Recep İvedik izleyip gülen insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
İlk 3 filmi eğlencelidir. Türk toplumundaki karikatürize bir tipi alır, absürt durumların içine yerleştirip mizah üretir. GORA dan AROG dan, Yahşi Batıdan zerre farkı yok sinema dilinin. Aynı dil.

Toplumdaki karikatürize bir tip + absürt bir mekan =Komedi denkleminde çekiliyor filmler işte.

İnce bir sosyal eleştiri de taşıyor ilk üç film. Kadim karşıtlık Aydın/Halk çatışmasından besleniyor. Yoga salonuna giden dip tabakadan biri vs.

Sonradan o denklemi fazla bozdu, Konya yerine Kenyaya gitmeler vs.

Benim mizah zevkime de pek uymaz, para verip sinemada izlemem ama bir kez izlemişimdir, reelslarda karşıma çıkınca gülümseyerek izlerim. Serkan'ın dediği gibi dünyanın her toplumunda kullanılan bir denklem bu ve satar. Cem Yılmaz yapınca waoow şahan yapınca ıyyy.

on numara yağlı kuru fasulye esprisine gülmeyen var mı sahiden yaw?

birazdan izlemedim ve gülmedim diyenler pişman olacak, çok yüklendik fan club olarak… dağılalım.

İlk 3 filmi eğlencelidir. Türk toplumundaki karikatürize bir tipi alır, absürt durumların içine yerleştirip mizah üretir. GORA dan AROG dan, Yahşi Batıdan zerre farkı yok sinema dilinin. Aynı dil.

Toplumdaki karikatürize bir tip + absürt bir mekan =Komedi denkleminde çekiliyor filmler işte.

İnce bir sosyal eleştiri de taşıyor ilk üç film. Kadim karşıtlık Aydın/Halk çatışmasından besleniyor. Yoga salonuna giden dip tabakadan biri vs.

Sonradan o denklemi fazla bozdu, Konya yerine Kenyaya gitmeler vs.

Benim mizah zevkime de pek uymaz, para verip sinemada izlemem ama bir kez izlemişimdir, reelslarda karşıma çıkınca gülümseyerek izlerim. Serkan'ın dediği gibi dünyanın her toplumunda kullanılan bir denklem bu ve satar. Cem Yılmaz yapınca waoow şahan yapınca ıyyy.
herkes ilk 3'ü öneriyor. izlememiş olmama pişman olmam yok mu?dlfgj o zaman ilk 3'ü öne alalım. tşk koca adam.......

Şahan gökbakar kim?

Şahan'ın siyasi duruşuna sözüm yok ancak bu filmleri hiç izlemedim çünkü fragmanları gördüğümde bana hitap etmedi.

2 ve 3 güzeldi izlemiştim komik sahneleri var xd diğerleri tırttt çok uzattı :D dikkat şahan çıkabilir daha güzeldi sjxnxj
Ayy ne izliyosunuz acabaaa...

Tüm dünyada kendi kültürüne uygun absürd komedi tiplemeleri var, mr beaninden tut boratına. yerlere yatmasam da gülerim :d, sinemada izlemem ama tvye çıkınca işim yoksa izlerim :d tam olarak ses çıkarmadan ve dişlerimi göstermeden gülerim, endorfin salgılarım : dd

Bilmiyorum, siz sanırım günde 6 saat uyuyup kalan 18 saatinde kitap okuyorsunuz pencere kenarında, kazağı dizlerinize çekiştirip, elinizde kocaman kahve kupasıyla :ddd
8 saat iş
2 saat spor
3 saat kitap
3 saat mubi film
1 saat belgesel
1 saat trt2 fikir sanat programı
6 saat uyku

maganda eğlencesi futbol: yok
boş adam işi sosyal medya: yok
karı kız: yok

Ben Cem Yılmaz'in filmlerine de gulmemistim. Pek Türk filmi izleyen biri değilim aslında belki o yüzden mizah seviyem gelismemistir.. izlediklerim hep türk filmi izlemeyi seven arkadaşlarım sayesindedir. İzlediklerim arasında Murat Cemcir ile Arda Kural'a gülüyorum ben bir tek galiba.

Ben Cem Yılmaz'in filmlerine de gulmemistim. Pek Türk filmi izleyen biri değilim aslında belki o yüzden mizah seviyem gelismemistir.. izlediklerim hep türk filmi izlemeyi seven arkadaşlarım sayesindedir. İzlediklerim arasında Murat Cemcir ile Arda Kural'a gülüyorum ben bir tek galiba.
arda değildir o.... olsa olsa ahmettir.ldfk

8 saat iş
2 saat spor
3 saat kitap
3 saat mubi film
1 saat belgesel
1 saat trt2 fikir sanat programı
6 saat uyku

maganda eğlencesi futbol: yok
boş adam işi sosyal medya: yok
karı kız: yok
10 saate yakın İŞ.
4 saate yakın ANALİZ
4 saate yakın Yabancı Basın Haberleri
2 saate yakın Kitap
1.5 saate yakın derin kam davulu müziği ve beraberinde zihin boşaltma
Geri kalanında insani ihtiyaçlar
5-6 saat uyku.

Karı kız mevzuları? Adamı veremle birlikte sinir eder gerek yok.
Sosyallik? Memleket gerizekalı dolu. Hiç çekemem.
İnsan sever misin? ASLA.
Psikopat mısın? Kısmen.
Hayattan tad alıyor musun? İnsanlardan uzak durdukça evet.

Geri kalanı için bir yaşam algoritması yazardım ama uzun olur diye yazmadım :)

Ayrıca yorumları gördükçe daha fazla güldüm. Ülkemizdeki mizahın daha farklı bir boyutta olabilmesi için sanırım yeni bir Levent Kırca lazım. O da namümkün.

• Beğen
Tepkiler: ne
Arda Kural ; bn ne alaka a q

Geri