.Ancak sonuna eklediginiz randomdan,geyik yaptiginizi anlayabiliyorum.
Zaten bu yüzden de bazı baağğyanlar onlara asılıyorum zannediyorlar. Halbuki benim böyle bir şeye ihtiyacım olmadığını serçe çok iyi biliyor.

• Kalp Gözler
Tepkiler: ne
İki davet ettiğim insanın anlaşması ne hoş alışacaksınız yavrular Sjsjjsj

Geri