- Web sitesi
- www.instagram.com
Annem her seferinde bir pantolon bir gömlek kaç film hey yavrum hey diyor:p
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
herkes ilk 3'ü öneriyor. izlememiş olmama pişman olmam yok mu?dlfgj o zaman ilk 3'ü öne alalım. tşk koca adam.......İlk 3 filmi eğlencelidir. Türk toplumundaki karikatürize bir tipi alır, absürt durumların içine yerleştirip mizah üretir. GORA dan AROG dan, Yahşi Batıdan zerre farkı yok sinema dilinin. Aynı dil.
Toplumdaki karikatürize bir tip + absürt bir mekan =Komedi denkleminde çekiliyor filmler işte.
İnce bir sosyal eleştiri de taşıyor ilk üç film. Kadim karşıtlık Aydın/Halk çatışmasından besleniyor. Yoga salonuna giden dip tabakadan biri vs.
Sonradan o denklemi fazla bozdu, Konya yerine Kenyaya gitmeler vs.
Benim mizah zevkime de pek uymaz, para verip sinemada izlemem ama bir kez izlemişimdir, reelslarda karşıma çıkınca gülümseyerek izlerim. Serkan'ın dediği gibi dünyanın her toplumunda kullanılan bir denklem bu ve satar. Cem Yılmaz yapınca waoow şahan yapınca ıyyy.
yalan söylüyorsun, izledin.Şahan'ın siyasi duruşuna sözüm yok ancak bu filmleri hiç izlemedim çünkü fragmanları gördüğümde bana hitap etmedi.
Eğer izlemişsem tek bir filmini, Kılıçdaroğlu kazanamasın.yalan söylüyorsun, izledin.
Ee zaten kazanamayacakEğer izlemişsem tek bir filmini Kılıçdaroğlu kazanamasın.![]()
8 saat işTüm dünyada kendi kültürüne uygun absürd komedi tiplemeleri var, mr beaninden tut boratına. yerlere yatmasam da gülerim :d, sinemada izlemem ama tvye çıkınca işim yoksa izlerim :d tam olarak ses çıkarmadan ve dişlerimi göstermeden gülerim, endorfin salgılarım : dd
Bilmiyorum, siz sanırım günde 6 saat uyuyup kalan 18 saatinde kitap okuyorsunuz pencere kenarında, kazağı dizlerinize çekiştirip, elinizde kocaman kahve kupasıyla :ddd
arda değildir o.... olsa olsa ahmettir.ldfkBen Cem Yılmaz'in filmlerine de gulmemistim. Pek Türk filmi izleyen biri değilim aslında belki o yüzden mizah seviyem gelismemistir.. izlediklerim hep türk filmi izlemeyi seven arkadaşlarım sayesindedir. İzlediklerim arasında Murat Cemcir ile Arda Kural'a gülüyorum ben bir tek galiba.
10 saate yakın İŞ.8 saat iş
2 saat spor
3 saat kitap
3 saat mubi film
1 saat belgesel
1 saat trt2 fikir sanat programı
6 saat uyku
maganda eğlencesi futbol: yok
boş adam işi sosyal medya: yok
karı kız: yok
pardon arkadaşlar, hesabıma warrenbuffett bey girmiş............arda değildir o.... olsa olsa ahmettir.ldfk
Sjxjsjxjs Ahmet evet.....arda değildir o.... olsa olsa ahmettir.ldfk
Arda Kural ; bn ne alaka a qBen Cem Yılmaz'in filmlerine de gulmemistim. Pek Türk filmi izleyen biri değilim aslında belki o yüzden mizah seviyem gelismemistir.. izlediklerim hep türk filmi izlemeyi seven arkadaşlarım sayesindedir. İzlediklerim arasında Murat Cemcir ile Arda Kural'a gülüyorum ben bir tek galiba.